Korua, kenkää ja kangasta

toukokuuta 06, 2016Ei täällä nyt pelkkää ahertamista olekkaan ollut, sillä lomapäivän ratoksi pyörähdimme keskustaan katsomaan yhtä jos toista. Mies piti etäpäivän ja me häivyimme kuvioista, jotta hän saa rauhan tehdä työnsä. Koru löytyi ja sopii yo-mekkoon tuomaan lisää juhlavuutta, kengät löytyi toiselle tyttärelle tanssiaisiin. Nykyisin siis järjestetään yhdeksäsluokkalaisille vähän niinkuin Prom jenkkilässä. Siihen olen siis ompelemassa mekkoa ja samaa mekkoa käytetään myös siskon yo-juhlissa.
Etsin myös itselleni sitä juhlamekkosta, mutta en minä löydä sopivaa millään. Jos kuitenkin joudun pätkimään helmasta kolmekymmentä senttiä pois, niin sama se on varmaankin surauttaa se mekko sitten alusta asti itse. Kangaskin löytyi keskustan eurokankaasta ja hei, hintaa tuli 21 e. Ei paha. Tai, no katsotaan lopputulosta sitten.
Terassi on pesty ja samoin parveke, lasitukset eivät nyt vielä ole täysin puhtaat, mutta ehkä ne nyt kelpaavat, mikäli linnut eivät päätä tehdä yhteispommistushyökkäystä juuri ennen juhlia.
Eilen kuitenkin kerkesimme parisuhdeaikaa viettämään leffaillan muodossa miehen kanssa. Leffana oli Mother`s Day ja ihan viihdyttävää katsottavaa. Tuntuu, että aina silloin, kun olemme menossa leffaan, mitään huippuhyvää elokuvaa ei ole tarjolla ja sitten kun niitä hyviä leffoja on tarjolla, niin aikataulujen vuoksi emme ole ennättäneet niitä katsomaan. Huom. me käymme todella harvoin leffassa, mutta ehkä tässä asiassa pitäisi kunnostautua.
Nyt on parasta palata päättelemään se ompelutyö, josta olen nyt pariin kertaan kertonut, jotta pääsen myös omaani ompelemaan.
Mukavaa perjantaita!

                                              With love,
                                                   M

             
8 kommenttia on "Korua, kenkää ja kangasta"
 1. Oho onko ysiluokkalaisille sellaiset, tiedätkö en ole tiennyt. Ihania juttuja tulee, toinen tulee kauniina loistamaan. <3 Aurinkoista iltaa M, just löysin ihan uudet sandaalit kaapista ja tuumin, hei nehän oli meidän Tallinnan matkalta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne nyt sellaisetkin menneet keksimään, ainakin meidän tytön koulussa on. Liekö itse ehdottanut:)
   Voi, tuohan on hienoa kun käy tavallaan omalla kaapilla "ostoksilla". Pitäisikin välillä piilotella itseltä tavaroita kaappiin ja tehdä siten löytöjä:) Ens kerralla tepsutat sit Tallinnan sandaaleilla!

   Poista
 2. Ihania hankintoja. Odotan jo näkeväni sen tanssiaismekon <3
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kiitollisesti tuota rahaa meni, muttei me mitään kamalan kallista ostettu!
   Mekko tuli, huhhuh, nyt vihdoin valmiiksi ja eiku seuraavaa väsäämään. Ai niin, se mun sohvaprojektikin pitäisi tehdä!

   Poista
 3. Kaunis koru ja upeat kengät! Tanssiaismekon kuvaa odotellen....
  Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Se mekkokuva julkaistaan, kunhan tanssiaiset ovat lähempänä:)
   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Ihania juhlia teillä tiedossa <3. Elokuvissa pitäisi muuten ehdottomasti käydä useammin. Meillä käy aina niin, että saadut ilmaisliput menee vanhaksi. Kun ei olla ehditty :) Ihanaa viikonloppua ja äitienpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja kiva, kun tulee juhlat:)
   Tuo on niin totta, että jotenkin sinne leffaan lähtö on iso juttu ja meilläkin juuri saatiin käytettyä nuo lahjaliput!
   Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature