Juhlameikin tekoon

toukokuuta 14, 2016

Naisena olon ihanuus on leikkiä meikeillä, tai oikeammin taituroida meikillä itselleen siedettävämmän lookin, korostaa, peittää, häivyttää ja kaunistaa. Kun juhlakausi alkaa näin keväällä, on syytä miettiä meikkivoiteen sävyn muuttamista hieman tummemmaksi tai ottaa aurinkopuuteri käyttöön. Simämeikin teossa ainakin itse tykkään etsiä asuun sopivammat sävyt ja sama pätee kynsilakan ja huulipunan kanssa.


Oikein huvittaa tämä meikkien määrä, kun kuvasin tässä vappumeikkiin käyttämäni meikit ja kyse ei siis ollut pellenaamarista, toivottavasti. Aikuinen nainen tarvitsee kaiken ja vielä enenmmän. Nuoremmilla kasvoillahan riittää kaunis kuulas iho, hieman poskipunaa, ripsiväriä ja huulikiiltoa. Mutta me, jo hieman synttäreitä viettäneet, meidän on syytä panostaa hieman enemmän.

Meikin teossa on hyvä aloittaa pohjustamisesta ja siihen löytyy minun seka/kuivahkolle iholleni Clarinsin Primer Instant Smooth Perfecting Touch, tuo punainen pieni rasia meikkivoiteen vieressä. Ihon huokoset tasoittuu ja häipyy siedettäväksi tämän kanssa ja meikkikin pysyy hyvin paikoillaan juhlan aikana. Tämän Clarinsin Everlasting Foundation + meikkivoiteen levitän sormilla, sillä jotenkin sormien avulla sen saa pehmeämmin iholle, sillä voide on minusta aika paksuhkoa. Olen niin iloinen, kun löysin tämän meikkivoiteen. Sillä saan aina siistin meikin aikaiseksi ja se pysyy useamman tunnin kauniina. Sävynä minulla on porcelain.
Otsalla taisi olla jokin näppylä silloin  ja siihen tarvittiin tietysti Oriflamen peitepuikkoa.


Isadoran aurinkopuuteri Highlight tan on ollut minulla nyt harjoittelukäytössä. Olen aina hieman vierastanut näitä aurinkopuutereita, sillä olen nähnyt sen verran huikeita lopputuloksia, että olen jättänyt sen yleensä pois. Nyt olen oppinut sutimaan sitä kevyesti, joten en näytä ihan kalkkilaivan kapteenilta ja sehän tuo myös mukavasti lämpöä kasvoille, leukaperiin ja kaulalle.
Taustalla näkyy myös tuo Jane Iredalen silmänurkkiin ja silmienympäryksiin tarkoitettu Circle/Delete, luottotuote jokapäiväisessä meikissäni.


Jane Iredalilta sain ihastuttavan poskipunan Flawless, joka tuo suloisen punertavat luonnolliset posket tai oikeammin poskipäät esille.


Silmämeikkiin taiteilin tästä  upeasta Isadoran uutuuspaletista noita sävyjä tietämättä oikein, että mistä aloittaisi. Vaalea koko luomelle ja hieman rusahtavaa silmien ulkonurkkiin ja sitten eyeliner, mustana. Isadoran paletin nimi on Wonder Nudes ja sitä se todella onkin. Euroviisuja varten suunniteltu vielä. No, nehän meni vissiin meiltä taas miten meni, mutta paletti on hieno.


Kulmiin Rimmelin kulmavahavärejä sekä kulmaluulle vaalea korostusväriä kynästä Brow this way. Piristää ilmettä kivasti. Lopuksi tietysti rispsiväri ja tärkeää on muistaa käyttää vedenkestävää, jos on yhtään kyynelehtivää sorttia tai jos tuuli tai aurinko saa silmät vuotamaan. Minulla on nyt ollut testissä tuo Isadoran Build-up mascara extra volume ja hyvin pysyy joka säässä. Tällä saa mukavasti pituutta ja tuuheutta ripsiin. Ainoa miinus on tietysti tuo poistaminen, mutta kyllä sekin oikeilla poistoaineilla onnistuu vaivatta.


Jos on meikille pohjustaja olemassa, niin tarvitaan myös meikille kiinnittäjä ja se on tämä Clarinsin Fix`make-up, joka kosteuttaa, virkistää ja pehmentää. Tuoksu on ihanan ruusuinen ja tämä on niin kaunis pullo, että olen jättänyt sen hajuvesien kanssa pöydälle esille, jotta myös muistaisin sitä laittaa. Meikki pysyy huomattavasti pitempään siistinä, vaikka kyllä sitä täytyy jossain vaiheessa parannella.


Huulille kiiltävää, kosteuttavaa Twist-up gloss stick, jonka värisävyyn hullaannuin ja piirtelen tällä huuleni nykyisin aina, jos jotain huulipunaa laitan. Tämä on oranssin ja korallin välimuoto ja ihanan sähäkkä sävy.

Aika moinen määrä puteleita, mutta toisaalta en ole koskaan kokenut meikkausta rasittavana, vaan se on kuin tekisi maalausta ja aina ei onnistu nappiin, mutta kokemus ja harjoittelu opettaa.
Nyt vaan sitten juhlameikin tekoon juhla-aamuna ja vaikka valovoiteita minulla onkin, niin aina en niitä laita, sillä niissäkin olen hieman arkajalka ja pelkään, että mikäli häivytys ei onnistu, niin kasvoissa loistaa ikävästi vaaleita raitoja ja korostaa juonteita.

Teetkö sinä mitään erityistä meikkiä juhliin?

Tuotteet lehdistönäytteet

                                               With love,
                                                      M
8 kommenttia on "Juhlameikin tekoon "
 1. Juhliin laitan tarkemmin meikkiä ja ehkä enemmän ja myös tummempaa luomiväriä ja ehkäpä hieman jopa blingiä luomiin. Aah rakastan tuota Clarins meikinkiinnityssuihketta ja Isadoran luomiväripaletti on huippu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on totta, että on hyvä, että se juhlameikki vähän eroaa tavanomaisesta:) Suihke on aika hyvä keksintö! Isadoran meikkipaletti on niin kaunis eri nuden sävyineen:)

   Poista
 2. Clarinsin meikinkiinnityssuihke on minullakin käytössä ja suihkaisen sitä usein kasvoille vähän kosteuttakin antamaan. Ihana tuo Isadoran luomiväripaletti <3
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clarinsin suihkeella saa ihanasti virkistystä ja kosteutusta:) Luomiväripaletti on kyllä kaunis!
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Teen vähän erikoisemman, yleensä niin, että lisään luomivärejä ja rajaukset, joita en arkimeikissä käytä, sekä enemmän varjostuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on kivempi tehdä jotain hieman erilaista juhliin:)

   Poista
 4. Ihan totta, ettei meikkaus ole rasite, vaan etuoikeus. Tosin tiedän miehiäkin, jotka meikkaa ja sallitaan se myös heille. viime viikolla taas uusia meikkejä tuli postitse. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! En ymmärrä, miten joistakin meikkaus on niin työlästä ja aikaa vievää! Minusta siihen ei mene kovinkaan paljoa aikaa ja siihen tulee rutini, kun tekee sitä usein.
   Uusiin meikkeihin on aina mielenkiintoista tutustua! <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature