Åhlensin sisutustuulet Tukholmassa

huhtikuuta 13, 2016

Vielä kerran Tukholmaan. Ällistyin, kun huomasin tämän laskurin. Miten minulta on mennyt ohi tuo ruotsin voitto, taas, euroviisuissa. Muistan kuinka euroviisut oli ehdoton must, kun olin nuori, mutta nyt ei vähempää voisi kiinnostaa. Mutta kaikille tiedoksi, että Tukholmassa ne nyt järjestetään ja tunteja lasketaan. Saattaapi olla, että olen se ainoa, joka ei tiennyt!
Puolipilvistä oli luvattu sään suhteen, mutta kyllä siellä välillä ripotteli myös vettä. Mutta ei se meitä haitannut. Kauppoja kierreltiin uuvuksiin asti ja  kuten aina risteilyllä ollessa, tulee lopulta kiire. Joka kerta aina puhumme, että tänne pitäisi tulla oikein kunnolla ja yöpyä hotellissa, mutta aina se vaan sitten jää.


Aloitimme kaupoissa kiertelyn tuolta Åhlensilta ja kun Siljalta lähtevä bussi tulee nykyisin ihan Cityterminalin eteen, niin siitä on vain kivenheitto tuonne Åhlensille. Mielettömän isot tietyöt siellä oli juuri menenillään siinä edessä, mutta ei se menoa haitannut. Åhlensilla katseltiin ensin tyttärelle yo-mekkoa, mutta kun ei napannut, niin halusin ehdottomasti katsastaa tuota sisustusosastoa.


Jotenkin haaveilin löytäväni täältä vessan uutta somistusta, mutta sain tyytyä vain katselemaan ja kuvaamaan, sillä täällä ei ollut sitä, mitä hain. Purkit ja purnukat oli toki somia.


Nämä afrikkalaisnaisten tekemät pannunaluset herättivät minut haikailemaan trikookuteiden työstämisestä ja mielessäni jo pohdin näiden tai vastaavien toteuttamista miehen rikki menneistä vanhoista t-paidoista. Pitää vaan kehitellä idea, miten nämä on valmistettu. Kädentaitoja ja näppäryyttä tässä kyllä tarvitaan, mutta kauniita ovat ja pirtsakoita.


 Puhumattakaan tästä kuteista neulotusta tyynystä vaikkapa terassille. Nyt ne paidat on pakko leikellä kuteiksi ja panna töpinäksi.


Loppuun esittelen ihanan romanttisen petauksen. Kyllä näin kauniin ja herkän sävyisessä sängyssä loikoilisi vähän pitempäänkin aamulla. Vai mitä mieltä olette?
Shoppailu kyllä jatkui toisiin kauppoihin, mutta esittelen ostoksiamme myöhemmin sitten lisää.

Yhdessä Tallink Silja Oy

                       
                              With love,
                               M
16 kommenttia on "Åhlensin sisutustuulet Tukholmassa"
 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin? Heti tuli fiilis. että isoilla puikoilla muutama hetki, niin olis valmis. Ai, niin joo. Pitäs varmasti se kude ensin leikata:D

   Poista
 2. Mä muistan mun lapsuudesta, kun sadepäivät kului kesällä talon ullakolla mummon kanssa kuteita leikellessä. Vitsit sitä pölyn määrää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on varmana pölyistä hommaa. Hyvä kun muistutit, taidan siirtää leikkuun ulos kesän hommin:) Minä taas muistan leikanneeni niitä muovisia maitopusseja ja meille tehtiin niistä matot!

   Poista
 3. Tukholmassa on niin kiva kierrellä. Mukavasti alkoi päivä teillä ja jatkoa tulee... olen kuulolla!

  VastaaPoista
 4. Oispa ihana päästä taas Tukholmaan!Kyllä se vaan on aina yhtä ihana paikka! Ihana tuo petaus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholma on vaan jotenkin kaupunki, minne on kiva aina palata:) Mulle on tullut hinku käydä katsomassa näitä sisustuksia ja somistuksia Åhlensilla, sillä ne on aina niin kivasti laitettu:)

   Poista
 5. Aina pakko käydä Åhlensilla ja ainakin herkussa. ;) Lagerhaus sisustusliike on kanssa must. :) Ihania keväisiä juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo tuo Lagerhaus nyt tällä kertaa jäi, mä näin sen kyllä, mutta sitten aika loppui:(

   Poista
 6. Mä haluaisin Tukholmaan tollai ihan oikeesti,että pääsis katteleen ihan rauhassa. Voisin samalla kehittää mun ruotsin kieltä, sillä tekninen sanasto on vähän tylsää.. Sellasta oikeata ruotsia olis hieno osata <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mekin aina suunnitellaan, kunhan joskus saiskin toteutettua:) Ruotsin kieli ruostuu niin nopeasti, mutta kaipa se tulis vähitellen takaisin, kun oikeen joutuis puhumaan. Olin joskus nuorena kesätöissä Boråsissa ja silloin jotenkin mä osasin, mutta en enää:(

   Poista
 7. Kesällä ollaan ajateltu käydä Tukholman suunnalla. Kiva lukea muiden kokemuksia, niin tietää missä kannattaa käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä kyllä löytyy kaikkea kivaa ja kuitenkin suhteellisen lähellä ovat nämä paikat toisiaan. Mutta tietty riippuu, mitä hakee:)

   Poista
 8. Tulholma on ihana aina :) Mä itse asiassa olen menossa viisuja katsomaan Tukholmaan muutaman viikon kuluttua elämän ensimmäistä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ja voi! Euroviisut on varmasti kiva ja erilainen kokemus! Toivottavasti tulee unohtumaton reissu:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature