Kevätmessujen kukkaloistoa

huhtikuuta 11, 2016

Olin eilen Kevätmessuilla bloggaajana ja ensimmäistä kertaa koko Kevätmessuilla. En tiedä, mitä oikein odotin, mutta joko olin reissusta vielä rähjääntynyt tai muuten innoton, mutta en oikein löytänyt sieltä itselleni punaista lankaa. Joskus vain käy niin, vaikka haluaisi löytää, ei löydä.
Kukkasia tosin löysin ja niitä innostuin kuvaamaan. Ihanasti käsityöläisten osaamista oli tuotu esille näiden punosten ja patsaiden avulla. Kyllä voisin tuollaisen metsänkeijun ottaa puutarhaani, minkäli olisi tarpeeksi iso puutarha ja se suihkulähdekin vielä.Koska mieheni kanssa välillä katsomme Gas Monkeys auto-ohjelmaa, niin oli pakko ottaa kuva tästä ns. kaunottaresta. Itse en tätä nyt kaunottarena pitäisi, mutta kuten pojat siinä ohjelmassa saavat kaikki autot näyttämään kunnostamisen jälkeen upeilta, niin kyllä tästäkin vielä kunnon tyyliauto tulisi.Niin, sitä terassiakin pitäisi joskus uusia, tosin tuskin saan miestäni innostumaan vielä tänä kesänä. Tästä komposiitista olen hieman miehelleni vihjaillut, mutta voihan se muutakin olla, mutta musta olisi kiva ja tyylikäs. Miestä mietityttää, että se on varmasti kovin kuuma kesällä. Toisaalta ei tuo nykyinen ruskeakaan kovin miellyttävä ole ollut kesäkuumalla, liekö siis sellaista löytyisikään, joka ei polttelisi jalan alla.


Hei, tämä varjojuttuhan olikin jo syksyllä Habitaressa, mutta suomessa on tarpeellista kyllä muistuttaa varjoista, niin sade- kuin myös päivänvarjoista.


Näitä perhosia jo hypistelin sillä fiiliksellä, että lennättäisikö ne parvekkeelle, mutta sitten tuli muistikuva, että minullahan on viime kesänä väkerretyt sudenkorennot, joten perhoset sai jäädä.
Nyt en oikein löytänyt kotiimme mitään muuta kuin yhden kukkasen. Multaa ja kukansipuleita ja siemeniä en jaksanut ajatellakaan raahaavani kotiin ja muutenkin messuilla oli turhan vähän tuota sisustuspuolta, mitä ehkä eniten odotin. Koneet ja vempaimet kyllä miehiä vetää puoleensa, mutta jos ei ole mökkiä, ei tarvi sitä kompostivessaa tai laituria puhumattakaan moottorisahasta. Hiukan olen nolona näistä fiiliksistä, mutta kukkaloistosta nautin.

Millaiset fiilikset teille noilta messuilta jäi?

                             
                                  With love,
                                   M
6 kommenttia on "Kevätmessujen kukkaloistoa"
 1. No kun kuvia kävin läpi, löysin paljon kauniita asioita, kukkia ja oleskelutiloja. Samoilla fiiliksillä minäkin olen, en löytänyt sitä punaista lankaa sieltä. Yksittäisiä ihanuuksia kyllä, mutta jotenkin kuitenkin niin hajallaan. Ihania kuvia olet sinäkin napsinut.
  Aurinkoa viikkoosi M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi:) Saattaahan se olla, että jos olisi se mökki, niin voisi olla enenmmän inspistä, mutta kun ei ole, niin no ainakin kukkia sitten voi tuolta hankkia!

   Poista
 2. Hah, ei tosiaan ole multasäkki eka asia jota lähtisi messuilta raahaamaan kotiin. :D Ihanaa kukkaloistoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta sieltä niitä multasäkkejä toiset kanteli, tosin olivat jotain pieniä:) Kukat ovat kyllä aina ihania! Harmi, kun olen sellainen tumpelo niiden kasvattamisessa:(

   Poista
 3. No juu ei kyllä multasäkkejä tullut mieleen raijata, mutta kevyitä kukkasia kyllä. <3 Kukkaloisto ja Kukkaiselämäää Sadun ja Fridan pisteet ihastutti. <3 Ja sinä myös yhveli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkia olisin voinut ostella enemmän! Harmitti, kun en vain köytänyt tai huomannut Fridaa ja Satua! Mutta me nähtiin, kiitti seurasta<3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature