Minisun vahva - potkua arkeen

helmikuuta 07, 2016

Viime syksynä on tullut markkinoille Vermanin Minisun Vahva, jossa on 14 tärkeää vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinonia ja myös mustikkauutetta. Sain tämän Minisun Vahvan kokeiltavaksi ja mielenkiinnolla lähdin sitä testaamaan, sillä koen, etten allergisena saa ruuasta aina kaikkia tarvittavia vitamiineja. Olen kyllä pyrkinyt syömään terveellisesti ja olen ajatellut, että ruuasta ne vitamiinit on saatava, mutta koska joudun välttelemään monia hyviä ruoka-aineita ja vitamiinien lähteitä juuri noiden allergioiden vuoksi, on ollut pakko nöyrtyä vitamiinipillereiden äärellä. Työpaikalla ja julkisilla liikkuessa saattaa joutua pöpöjen hyökkäyksien kohteeksi, joten jos haluaa näitä vältellä, on syytä korkata vitamiinipurkki.
Ajoittain kuiva ja herkkä ihoni tarvitsee myös vahvistusta sisäisesti, joten en panisi pahitteeksi pilleriä, joka myös voisi tukea ihon hyvinvointia.

Vitamiinitabletteja on joka lähtöön ja kaikkea ei meikäläisen vatsa kestä, vaan ärsyyntyy niistä. Suhtaudun hieman nihkeästi siihen, että on kymmenittäin eri vitamiinitabletteja, joita täytyy kerralla niellä. Valitsen mieluimmin vain yhden, jossa olisi sopivasti kaikkea sitä, mitä tarvitsen ja mielellään kohtuutta tuossa pillerin koossa, jotta sen voisi helposti niellä myös henkilöt, joilla on vaikeuksia pillereiden kanssa.
Minun toiveitani on jotenkin ihmeellisesti kuultu! Yksi vitamiinitabletti, jossa on siis kaikkea, mitä suomalainen täällä Suomessa asuessaan tarvitsee ja normaalin kokoinen pillerikin vielä. Mustikkauute vaikuttaa mahtavalta, koska mustikka on niin pop nykyisin ja oikea terveysmarja, jota kosmetiikassakin on nyt paljon käytetty. Lisäksi se on hyväksi silmille ja siinä on paljon C-vitamiinia ja ubikinonia, eli vahva antioksidantti. Tästä se äitikin aina aikoinaan vouhotti ja yritti saada meitä lapsia innostumaan marjojen poimimisesta. Mustikan terveysvaikutteista on tiedetty jo pitkään ja nyt se on myös ymmärretty lisätä vitamiinipillereihinkin.

Naisilla vitamiinien ja hivenaineiden tarve lisääntyy, jos syö ehkäisypillereitä ja tietysti myös ikääntyessä. Mm. D – ja C-vitamiinit ja sinkki, joita löytyy tästä vitamiinitabletista, ovat hyviä flunssapöpöjen vastustamisessa, joten tätä kannattaa siis nappailla ympäri vuoden. Urheilu on tärkeällä sijalla arjessa ja meidän perheessä urheilua harrastetaankin kiitettävästi. Urheillessa ja liikkuessa keho joutuu koville, joten on hyvä syödä vitamiineja, jotta pysyy terveenä ja lihakset ja nivelet joustavina. Minisun Vahva on juurikin suunnattu urheilijoille ja se auttaa jaksamaan myös arkielämän muissa kuvioissa.


Kaupallinen yhteistyö 40+blogit/Verman
http://www.nelkytplusblogit.fi/


                                                   With love,
                                                 M
20 kommenttia on "Minisun vahva - potkua arkeen"
 1. Mahtavat kuvat! Kyllä täälläkin vaan monivitamiineja vedetään ja kätevää, että Minisunissa on myös D:tä. Uskon, että tuo Sofian kauhea influesssakin kun omalta osalta meni ohi pienellä lämpöilyllä, johtuu juuri näistä. Täällä on myös ostettuna muitakin Minisuneja puru D-vitskut, ne on hyviä.

  Iloista ja pirteää viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Itse kyllä myös tykkään enenmmän monivitamiineista, kuin noista erikseen napsittavista. Kyllä vitamiineilla on varmasti apua tuon flunssan suhteen ja ettei se tule niin rajuna.
   Mukavaa viikkoa:) <3

   Poista
 2. Hyvät kuvat ja tuttu tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Pillerit peliin, eiköhän se kevät sieltä tule pirteämpänä!

   Poista
 3. Mulla on muuten samat tanssilenkkarit :) Tarvis varmaan tuota kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit nämä on ainakin hyvät, koska sähän olit harrastanut sitä enemmänkin:) Vitamiineja tarvitaan, jotta meitsi jaksaa zumbata!

   Poista
 4. Talvella syön vitamiineja, kesällä ne tuppaavat vähän unohtumaan. Nyt työpöydällä on ihan sattumoisin saman merkin vitamiineja. Olenkin etenkin nyt koettanut muistaa popsia niitä, kun influenssa-aalto jyllää ja ensi viikolla olisi tiedossa messureissu, josta olen monituiset kerrat tuonut todella inhottavan flunssan tuliaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että siinä kesähuumassa tahtoo vitamiinit unohtua. Pitää vaan toivoa, että niitä saa sitten marjoista ja muista riittävästi. Sairastuminen matkalta palatessa tahtoo olla hyvin tyypillistä.Koetahan nyt popsia monivitamiinia sitten kiltisti, että saat reissun kunnialla tehtyä ilman noita jälkiseuraamuksia!

   Poista
 5. Mä vedän myös kourallisen vitamiineja päivässä, lähinnä D- ja B-vitamiinia, sekä hivennäisaineita ja sitä kollageenijauhetta, joka on addiktioni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tyttö:) Kollageenistä en ole löytänyt vielä sitä sopivaa kala-allergiselle ja sellaista, jonka myös maha kestää!

   Poista
 6. Ihanat kuvat olet napsinut. Kyllä sitä pitää purkista lisäpotkua ottaa, ainakin näin talvisin. Tämä kuulostaa hyvältä tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Uskon, että jos en olisi mitään pilleriä menneenä syksynä ja alkutalvesta napsinut, olisin varmasti ollut influenssassa ensimmäisten joukossa.

   Poista
 7. Tämä on juuri sellainen vitamiinipurkki, että tekee mieli napata mukaan, kun jo purkki on niin energisen näköinen.

  VastaaPoista
 8. Joo kyllä vitamiineja pitää ottaa purkista, ei muuten jaksais millään!
  Pirteyttä päivääsi M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne:) Ei sitä millään jaksais muuten ja aika menis sen väsymisenkin voivotteluun:)

   Poista
 9. Tuntuu että purkkiin täytyy turvautua vaikka kuinka yrittää syödä monipuolisesti ja muistaa kasvikset ja hedelmät. Eivät tahdo vitamiinit silti riittää siihen miten paljon arkeen tarvitaan virtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan näin tahtoo olla, mutta onneksi löytyy siihenkin apu:)

   Poista
 10. Nuo purkitkin ovat jo niin energisiä väriltään, että mielellään tuolta yhden pillerin nappaa. D-vitamiini on minun luottovitamiini, mutta näitä Multisuneja voisi kyllä alkaa popsia näin kevätaikaan, ettei flunssat ja kevätväsymys yllätä. Kiva esittely!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Totta, että energisyys tuotteen ulkonäössä saa hakeutumaan purkin luokse ostoksia tehdessä! Nyt huomaan, että näitä todella tarvitsee!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature