Omnia Paraiba

maaliskuuta 06, 2016

Bulgarin Omnia-sarjaan on tullut uusi tuoksu, Omnia Paraiba, joka mukailee Brasilialaista jalokiveä, Mina Graisia. Ilmankos minulle tuli heti tästä turkoosista pullon värityksestä ja muodosta mieleen koru ja myös tuo Brasilia ilman, että olin edes tutustunut tietoihin tästä tuoksusta. Voisin nimittäin helposti kuvitella tämän kaulakoruksi, jos se olisi pienempi, mutta tässä onkin kaksi sormusta yhteen kiedottuna. Vähän on muuten simpukkamainenkin tämä muotoilu. Joka tapauksessa henkeäsalpaavan kaunis tuoksupulloksi.
Ihastuttavaa pulloa ensin kyllä hyppysissäni pyörittelin ja mietin, että miten tämä aukeaa. Mutta tässä olikin painettava alas tuo korkkiosa ja suihkaus tulee siitä sivusta. Mikä tuoksu! Voin aivan hyvin kuvitella itseni Brasilian aurinkoon,  upeiden valtoimenaan kasvavien kukkasten huumaavaan paratiisin tuoksuun. Makea, mutta pirteä alkutuoksu sisältää hieman appelsiinia, curacao hedelmää ja maracujaa eli keltapassiota, joka on passion-hedelmän sukulainen. Sydäntuoksussa passionhedelmän kukkaa ja gardeniaa ja lopputuoksuun antaa kookos oman makean panoksensa sekä vetiver ja kaakaopapu. Hedemäinen tuoksu ei suinkaan ole äklöttävän makea vaan sopivan raikas ja kesäiseksi päivätuoksuksi sopiva. Toki olen tätä tuoksua nyt päivittäin käyttänyt, sillä pidän siitä, että se on tavallaan aika mieto ja ei hyökkää liikaa häiritsemään vaikkapa kanssaseuralaisia.


Millaisista tuoksuista sinä pidät? Voisiko tämä viehättää sinua?

Lehdistönäyte

                                         With love,
                                               M
14 kommenttia on "Omnia Paraiba"
 1. Pidän raikkaista ja hedelmäisistä tuoksuista, harvemmin viehättää vahvat tai itämaiset tuoksut. Joten kyseinen jalokivi on omaan makuuni täydellinen tuoksu. <3

  Hurmaavaa sunnuntaita M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten tässä tapauksessa meillä on sama maku, vaikka tämän lisäksi minua kiehtovat itämaiset, mausteiset tuoksut:)
   Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Huh miten upea pullo tuoksulla on <3
  Ihanaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 3. Mä säästelen omaa Paraibaa kesäksi, mä haluan, että se on tuoksu, josta muista ensi kesän. IHANA! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä upea sekä tuoksu, että pullo! Minä haluan sen kesän jo ja aloitin siksi sen käytön! Auttaakohan tuo tuomaan kesää nopeammin?:)

   Poista
 4. Tämä on kyllä ihana. Tulee varmasti olemaan mulla yksi kesän ykköstuoksuista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ihmettele, miksi tämä taitaa olla monen tuoksuna se ykkönen!:)

   Poista
 5. Kyllä minä välillä mietin kuinka upeita nämä tuoksujen pullot ovat! Voisin ostaa tuoksun jo pelkän ulkonäon perusteella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja vielä kun keksis miten niitä vois käyttää tyhjänä, etteivät menisi roskiin! Korkeille minulla on jo suunnitelma, mutta tässä kun ei ole korkkia.

   Poista
 6. Voi kun tuo pullo näyttää niin kauniilta. Tekisi mieli ihan ostaa jo pullon takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä niin toivoisin voivani kutistaa sen ja tehdä siitä korun:)

   Poista
 7. Onpas erikoisen näköinen pullo! Tykkään erikoisen näköisitä hajuvesipulloista, juuri ostin tosi upean korkokengän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jollain hassulla tavalla tärkeä juttu tuo pullon ulkonäkö:) Kauniita pulloja onkin kiva pitää esillä!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature