Rimmel Moisture Renew Sheer and Shine

huhtikuuta 22, 2016


Minulla on ollut testissä  Rimmelin Moisture Renew Sheer and Shine läpikuultavat ja kiiltoa antavat huulipunat. Nämä ovat koostumukseltaan kosteuttavia ja liukuvat pehmoisasti huulille ja huulilla tuntuvat miellyttäviltä. Aurinkosuojakerroin 20 takaa sen, etteivät huulet pala. Tästä sain taas muistutuksen, sillä muutamana aurinkoisena päivänä ilmeisesti huuleni hieman paloivat, vaikka olikin laittanut  jotain huulille ja heti iski herpes paikalle. Huulet täytyy siis muistaa suojata auringolta.
 Kesto ei näissä punissa ole tietystikään vastaava kuin mattapunilla, riippuen siitä miten usein suuhunsa juomaa tai syömistä laittaa. Näissä on  kyllä ihana kiilto ja jopa tuo nuden sävyinen näytti ihan siedettävältä meikäläisellä, jolle ei lainkaan nudenvärinen huulipuna toimi. Näytän todella kalpealta ja pliisulta, mutta tässä se kiilto pelastaa sävyn ja lopputulos ei ole lainkaan hullumpi. Tosin täytyy kyllä rajata huulia vähän värikkäämmällä.
Ehdottomasti minun lempivärini ovat kyllä nuo oranssiin sihtaavat sävyt ja pinkit kelpasivat enemmän tyttärelle. Nämä huulipunat ovat ilmestyneet kauppoihin maaliskuussa ja hintaa näillä on 8,5 e, joten näitä voi hankkia joka sävyssä.
Oletko jo löytänyt näitä kiiltopunia kaupasta? Onko sinun punassasi muuten aurinkosuojakerroin?

Lehdistönäytteet

                                                    With love,
                                          M

8 kommenttia on "Rimmel Moisture Renew Sheer and Shine"
 1. Aivan ihania nämäkin Rimmelin punat. Todella upea lisä tuo aurinkosuoja punissa.
  Kivaa viikonloppua M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja kuin karkkeja:) Minäkään en ollut aiemmin ajatellut moista, mutta kyllä siltä auringolta on hyvä suojautua ja hyvä jos se on punissa valmiina:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on ja melkein kaikki minulla on ollut käytössä jossain muodossa:) Tosin tytär taisi napata pinkit!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Huulipunat ovat niin kauniita kun niillä ei ole vielä maalailtu huulia!

   Poista
 4. Näyttää ihanilta ja enemmän tykkään voidemaisista huulipunista, kuin sellaisista oikein mattaisista. Nämä olisi jetsulleen mulle. :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja ovat kyllä mukavamman tuntuisia huulilla, mutta minulla kyllä kestää paremmin hieman mattaisempi puna. Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature