New Wave Sofshell takki

huhtikuuta 23, 2016


Selasin eilen By Pia`s facebookin sivua ja huomasin kutsun ystävämyyntiin Tuomarinkylän kartanolle. En ollut tietoinen, että liike on avattu Pehtoorin taloon ja kun se tässä naapuristossa sijaitsee, niin me pyrähdimme tyttöjen kanssa paikalle ennen aamupäivän zumbaa. Tiesin, että paikalle tulisi muutama muukin, joten olimme hyvissä ajoin kartanolla ja pyörimme katselemassa Pia`s vaatteita. Tyttärille tämä merkki ei niin nappaa, mutta itse löysin kivan pellavamekon ja yllätys oli suuri, kun nappasin tangolta myös ulkoilutakin, jonka  hinta oli vain 20 e. Tämä kyllä kelpasi myös tytöille ja  mallikin on sellainen, että sopii vähän  kaikille ulkoilutakiksi. New Waven softshell takki kestää vesisadetta, tuulta ja joustaa ja mukautuu kehon mukaan sekä hengittää. Tytöt olivat ihan innoissaan ja ihmettelivät  kovin tuota hintaa. Joskus näköjään käy tuuri.
Jos liikut täälläpäin, niin tämä ystävämyynti jatkuu myös huomenna sunnuntaina klo 10.00- 16.00.
Gant lippis ostettiin laivareissulta syntymäpäivälahjaksi tyttärelle ja se sopii hyvin tämän asun kaveriksi.

                                    With love,
                                    M
10 kommenttia on "New Wave Sofshell takki"
 1. Johan oli edullinen ja ihan paras näihin säihin. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli ja kyllä me sitä äimisteltiin. Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Kylläpä teit hyvän löydön! Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tein ja kokokin oli just passeli:) Mukavaa lauantaita sinne myös:)

   Poista
 3. Onpa ollut hyvä mäihä takin kanssa. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Hyvä löytö tuo jakku! Sopii hyvin näihin kevään vaihteleviin keleihin. Ja itsellekin löysit pellavamekon, esittelehän joskus.
  Tuo By Pia's - liike sijaitsee aikas lähellä minua Turun ja Raision rajalla - täällä se on upeassa vanhassa, kunnostetussa navettarakennuksessa. Käyn siellä liian harvoin. Kiitos kun muistutit.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahaa tuntuu menevän aina liikaakin, kun innostun ostelemaan, mutta nyt ei todella tarvinnut kahta kertaa miettiä tämän takin suhteen:) Mekon esittelen, kunhan ilmat hieman lämpenee:D
   Teillä se liike on varmasti hurmaava, täällä se oli nyt aika ahdas. kun tilat eivät ole mitenkään isot ja porukkaa oli tupa täysi. Mutta kiva kun liike tuli naapuriin, en muuten koskaan aiemmin ollut käynyt yhdessäkään merkin liikkeessä ja mieli on tehnyt! Nyt varmasti lenkki suuntaa aina sinnepäin:)

   Poista
 5. Softshell takit on kyllä parhaita - ollut tosi edullinen!! :D Siitä tulikin mieleen,että voisin hakea varastosta oman takkini.. sillä tarkenis jo ehkä vaikka tänäänkin tuli räntää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että juuri näihin keleihin tuollainen takki on mitä parhain ja kuitenkin on ihan tyylikäs:) Kyllä nyt on vaan vielä niin rasittavan kylmää välillä, ettei tiedä mitä pukis. Toiveissani jo pakkailin talvitakit pois, mutta en tiedä olinko liian hätäinen!!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature