Memphis 7-vuotta

helmikuuta 07, 2016

Saimme kutsun 40+blogit yhteisön kautta synttärikemuihin Memphisiin, joka täytti 7 vuotta viime torstaina. Tarkoitus oli osallistua miehen kanssa näihin pippaloihin, kun tuntuu, että aikaa on vierähtänyt siitä, kun viimeksi olemme niinsanottua parisuhdeaikaa viettäneet. Mutta toisin kävi, mies joutui työmatkalle keskisuomeen ja nukahti kotiin tullessaan istualleen sohvalle. Ei deittejä meikäläiselle, vaan yksin oli juhlimaan lähdettävä. Tiesinhän toki, ettei siellä yksin tarvinnut olla, kun muitakin daameja meidän 40 plussalaisia oli paikalle tulossa ja tästä olinkin saanut etukäteen tietoja. Mutta mitä laittaa ylle tuollaiseen tilaisuuteen? No, neuletunikalla ja legginsseillä olin liikenteessä ja kun sisälle astuin, tuli vastaan muutama kaunokainen upeissa juhlamekoissaan, niin ajattelin, että no just, taidanpa kääntyä takaisin. Mutta ei, en sittenkään sitä tehnyt, vaan liityin joukkoon ja huomasin, että ei tänne onneksi nyt ollut tarvinnut ihan ykkösiään laittaa.Muutamaa salaattia oli tarjolla ja juomia, niin halutessaan. Istuskelimme Casa Mimin Sarin ja hänen ystävänsä Minnan kanssa hieman syrjemmällä, koska tilaa ei riittänyt kaikille samaan pöytään. Meillä oli todella hauskaa ja vedet silmissä naurettiin. Seurailtiin myös julkkiksia, joita pyöri siinä meidän viereisessä pöydässä. Jopa Ike Kanerva tarjoili meille jälkiruokaa ja mielellään me vielä yhdet pannacotat syötiin. Musiikki alkoi juuri, kun minun piti rientää bussiin, sillä oli vielä perjantai töissä touhuiltavana. Ilta piristi kummasti, joten kiitokset vielä Sarille ja Minnalle mukavasta illasta.
Kuvat ovat pimeyden takia hieman heikkolaatuisia, sorry tästä.

                                     With love,
                                     M
6 kommenttia on "Memphis 7-vuotta"
 1. Ihanasti kirjoitat, tuli hyvä fiilis. Casa Mimi on niin ihana ja sinä, että ilman muuta teillä oli hyvä meininki. Oisinpa siis saanut olla mukana, mutta aina ei jaksa Porvoosta lähteä, etenkään iltahommeleihin. Taisi vielä miehellä olla menoakin tuolloin. :)

  Ihanaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset Tiia! Harmi oikeesti, kun asut siellä asti ja ymmärrän hyvin, ettei iltamenoihin aina jaksakaan lähteä, mutta toista oli nuorena:) Kiva fiilis jäi, vaikka melkein kesken lähdin!
   Mukavaa iltaa! <3

   Poista
 2. Juhlista jäi kyllä päällimmäiseksi kiva fiilis ♡
  Ihanaa oli taas nähdä ja meitä 40+ bloggaajiakin oli uswampi paikalla ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin jäi:) Harmi, kun aina on niin pikaisia nämä kohtaamiset! <3

   Poista
 3. Ihan huippukiva ilta. Ja vielä Minnan kanssa töissä muisteltiin ja naurettiin <3

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature