Uusi vessa, uudet pyyhkeet

maaliskuuta 29, 2016Nyt ollaan päästy siihen helpoimpaan kohtaan tässä vessarempassa, että stailaan ja sisustan ja somistan ja siirtelen purkkeja ja tarjottimia paikasta toiseen ja katsastan mikä näyttää hyvältä missäkin. Meni jo vanupuikot pitkin lattiaa, joten nyt niitä vaan käytetään kynsien lakkasotkujen putsaamiseen. Värisävynä tämä tummahko harmaa sopii hyvin tänne harmauteen. Mies kiinitti pari vuotta laatikon pohjalla odottaneet pyyhekoukut seinään.  Ikeasta, tietysti ja ovat varmaan keittiökaapistojen nupit oikeasti, mutta sepä ei haittaa. Hyvin toimivat tässä hommassaan. Olen tykästynyt näihin H&M pyyhkeisiin ja tiedän kokemuksesta, että hyvin kestävät ja kuosissaan pysyvät. Harmaa on kyllä järkevä väri valita, sillä olen kyllästynyt valkoisten pesemiseen, kun tuntuu, ettei niitä aina saa vitivalkoisiksi vaikka mitä kirkastajaa ja valkaisevaa pesuainetta käyttäisi. Näissä ei huomaa, vaikka vähän meikkiäkin jäisi pyyhkeeseen. Kuosi on tuollaista vohvelikangasmaista ja toiselta puolelta sitten pörröisempää puuvillafroteeta.
Pienet pesulaput olivat niin söpöjä ja kivasti koristeltu, joten niitäkin nappasin paketin mukaan. Olkoon sitten vaikka vieraspyyhkeinä, jos pesulappuina ei innosta.
Vielä on se taso suunnitteilla ja peilikaappi valoineen. Mutta silmät kiiluen varmasti vielä etsiskelen jotakin kivaa somistusta tuonne joukkoon. Kaikkee tahtois, muttei kaikkee kannata vessaan kerralla kantaa. Kivetkin olisi aika hauska juttu ja niitä meillä kyllä löytyy, mutta yritän nyt malttaa, ettei mene överiksi tämän somistamisen kanssa. Vielä huomasin, että tarvitsee ikkunan ja oven puitteet hioa ja maalata, kun ovat vähän kulahtaneet nekin ja siihen sainkin viime syksynä valkoisen Ilves kalustemaalin sisustusmessuilla mukaani. Vessassa on siis päädyssä kapea ikkuna ja kesäisin se on yötä päivää auki, joten sade on kastellut karmia ikävästi ja jätti mukavasti jälkensä nyt, kun revin teippejä maalauksen jälkeen pois. Nyt vain vedän muutaman päivän henkeä, toisin sanoen perhe vetää ja sitten sutaisen nekin.
Olen kiitollinen siitä, että sain pidettyä budjetin aisoissa ja tästä tuli sellainen toivomani tyylikäs ja kuitenkin särmikäs tila.
 Kosmetiikkaa taitaa tulla kuvattua tuossa lattialla tulevaisuudessa, luulen.


                                                  With love,
                                                        M
14 kommenttia on "Uusi vessa, uudet pyyhkeet"
 1. Uudet pyyhkeet ovat kauniit ja sopivat kivasti vessan väreihin.
  Aurinkoista viikkoa M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Minä mietin kovasti tuota valkoista, mutta juuri valkoinen on niin rasittavaa saada puhtaaksi, joten harmaa siis voitti:)
   Mukavaa loppuviikoa, sehän se jo on!

   Poista
 2. Oi, itse odotan kanssa meidän tulevaa vessaremonttia, tosi kiva päästä suunnittelemaan kaikkea uutta. Muutama pintaremontti odottaa lämpiä aikoja, että pääsen hommiin :)

  Tosi kivan väriset nuo pyyhkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelu onkin juuri parasta aikaa ja siihen kannattaa panostaa!
   Kiitos, minustakin tuo harmaa oli hyvä valinta:)

   Poista
 3. Ihania vohvelipyyhkeitä, tykkään varsinkin kesällä, kun ne kuivavat nopeaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan, mutta näissä on sitä normipuuvillafroteeta toinen puoli. Toivon, että nämäkin kuivuu nopeasti, silti:)

   Poista
 4. Niin totta noiden valkoisten pyyhkeiden kanssa!

  On aina kiva juttu, kun saa suunnitelmansa toteutettua sellaisina kuin ne mielessään näki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tosin tuo väri seinissä ei nyt ollut sitä harmaata, mitä hain, mutta en jaksa viilata pilkkua ja ruveta sitä uusiksi maalaamaan, vielä:) Mutta lattia, joka oli se työläin, on sellainen kun halusinkin!

   Poista
 5. Ihana vessa teille tuleekin - ja harmaa on hyvä väri minne tahansa. Tuollaisena tummempana tosi hyvä vessaan. Nimimerkillä "niitä valkoisia pyyhkeitä hinkkaava";)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No kun vaan löytyis se upea pyykinpesuaine, joka todella irrottaisi kaiken sotkun valkoisesta pyyhkeestä, silti sitä liikaa kuluttamatta, ostaisin oitis:) Mutta kyllä tämä harmaa ihan hyvin vessaan nyt sopii:D

   Poista
 6. Onnea uudelle vessalle ja uudet pyyhkeet tekee iloiseksi ja hei ihana Clean kynttilä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä on hieman tosiaan hienosäätöä, mutta oon onnellinen:) Niin koomista kuin se onkin, niin kyllä ne pyyhkeetkin saattaa tehdä onnelliseksi:)

   Poista
 7. Tuollainen pikkusisustaminen on just sitä kivointa hommaa! :) Ihanat pyyhkeet! Niin kauniilta kuin valkoiset pyyhkeet näyttäisivätkin, itsekään en innostu niistä juuri siksi, että heti ensimmäisen illan naamapesun jälkeen ne on jo jotain muuta kuin valkoiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja uusien juttujen kehittäminen ja löytäminen vasinkin on kivaa:)
   Mutta jo, en ymmärrä miten hotellin pyyhkeet ovat niin valkoisia? Ehkä ne keittelee niitä, mutta helpompi on mennä vähän tummemmalla sävyllä pyyhkeissä!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature