V10 Plus ihonhoitoa ja sushia

huhtikuuta 05, 2016


Vietimme mielenkiintoisen illan V10 Plus bloggaaja-tapahtumassa Hanko sushiravintolassa eilen. Japanilainen Akiko Yokota on V10 Plus hoitolinjan perustaja ja hän  oli saapunut japanista meille kertomaan aasialaisten naisten ihonhoidosta ja sarjan uutuuksista. Meidän suomalaisten ihonhoito ja ilmasto on melko samanlainen, kuulemma ja se oli minusta yllättävää. Heillä on myös neljä vuodenaikaa ja silloinhan iho joutuu todella kovalle koetukselle. Mutta aurinkoa he välttelevät, jota taas meistä harvempi myöntää tekevänsä. Akiko kertoi, että sateen/päivänvarjo on aina mukana, jos vaikka paistaa liikaa, voi sillä suojautua. Aasialaiset naiset myös näyttävät nuorilta, vaikka ikää olisikin useampi kymmen mittarissa, joten heidän vanhenemisensa ei näy samalla tavalla kuin meidän. Liekö syynä tuo auringon välttelelminen. Ihonhoidossa perusjutut lähtevät puhdistamisesta ja kosteuttamisesta, kun taas koreassa enenmmän keskitytään meikkaamiseen. Miten minusta tuntuu, että suomessakin on ollut näin aikaisemmin, mutta nyt ymmärretään enemmän antaa arvostusta myös ihonhoitamiseen. Myönnän itse kyllä olleeni nuoresta lähtien kiinostunut myös ihon hoitamisesta, mutta auringon suhteen on kyllä tullut virhearvioita ja se valitettavasti näkyy.


Illan aikana meitä opastettiin V10 Plus sarjan saloihin ja koska tämä on itselleni ihan uusi sarja, niin mielenkiinnolla kuuntelin seerumeista ja siitä,kuinka niitä valitaan eri ihotyypin ja tarpeenmukaan. Seerumeja löytyy siis laidasta laitaan ja niitä voi myös sekoitella, esimerkiksi kahta seerumia keskenään ja saada siten omalle iholle sellainen coctail, mistä se parhaiten hyötyy.  Muutama tuote, kuten Deep Sea Water Mask on ollutkin suuri myyntimenenstys suomessa seerumien ohella. Omassa lahjapussukassa olikin tuo naamio, sekä pari muuta tuotetta, josta sitten myöhemmin tietoja ja kokemuksia lisää.Saimmepa muuten opastusta myös noiden syömäpuikkojen suhteen Akikolta ja pöytäseurue alkoi olla fiiliksissä, kun sai tuon isohkon möhkäleen sushia puikoilla suuhun yhdellä kertaa, ilman, että se olisi putoillut puikoilta. Mielenkiintoisia ja koristeellisen kauniita nämä sushit ovat ja minulle tuli tietysti kasvisvaihtoedot, sillä kalaa kun en voi syödä. Jaa, jos rehellinen olen, niin maku oli yllättävän mieto, mutta wasabin kanssa en pahemmin alkanut urheilemaan, joten siitäkö lie johtunut.Kiitokset tästä blogitapahtumasta järjestäjille ja asiantuntevalle infolle tuotteista. Kunhan pääsen jossain vaiheessa V10 Plus tuotteita kokeilemaan, niin kerron sitten lisää. Myynnissä näitä tuotteita on pääosin ihonhoitoon erikoistuneissa apteekeissa.


                                               With love,
                                                     M
12 kommenttia on "V10 Plus ihonhoitoa ja sushia"
 1. Uusi Deep Moist Gel kuulostaa erittäin kokeiltavan arvoiselta, ei ole tainnut olla kauan Suomen markkinoilla, vai onko multa mennyt vain ohi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutuustuote on ja kyseessä hyvinkin kosteuttava tuote:)

   Poista
 2. Ilta oli kyllä mielenkiintoinen. Elämäni ensimmäinen sushi ja jotenkuten ne tikutkin pysyi käsissä :) Oli kiva nähdä ja kiitos matkaseurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja aina piristää ulkomaalaisten ja eri kulttuurista tulevien vierailut:) Oli kiva nähdä sinua myös:)

   Poista
 3. V10Plus kuuluu kyllä omiin suosikkeihin apteekkisarjojen osalta :) Yleensä en helposti apteekkisarjoista innostu. Oli kiva nähdä sua pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen ymmärtänyt, että tykkäät tuotesarjasta:) Minun pitää perehtyä tähän nyt kunnolla, kunhan ennätän! Oli mukava myös nähdä sinua:)

   Poista
 4. Tilaisuus oli ihastuttava, seura mitä parhainta, vink vink vaan, Akiko hurmasi täysin ja sushit oli raikkaita. Soijan, Wasabin ja omalla kohdalla kalan liitto on se juttu. Ihanaa oli nähdä ja viikko etelässä ois kiva, jotta päästäisiin kaikki asiat pulisemaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin oli ja aamen:) Oikeasti viehättävä blogitapaaminen ja kiva, kun oli hieman erilainen!
   Juu, tuo etelä on pakko kai jossain vaihessa tehä ja puhua ja puhua:D

   Poista
 5. Olipa mielenkiintoinen ihonhoitopostaus. V10Plus on minulle ihan outo sarja, mutta kuulostaa houkuttelevalta. Seerumit ovat iholle ihania, varmaankin tämä kyseinen merkki myös.
  Teillä on ollut kiva ilta susheineen, erilainen. Ihanat kuvat, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tämä V10 plus on minulle tosiaan uutta, joten vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja nämä japanilaiset kyllä panostavat hipiänsä hoitoon ja jos olemme samanlaisia, jopa säänkin suhteen, niin senhän pitäisi meillekin sopia:)

   Poista
 6. Oli kiva tilaisuus ja tuotteistakin on pari jo käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja on kiva kuulla mitä sinä pidät niistä!:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature