IdHair hiustapahtuma

huhtikuuta 09, 2016 Pääsiäisviikolla kaiken remppaamisen keskellä jätin lastat ja sementit siihen ja kipaisin piristäytymään IdHARIN bloggaajatapahtumaan, jossa esiteltiin kevään ja kesän kampauksia sekä suoravärejä ja tutustutettiin uuteen hiusten muotoilusarjaan Mé. Sarjan tarkoitus on tuoda jokaisen persoonallinen kauneus esiin ilman keinotekoisuutta.

Mé sisältää toimivia klassikkotuotteita sekä uutuuksia, joissa muotoilutuotteet tulevat parhaiten esille, mm. kuitumuotovaahto, rakennegeeli ja seerumivoide. Tuotelinjan tuotteet ovat vielä edullisia, sillä ne maksavat vaan 14.90 e kpl.
Ympäristöystävällisys on myös otettu huomioon, sillä IdHAIR Mé -tuotelinja on Green Salon- organisaation ylläpitämän positiivisten tuotteiden listalla. Nämä positiiviset tuotteet eivät sisällä mm. yleisempiä allergisoivia ainesosia tai vaarallisia kemikaaleja.


Suoravärit ja niiden shokkisävyt ovat nyt kovassa huudossa ja niitä käytetään usein vain osaan hiuksista raitoina tai niillä voi sävyttää koko pään. Sykeröt, solmut ja sotkuiset nutturat ovat in ja sormikiharoita kannattaa väsätä, mikäli haluaa kunnon kiharat. Miedot ja loivat laineet taas saadaan aikaan laineraudalla napsuttelemalla muokaten hiukset laineiden malliin. Helpolta näytti, mutta mietityttää, että se ihan tuosta noin vain käy, kun itse alkaa kokeilemaan. Kaikki on tietysti kiinni siitä oikeanmallisesta raudastakin.

Lopussa vielä siisti ponnari, jossa osa hiuksista vain kiepautettiin ponnarin yli ja kinnitettiin pinnillä. Simppeli, mutta tyylikäs kampaus saa kuitenkin hieman uutta ilmettä perusponnariin.
Mé tuotteista saimme kassin mukaamme, ja niistä kerron lisää tuotteita testailtuani. Mielenkiintoisilta vaikuttavat.

                                              With love,
                                             M
8 kommenttia on "IdHair hiustapahtuma"
 1. Oli kyllä kiva tapahtuma <3
  Mukavaa vikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli hyvä mieli ja kauniit kampaukset sekä makunystyröitä taas hellittiin:)

   Poista
 2. Oijoi, nyt tuli taas nälkä :) Mä olen jo omia purnukoitani testaillut ja vaikuttavat varsin toimiville tuotteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama mullekin tuli, kun näitä kuvia katsoin:) Kiva kuulla, jos toimivat, omani ovat vielä korkkaamatta, mutta jos tänään avaisi:)

   Poista
 3. Ooh mitä herkkuja ja voi, että tuo Jenni on ainakin niin taitava, että oksat pois. Kivaa viikkistä M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo ammattilaiset näppärästi noita hiuksia väsää:) Samoin <3

   Poista
 4. Tuo uusi hiustenhoitosarja kuulostaa mielenkiintoiselta. Plussaa
  edullisesta hinnasta ja siitä, että tuotteet sopivat myös meille
  herkkänahkaisille.
  Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, sillä tuotteiden hinnasta ei tarvitse pulittaa turhaa:) Herkkäihoisuus sen kun vaan lisääntyy, joten onkin järkevää, että turhat myrkyt poistetaan tuotteiden koostumuksista.
   Aurinkoista päivää sinne myös:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature