Mavala, Colors for love and Minicolors

huhtikuuta 03, 2016


Tässäpä on kesälle herkullisia, kuumia. rakkauden sävyjä Mavalalta. Sain nämä paketit blogitestiin ja kyllä näitä on kuolattu, ennenkuin sain nämä kuvattua. Meillä on sääntönä, että ei oteta ainakaan huulipunia käyttöön, ennenkuin ne on ikuistettu, mutta joskus huomaan jonkun niitä jo testailleen etukäteen, vähän niinkuin salaa. Ymmärrän, sillä eihän näitä voi vastustaa.
 Kesän loistavat värisävyt antavat kauniin kiillon kynsille ja punat ovat täydellisen kestäviä. Tytär tuumasi, että neljä tuntia kesti puna huulilla, vaikka oli jotain pientä syönytkin. Levittyy hyvin ja sisältää E-vitamiinia, karitevoita ja aloe veraa.Tämmöisiä huulipunia vaan lisää. Ihanasti sopivat lakkojen kanssa yhteen ja vaikka kevääseen ja alkukesään mieltää pastellisävyt, niin keskikesällä ainakin saa väriä olla, tummenmpana ja hehkuvana, kuten kukat ja marjat loistossaan.


Tässä meni kynnet täysin pilalle ja kädet kärsivät totaalisen rappion, kun hieroin ja hinkkasin sitä mikrosementtiä sinne vessaan. Ei ole oikein parhaassa esittelykunnossa, joten tämmöiset töpöt nämä kynnet nyt ovat ja niin liuskoittuneet ja lohkeilleet.  Sally Hansenin hoitolakka on jo loppumassa, kun olen sitä lisäillyt ja kynsiä yrittänyt parantaa. Hirvittää jo sekin, että kohta se on loppu. Voitte vain kuvitella käsivoiteen kulutusta parin viimeisen viikon aikana. Olihan minulla remontissa hanskat, mutta ne oli välillä hankalat ja tuli rapsuteltua sitä sementtiä myös ilman niitä. Paha virhe.Täytyy myöntää, nyt kun näitä kuvia katselen, että kyllä kunnon lakalla saa ihmeitä aikaan, kyseessä vasen käsi, oikea käsi kärsi tietysti enemmän, joten ei ollut kuvauskunnossa. Voisi kynnet olla paremmat, mutta pinta on nyt tasaisempi, kiitos hoitolakan ja näiden Mavala-lakkojen.

Nämä tuote-ihanuudet tulevat toukokuussa kauppoihin. Lakat kausilakkakokoelmana ja myynnissä elokuuhun saakka, hinta 5,20 e. Huulipunat 14.90 e.

Innostuitko? Oletko enemmän hempeiden värien vaiko tulisten ja rohkeiden ystävä?

Lehdistönäytteet

                                                              With love,
                                                           M
10 kommenttia on "Mavala, Colors for love and Minicolors"
 1. Höpsö, sulla on niin kaunis kynnen malli, että oksat pois! Voi eih aika mageeta, kun nuo mätsää toisiinsa. En voi vastustaa kun tulevat vielä tuollaisissa rasioissa. Mavalan lakkoja olen ostanut muutamia ja ovat tosi hyviä, kivaa myös pullojen pienet koot, ei pääse lakka kuivahtamaan vaan käyttöön tulee. Nyt kyllä kiinnostaa nuo punat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä rasiat on kuin leikkisi kauppaa ja tyttöjen kanssa päätettiin, että säilytetään näin ne, niin punien värejä ei aina tarvi laatikoista penkoa. Tämmöisiä piäis olla enenmmän,olisi taivaallinen apu aamun kiireisiin:)Kiva, jos säkin tykästyit, sillä on nämä aika lämpimiä sävyjä ja kyllä näill' laittaa kynnet ja huulet koriaks:D

   Poista
 2. Innostuisin muuten, mutta valitettavasti Mavalan lakat ei pysy mun kynsillä päivää kauempaa. Buut sille! On meinaten ihania sävyjä. Huulipunia voisin kokeillakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi. Ootko kokeillut päällyslakan kanssakin? Punat kyllä on tosi pysyviä, ainaski tytön mielestä ja se on näitä testannut enemmän:)

   Poista
 3. Mulla vähän fiiliksen mukaan hempeyttä tai tulisuutta. Punaisen pitää olla kunnon punainen, niin kuin tuossa alimmassa kuvassa. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sopii myös mulle, että hempeillä voi, mutta väilillä taas sopii tulisemmatkin ja rehelliset kunnon punaiset:)

   Poista
 4. Siis näyttää niin herkullisen värisiltä.

  VastaaPoista
 5. Oijoi, muistaa olla kärppänä kaupassa ensi kuussa. Mavalan lakkoja en ole kokeillut ennen, mutta eivät ainakaan ole hinnalla pilattuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole tarkkana, voivat olla jo ennen kuun vaihdetta kaupoilla:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature