Marc Jacobs Daisy Dream Blush

helmikuuta 12, 2016Räntäsateesta huolimatta, tai juurikin sen vuoksi, vien teidän ajatukset nyt rakastamaani kevääseen ja hieman jo kesäänkin. Kukkaistuoksu, Marc Jacobsin Daisy Dream Blush, jonka sain blogitestiin, oli jo ennalta ajatuksissani noussut tulevan kevään ja kesän suosikiksi ja tuoksu ei pettänyt. Hurmaavan romanttinen ja hieman tyttömäinen pullon ulkoasu viehätti hennolla vaaleanpunaisella sävyllä ja herttaisilla kukkasilla. Tämä tuoksu tuo mieleen kukkakedon ihanine monivärisine kukkineen ja kesämekon, sellaisen hehkeän ja ohuen hieman organzaa, kenties. Vaaleanpunaisen. Lämmin kevätpäivä tai jopa ihan kesä, linnut sirkutuksineen.
 Kukkaistuoksu siis, jonka  alkutuoksussa on lumpeenkukkaa, orvokin terälehtiä ja bergamonttia. Tuon orvokin kyllä tunnistan ja ripauksen ruusua, jota on sydäntuoksussa ja ehdottomasti kieloa ja freesiaa.  Jälkituoksuna minulle vieraampi ainakin nimenä, vetiver ja myski. Tropiikissa kasvavan vetiver-ruohon tuoksu on pehmeän matala ja hieman miehinen kuten santelipuun. Sitä en tästä ehkä osaa erotella.
Tuoksu on minusta kukkaisuutensa vuoksi päivätuoksu ja sopiva juuri kevät-kesätuoksuksi. Tyttömäinen, mutta kai sitä aikuinenkin nainen välillä saa olla!
Tässä siis uusin Daisy tuoksu, Daisy Dream Blush, eau de toilette spray, jonka voi löytää kaupoista maaliskuussa.

Voisiko tämä tuoksu olla sinun uusi tuoksusi?

Lehdistönäyte


                                                      With love,
                                                   M
12 kommenttia on "Marc Jacobs Daisy Dream Blush"
 1. Mulla sama kanssa. Tämä pullo on jo itsessään niin kaunis ja parasta tietenkin, että tuoksukin on huumaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana ja kaunis pullo, hieno tuoksu:) Ollaan sit tyttösii!:)

   Poista
 2. Tää on kyllä tosi ihanan näköinen pullo! Mutta niinhän Marc Jacobsin tuoksut on yleensäkin <3 Kukkaistuoksut vie kyllä niin ajatukset kevääseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, juuri niin! Toivottavasti kevät kohtapuoliin voittaa!

   Poista
 3. Noissa on aina niin kivat kukkaideat!Mun tytär tykkää näistä tuoksuista.Mulla on blogissa arvonta,käy osallistumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja niin osuvasti sopivat tuoksuun:) Käynpäs heti osallistumassa!

   Poista
 4. Tämä tuoksu alkaa todellakin olla ostoslistallani. Moni on tätä hehkuttanut ja täytyy sanoa, että jo pullon ulkoasu houkuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pullo on niin kaunis ja herkkis ja tuoksu teitysti kruunaa kaiken :)

   Poista
 5. Ihan minun tuoksu, kuten kaikki Marc Jacobsit ja eritoten Daisyt. <3 Tämä on aivan ihana ja niin on ne kaksi muutakin kevään ihanaa ja herkkää vaaleanpunaista uutuutta. En osaa edes valita mikä on paras. <3

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature