Living Proof

toukokuuta 10, 2016

Living Proof hiustuotteet olivat minulle täysin tuntemattomia tuotteita, mutta innolla lähdin niitä mukaan testaamaan, kun sain kutsun blogitapahtumaan tässä kevään korvilla. Pääsimme tutustumaan näihin tuotteisiin Noir conceptissa siten, että kampaaja avusti ja me itse kokeilimme miten tuotteilla voi kehitellä ja taituroida uusia kampauksia ja jopa niin, ettei kiharrusrautoja käytettäisi.
Itse sarjan luomisessa on testattu  ultraääntä kihartamisessa ja lasersädettä vaalennuksessa ja lopulta keksitty uusia molekyylejä, jotka mm.estävät hiusten pörrööntymistä kosteassa säässä. Ohuesta hiuksesta tulee tuuhea ja suorasta kihara. Yes, tämä sai minut kiinnostumaan.


Hiusmuotoilijat huomasivat pian, että tuotteet eivät pelkästään toimineet, vaan muuttivat tavan, millä hius käyttäytyy.
OFPMAon uusi molekyyli, joka hylkii likaa ja kosteutta ja tekee hiuksista terveemmän tuntuiset ja näköiset. Se hoitaa hiusta paremmin kuin yleisesti hiustenhoitoaineissa käytetyt silikonit ja öljyt. Se luo hiuksen ympärille suojan.
PBAE on toinen molekyyli, jonka tiedemiehet keksivät ja se saa hiuksen käyttäytymään kuten paksu hius. Eli tuuheuttaa hiuksen, on painoton eikä tee hiuksia raskaaksi tai elottomaksi.

Itse olen testannut Perfect day shampoota ja hoitoainetta ja tämä shampoo pitää hiukset puhtaina pidempään, joten niitä ei tarvitse niin usein pestä. Toimii, sillä pesen vain kaksi kertaa viikossa hiukseni joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Sopii kaikille hiuslaaduille.  Hoitoaine ei latista ja kun tätä käyttää säännöllisesti se hoitaa hiusten kuntoa. Minulle se onkin tarpeen, sillä jämät permanentistä alkavat ilmoitella itsestään rutikuivilla latvoilla. Tuoksu on ihanan ylellinen.


Tätä 5 in 1 styling treatment tuotetta levitetään kosteisiin hiuksiin ja kammataan läpi. Sitten voi kiertää tai palmikoida puolipitkiä hiuksia löysille leteille ja odotella hiusten kuivahtavan ja rento beachlook-kihara on valmis. Minä tein itselleni tätä kampausta ja kyllä se hieman taipui laineille, mutta harmittavasti kyllä silloisessa kevättuulessa suoristui. Oma tukkani on kyllä tosi jäärä, joten siihen olisi varmasti pitänyt suikuttaa todella paljon lakkaa.
Käytän tätä tuotetta kosteaan tukkaan, kuivatan hiukset ja sitten kiharran ja mukavasti antaa pitoa.


Näitä kahta tuotetta Instant mixture mist ja Curl defining styling creamia olen käyttänyt myös testiluontoisesti tehdessäni kampauksia. Kiharan elvyttäminen ei kyllä minun tapauksessa enää toimi, sillä minun hiukseni ei kiharru enää puristelemalla, mutta sellaisella, jolla on taipuisa tukka tai permis, niin tästä on apua. Instant texture mistillä saa rakennetta hiuksiin ja ne ovat uudelleenmuotoiltavissa jopa 48 tunnin ajan. Tykkään kyllä suihkia tätä, mutta minun pitää olla maltillinen, ettei tukasta tule liian iso.


 Flez shaping hairspray on kieltämättä loistotuote, sillä tämä on 3 in 1 hiuskiinne, jota voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin kiinnitykseen, muotoiluun ja viimeistelyyn. Voit kihartaa ja harjata ja silti siinä on pitoa.

Miltäs nämä tuotteet kuulostavat? Ovatko sinulle tuttuja?

Tiedot poimittu esitteestä
Tuotteet lehdistönäytteitä

                                             With love,
                                     M
16 kommenttia on "Living Proof "
 1. Itse oon käyttänyt noita jo jonkin aikaa ja ovat kyllä aivan ihania!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä vaikuttavat mielenkiintoisilta! Pitää varmaan tutustua tarkemmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin tykkäsin ja ovat laadukkaita:)

   Poista
 3. Uusi tuttavuus tämä sarja, mutta kuulostaa kyllä todella hyvältä ja toimivalta.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä kuulostaa. Merkkinä tuttu, mutta muuten ei ole kokemusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jennifer Aniston on keulakuvana ja omistaakin osan tästä, joten jos sillekin kelpaa...:)

   Poista
 5. Tuo Flex Shaping on hyvä lakka, olen käyttänyt yhden pullollisen tyhjäksi :) Mun tukka on just sellainen, että saan hiuksia puristelemalla aika kivat kiharat. Tosi taipuisa ja laineikas siis. Mutta nyt kun taas olen käyttänyt tosi hyviä suoristavia tuotteita, ei ole pörröistä tai laineista tietoakaan. Sekin kelpaa mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva tuote ja uskon, että aikaisemmin, kun hiukseni olivat kiharat, tuo olisi ollut loistava, mutta nyt seuraavaa permistä odotellessa:)

   Poista
 6. Lupaavan kuuloisia tuotteita! Hiukseni tarvitsisivat kipeästi lisää tukea ja tuuheutta,
  nyt haivenet ovat lentävät ja höttöset kuin hattara. Olisikohan näistä apua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! No kyllä nää tekee kuule sellaisen paksuuden, jotta oksat pois. Mulla on pehkoa riittämiin, joten mulle ei ehkä ole tarpeen, mutta kannattaa kokeilla, jos sulla toimis:)
   Onnee muuten synttäreiden johdosta!

   Poista
 7. Kiinnostaa niin kovin jo ihan Anistoninkin takia. :) Täällä odottaa korkkaamista, juuri nyt olen Kevin Murphy hurmiossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jos saisi hänen hiuksensa näiden avulla:) Kyllä nämä sitten kannattaa korkata, kunhan olet iloinnut ja nautiskellut testatessasi ensin nuo Kevinin tuotteet. Hyviä nekin!

   Poista
 8. Tuntematon tuttavuus, mutta ilmeisesti kokeilemisen arvoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli kuule minullekin, mutta nyt ollaan jo sinut:) Kyllä kannattaa kokeilla, tuoksu on näissä hyvä ja hiukset tykkää:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature