Highlights in her hair

huhtikuuta 06, 2016

Kuten huomaatte, tyttären tukka on pelastettu ja raidoiteltu kauniiksi luonnollisen sävyiseksi ja kiiltäväksi kultakutriksi. Insatassa on kollaasi aloituksesta ja tähän pääsemisestä. Olipas kivinen tie. Nimittäin tämä kävisi sarjaan: Do not do it yourself! Laitoimme kesän lopulla tyttären aikansa minua suostuteltuaan vaalennuksen tukkaan, joka sitten täysin epäonnistui.
Olin minä sävyttänyt tukkaa jo aiemmin, mutta vaalennuksista en tiennyt mitään. Tuohon tukkamäärään kun ei riitä putkilo tai kaksi vaan pitäisi kuulemma olla ainakin neljä. Joo, meillä oli yksi. Juostiin välissä kauppaan ostamaan pari tuubia lisää. Metsään meni ja vannoin, että en ikinä enää suostu tähän. Yrtimme hopeashampoota käyttää, mutta eihän se mitään tehnyt. Juurikasvu tunki todella tummana ja värinsävyjä oli laidasta laitaan, valkoisesta, keltaiseen ja todella tummaan. Kerran hellyin ja laitoin hieman juurikasvuun sitä vaalennusta, mutta sitten luovutimme ja päätimme antaa tukan ammattilaisen käsiteltäväksi. Ihailen kyllä tyttäreni suhtautumista tukkansa värin epäonnistumiseen, sillä hän vain nauroi, kun selkisi, että pieleen meni.
Mutta nyt  hän on käynyt kahteen otteeseen kampaajalla, joka sai näin upean lopputuloksen aikaiseksi. Joten olkoon oppina kaikille, vain ammattilaiselle tämmöiset projektit!

                                     With love,
                                      M

                                     

12 kommenttia on "Highlights in her hair"
 1. Ihanat hiukset <3


  Kuulostaa niin tutulta.. meijän äiti lykkäs joskus mun vyötärölle asti oleviin hiuksiin pitkän marinan ja kitinän jälkeen blondin vaalennusaineen ja tadaa. Tukka oli keltanen. Sitten koitettiin sävyttää hiuksia ja ne oli sini-vihreen keltaset. Sen jälkeen aloin blondaan ite, vuosi oli 2001 ja hiusvärit oli ihan hirveitä myrkkyjä :( Kampaajalla kävin joskus, mutta.. se on niin hintavaa,etä unohdin sen hyvin nopeesti. Nyt on aikalailla 15 vuotta ensimmäisestä värikokeilusta ja kasvatan omaa väriä takas,kun en jaksa sitä värirumbailua enää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eli emme siis ole ainoita, jotka lähtivät rohkeasti sille tielle, joka vei syvälle metsään:D
   Hinta meitäkin hirvitti ja olin hiukan vastaan koko väritystä, mutta nyt olemme tyytyväisiä, kun tukka on kauniisti sävytelty ja saa kasvaa ilman, että täytyy kokoajan juurikasvua pelätä!
   Juu, tähän rumbaan ei näytä loppua olevan, kun lähtee hiuksia värjäämään, mutta toivon, että vähän nyt hellittää!

   Poista
 2. Upealta näyttää. Joo ei tohon paksuun pitkään hiukseen kyllä paketti tee mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Me ei todellakaan ajateltu ja neiti osti värit vähän niinkuin itsekseen ja kun mulla oli jo hanskat kädessä aloin tihrustamaan tuubia, että tässähän lukee "vaalennusvoide?!" Pieleen sit menikin, mutta nyt ollaan opittu läksymme:)

   Poista
 3. Onpas kauniit hiukset ja värikokeiluista huolimatta ihanan hyväkuntoisen näköiset :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat:) Tytär kyllä tässä tuumasi vähän aikaa sitten, että ihana kun nämä hiukset ovat vähän huonommassa kunnossa, niin eivät ole niin paksut ja ne saa paremmin ponnarille!!! Muut yrittää paksuntaa tukkaansa, hän ohentaa:)

   Poista
 4. No tulipa niin kaunis sävy, tuolla sävyllä voisin omaakin sävyä pehmentää. <3 Tähkäpää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi muuten toimia sullakin, sillä tässä jää se mieletön juurikasvurumba toivottavasti vähemmälle:) Tähkpää todellakin:)

   Poista
 5. Voi miten kaunis väri ja tosi luonnollinen!
  Näin on, ammatti-ihmiselle vaan aina, itse ei kannata kovin paljon alkaa säveltämään näissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli siitä tosi kaunis ja täällä nöyränä kyyristellään, että joo-o ei koskaan enää vaalennuksia itse:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature