ReLaX

helmikuuta 25, 2016


No todellakin, olisipa jo tässä vaiheessa kevättä, että oikeasti nuo perhoset jo pörräisivät tai ainakin terassilla tai parvekeella somistuksena. Voidaanhan me haaveilla ja suunnitella, koska sehän kaikessa on minusta ainakin parasta. Kaikki ihanuus keväästä ja kesästä kohta jo ovella ja nyt sitten vain miettimään, että mitä sinne parvekkeelle tai pihaterassille laittaisi. Relax on se tunnetila, mihin itse tähtäisin, kun kevättä ja kesää ulkotilaan suunnittelisin.
Maanläheisiä sävyjä, rentoja istuskeluryhmiä pehmoisine tyynyineen ja terassilämmitin varsinkin alkukevään ja loppukesän iltoihin taitaisi olla viisasta hankkia.
Somat somistukset ja lyhdyt kuuluvat myös asiaan. Näitähän tässä ainakin voi kohta jo alkaa viritellä ja kivoja ideoita sainkin Tammer-tukun blogitapahtumasta viime viikolla, joten ideapankissa on jo jotain kivaa. Tammer-tukun tuotteita voi ostaa mm. Vantaan Jumbon Flamingosta.


Meitä hemmottelivat Rento-tuotteilla myös kosmetologiopiskelijat ja kädet tulivat ihanan pehmoisiksi kuorinnan ja rasvaamisen jälkeen. Rento-tuoteperhe onkin kasvanut myös hemmottelutuotteilla, kuten kuorinnoilla ja muilla ihanuuksilla, mutta niistä lisää myöhemmin omassa jutussaan.Liidellään perhosen tavoin kesään ainakin haaveiden kautta ja kun suunnitelmat ovat valmiina, niin homma on jo puoliksi tehty.
Onko sinulla jo suunnitelmat valmiina? Saitko näistä itsellesi mitään uutta kivaa inspiraatiota tai himotusta?

                                                      With love,
                                                    M
10 kommenttia on "ReLaX"
 1. Ihana tuo hemmotteluhetki käsihoitoineen ;)

  VastaaPoista
 2. Pakko saada sitä lumimarja tuoksua! Rentoa torstai-iltaa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä Rento-tuotteissa on kyllä kivat tuoksumaailmat:)

   Poista
 3. Oi nuo puutarhakalusteet kyllä kelpaisi ja Rennon tuotteet ovat erinomaisia ja sitruunahirmu aikaa kyllä hommata sitruunaa jos sitä löytyy kaupoista.

  VastaaPoista
 4. Noi Rennon hierontakynttilät on ihania. <3

  VastaaPoista
 5. Roikkuvat lyhdyt hieman kiinnostaa, näyttäisi hienolta iltaisin terassila :) Meillä Rennon tuotteet on ollut kovassa käytössä itsellä ja tytöillä, hoitoja tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisikin kiva, itsellä sopisi lasitetulle parvekkeelle. Nyt ajattelin viikonloppuna saunoa oikein Rennosti ja kokeilla tuotteita:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature