L`occitanen uusiutunut myymälä

huhtikuuta 15, 2016


Olin maananataina juhlistamassa L`occitanen Mannerheimintien liikkeen uudistumista bloggaajaporukalla ja samassa tilaisuudessa esiteltiin myös L`occitanen uudistunutta Pioni-linjaa. Tuotteet puhdistavat ihon epätasaisuuksista ja  meikistä, silottavat ja tasoittavat ihon pintaa sekä antavat iholle kauniin kuulaan hehkun. Tästä tulenkin kertomaan erikseen, kunhan olen päässyt testailemaan tuotteita.


Kaikki oli kauniisti Pioni-linjaa mukaillen huomioitu kattauksissa ja suloisissa tarjoiluissa. Kuulemma olivat kevään ensimmäisiä pioneja, joita oli myynnissä kukkakaupassa. Sesonki on siis alkanut. Juomana vaaleanpunaista kuohuvaa ja herkkiä suussasulavia suupaloja.


Kiitos siitä, että minunkin ruokarajoitteeni oli huomioitu.


Nämä olivat makeita mutta niin herkullisia ja kauniita. Elina kertoili L`occitanen liikkeen tilan tuplaantuneen, kun viereiseen liiketilaan  johtava seinä puhkaistiin auki ja pienen remontin jälkeen liike oli valmis. Nyt on entiseen verrattuna mukavat tilat toimia.  Lisäksi hän kertoi tuotteista ja varsinkin näistä uusista  Pioni-linjan puhdistustuotteista, Perfecting Make-up Remover, Perfecting Toner.  Linjaan kuuluu myös kosteusvoide Perfecting cream, Skin Perfector seerumi, cc-voide Skin Tone Perfecting cream, Perfecting Mist ja 2in1 Perfecting scrub.
Kauniisti somistetussa liikkeessä mielellään pyöri ja kuvasi. Halutessaan olisi saanut myös pikakasvohoitoja ja käsihoitoja, mutta koska ilta jo kolkutteli ovella, oli pakko kiittää ja kiiruhtaa kotiin.

                                             With love,
                                            M
8 kommenttia on "L`occitanen uusiutunut myymälä"
 1. Vastaukset
  1. Viehättävä kerrassaan. Olen joskus vuosia sitten käynyt siinä pienessä puodissa, mutta kyllä tämä oli huikea muutos sille. Nyt mahtuu kääntymään, ilman, että törmää toisiin:) Kauniita puteleita, joten kyllä kosmeintoilijana olin taivaisissa:)

   Poista
 2. Ihanan näköinen paikka ja ihanan värikkäitä tuotepakkauksia.
  Rentoa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ne on todella värikkäitä:) Sellainen aikuisten karkkikauppa!
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihana liike ja ihanat tuotteet ja olen aivan rakastunut siihen micellaröljyyn, se on aivan super. Sillä lähtee silmämeikit tuosta noin vaan ja sopii herkille silmille. Monesti silmämeikin poiston jälkeen tuntuu aina, kuin olisi hiekkaa silmissä, eipä tunnut nyt. Paras meikinputsari mihin olen törmännyt!

  Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, onpa kiva kuulla, sillä itse en ole vielä puteleita avannut, kun toiset pullot vielä käytössä. Malttamattomana odottelen, että pääsen kokeilemaan:)
   Ihanaa viikonloppua myös sulle <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature