Calvin Klein underwear

maaliskuuta 02, 2016
Minusta on hauska seurata nuorison pukeutumista, vaikka kaikki muoti ei aina oikein nappaa. Yritän kuitenkin ymmärtää nuorten tapaa ajatella ja toteuttaa muotia ja koen, että ei tässä meillä ihan pieleen olla menty. Mies enenmmänkin saa harmaita hiuksia, kun tyttöset ovat lähdössä minihameissaan ulos, mutta tämä on tietysti se isän rooli, olla huolissaan.
Alusvaatetuksessa, tai oikestaan nyt puhutaan kotioloissa ja yöpuvun ominaisuudessa olevasta muodista, minulle tuli uutuutena Calvin Klein merkkiset alusasut. Olin jotenkin mieltänyt tämän merkin hieman aikuisempaan makuun ja enemmän koen nähneeni merkkiä miesten boxeri-osastolla, niiden kuvassa olevien upeiden pyykkilautavatsaisten nuorten miesten yllä. Lisäksi en koksaan ole ollut innostunut puuvillaisista alusvaatteista, joten siksi olen varmaankin tämän merkin itse ohittanut. Mutta nyt tyttäret veivät minut ostoksille tai siis minut maksajan ominaisuudessa, kuinkas muuten ja vierailimme Kampin Calvin Klein liikkeessä. Hei, hulinaa kun niitä nuoria tyttösiä parveili siellä pukukoppien suunnalla ja melkein kaikilla oli samantyyliset underwearit sovituksessa. Tämä tietty harmaa sävy on in ja tyyliltään nämä ohuehkot toppi+ pikkarit sopivat löysien sweatpantsien tai pyjamahousujen alle. No sellaiset laitettiin pakettiin ja ihan järkevissä summissakin onneksi pyörittiin näiden suhteen. Että täällä ollaan taas niin muodissa.

Onko merkki tuttu? Kumpi alusvaateosaston valikoima viehättää eniten, se puuvillainen vaiko silkki/satiini?

                                  With love,
                                  M
10 kommenttia on "Calvin Klein underwear"
 1. Meillä tytöllä on nämä samat, mutta tummansinisinä. Kyllä sen puuvillaa pitää olla, mutta välillä voi vähän hempeillä ja pukea päälle myös pitsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, että siellä ollaan kanssa muodissa in:) Niin tosiaan, aina ei tarvitse kulkea samanlaisissa alusvaatteissakaan:)

   Poista
 2. On tuttu, mutta jösses, mulle on ihan kamala ajatus, että nukkuisin vaatekappaleella joka puristaa tossa rinnan alla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se taida ihan niin tiukka olla,kun tämä ei sillai tue mitään, mutta riippuu varmaan tottumisesta:)

   Poista
 3. Parhaat rintsikat oon aina löytänyt tältä merkiltä. Molemmat matskut jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli minulle uusi juttu, mutta tiedän, että olen merkkiä nähnyt myös naisten puolella alusvaateosastolla:)

   Poista
 4. Merkki ei ole itse asiassa tuttu, mutta nuo näyttää niin mukavilta, että voisin käyttää ennemmin kuin kaarituellisia hirvityksiä. Kalsongit on tosin aivan väärä malli, jättikset ne olla pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä ne kaarituet voittaa ja kun yöllä ei kaipaa niin tukea:) Stringit on kieltämättä .....

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature