Hauskaa vappua!

huhtikuuta 30, 2016

Kevät on mennyt kyllä kuin siivillä ja nyt on jo vappu. Toisaalta eihän tästä kauaa ollut, kun ruikutin, että milloin se kevät alkaa. Se on nyt täällä ja nyt nautitaan, varsinkin kun aurinkokin paistaa.
Aloitimme tyttöjen kanssa jorailut jo aamupäivästä, kun kävimme tanssimassa zumbassa. Varmasti reilut 600-800 kaloria paloi ja jalat on nyt ihan hyytelönä. Ensi lauantaina olisi tiedossa kahden ja puolen tunnin zumba-maraton, mutta hieman epäilen, että jaksan niin kauaa sykenostoa sykenoston perään. Loppu ajasta menisi varmasti harakoille, sillä ei sitä jaksaisi ihan samalla teholla heilua.
Tässä istun naamio kasvoilla saunan jälkeen ja naputan tätä postausta. Tämän söpön pikkupullon poksautan, ennenkuin lähdemme anopille syömään ja tapaamaan muita sukulaisia. Neitokaiset viipyvät hetken mukana ja treffaavat sitten omia kavereita.
Toivottelen hauskaa vappua kaikille!


                                             With love,
                                            M
16 kommenttia on "Hauskaa vappua!"
 1. Mä tykkään zumbasta ihan älyttömästi! :D Aiemmin vielä amk-aikana kävin eron jälkeen 3-4 kertaa viikossa zumbaamassa pahaa oloa pois. Oli kivaa ja kalorit paloi! :D Kevään aikana lähti pelkällä liikunnalla 10 kiloa ja olo oli ihan loistava.. ja siitä olikin sitten hyvä läheä opiskelijabileisiin..nyt muutama vuosi myöhemmin vuorotyötä tehdessä muistelen haikeudella sitä aikaa, kun oli aikaa mennä säännöllisesti harrastaan. Nykyään zumbailen vaan kotona vanhojen ostostv zumbadvdeiden kanssa. Parasta niissä on kuitenkin se,että käytiin ystäväni kanssa sillon muutama vuosi sitten zumbaamassa Tampereen jäähallilla sen zumban keksijän pitämällä tunnilla, joka kesti 3h. Ihan hullu aika, mutta kyllä sen kesti! Joten ne dvdt jaksaa zumbata kerta toisensa jälkeen sillä hyvällä muistolla! :D Sorppa hirvee maratooni kommentti ja hauskaa vappua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet myös zumbaaja!Zumbassa kyllä unohtaa kaikki murheet, koska ei siinä sellaisia ennätä miettiä! On todellakin hyvä mennäkin murheita unohtamaan ja kaloreita polttamaan samalla. Minä tykkään siitä, että se on niin tehokasta ja tietää tehneensä hyvän treenin. Minäkin lainasin kerran työkaverin dvd:n ja yritin sen mukaan mennä, joten toimii se niinkin. Mutta kivointa se on hyvällä porukalla, jonka kanssa voi rauhassa sekoilla tunnilla:) 3 tuntia kuulostaa jo aika pahalta, ei minusta olisi:) Voi tulla päänsärky ja huono olo, ainakin meikäläiselle. Mukavaa vappupäivää!

   Poista
 2. Olen ihastunut zumbaan vasta tämän vuoden alusta. Lauantaiaamuisin aina suuntasin zumbailemaan. Oli aivan mahtava ope, mutta sitten hän jäi mammalomalle ja niin jäi zumbailutkin. Kivaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, noin minullekin kävi, kun oma ope jäi mammalomalle, mutta oli onneksi vain vuoden pois ja nyt vetää säännöllisesti ja vielä kesälläkin!! Sinun pitää nyt etsiä toinen ope:)
   Mukavaa vappupäivää!

   Poista
 3. Oikein mukavaa vappua :) nyt taitaa pian olla kelitkin kohdillaan koko maassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa vapunpäivää! Ihmeellistä, mutta nyt todellakin on mahtava aurinkoinen sää! Nyt pitää lähteä ulos!:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Samoin sinulle, Kati:) Aurinko oikeasti paistaa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature