Silmäluomenpohjustajat testissä

toukokuuta 18, 2016

Minulla on allergian takia hyvin herkästi reagoivat silmät ja varsinkin näin siitepölyn aikoihin, auringon paistaessa, puhumattakaan tuulesta, ne reagoivat vuotamalla. Nykyisin kummasti vain oikea silmä vuotaa. Olen välillä todella pulassa koettaessani saada silmämeikit pysymään siistinä. Tarkennukseksi vielä, että silmät vuotaa vain ulkosalla ja sisälle ulkoa tullessa, joten meikistä se ei aina johdu. Kokeilen silmämeikkejä ensin varovasti ja jos silmät reagoi, niin vaikka tuote olisi kuinka ihana, niin siitä on pakko luopua. Joskus upeat glitterit saattavat saada silmät vuotamaan ja silloin harmittaa kovin, mutta  pääasiassa kyse on noista ulkona olevista ilmiöistä, joihin silmät reagoi.
Testauksessa halusin löytää tuotteen, joka pitäsi hieman rasvoittuvilla luomillani meikin siistinä ainakin 6-8 tuntia, mutta mielelläni toivoisin vielä pitempää kestoa.  Testasin jokaista tuotetta 5 päivää ja palasin vielä kertaalleen kokeilemaan kerran pari tuotetta, jotta varmistan alkutuntemukseni sitten samanlaiseksi vielä lopussakin.Testauksen aloitin tällä Isadoran Eye Primer tuotteella, joka on tuoksuton ja kliinisesti testattu. Tuote on väriltään hieman punertavaa ja koostumukseltaan muistuttaa meikkivoidetta, mutta levittyy hyvin ja sävy mukautuu ihon väriin. Testin aikana luomivärit olivat kasaantuneena siellä luomivaossa jo puolenpäivän tienoilla. Silloin silmäni eivät vielä vuotaneet kovasti. Parempi tämä on kuin ei mitään, mutta kesto ei ollut sitä mitä hain. Tuote on edullisin tästä testaussarjan tuotteista ja pakkaus aika arkinen.


Clarinsin Eclat Minute Base on väriltään yllättävän tummaa ja hieman sävähdin tätä tummuutta, kun ensimmäistä kertaa tuotetta luomille sivelin. Base on hieman "tönkkömäisempää" kuin tuo ensimmäinen testattavani ja kestoltaan hieman parempi. Silmien vuotaminen tiestysti alkoi hankaloittamaan testausta. Mutta koska toinen silmä ei vuoda niin paljoa, pysyi meikkikin siinä silmässä siistinä sinne iltapäivään saakka. Hinnaltaan keskiluokkaa ja ainoa miinus oli tuo sävy, jota piti tavallaan ensin peitellä vaalealla luomivärillä, ennenkuin pääsi laittamaan haluamaansa luomivärin sävyä. Ehkäpä ruskettuneena tämä toimii sitten paremmin. Ai, niin joo, jos tässä nyt sitten ruskettuu!
Pakkauksessa oli jo tyyliä ja tuubi on yksinkertaisuudessaan kaunis herkän beigen sävyisenä kullattuine korkkeineen.


Kolmantena Sensain Eyelid base oli jo ulkoasultaan upein rasia, jossa miedolta tuoksuva ylellinen kermamainen tuote oli nähtävillä. Sävynäkin sellainen hempeä vaaleahko beige. Base liukui iholle hyvin ja levittäytyi näkymättömäksi antaen himpun verran helmiäistä luomelle ja tasoitellen ihon pieniä virheitä. Kesto oli suurinpiirtein samaa luokkaa Clarinsin kanssa ja tämänkin testauksen tavallaan pilasi hieman tuo silmän vuotaminen. Tykkäsin siitä, ett sävy oli väritön. Hygieniasyistä harmitti ainoastaan tämä avoin purkki, jonne pääsee pöpöjä, mutta onhan se tyylikäs, sitä ei voi kiistää. Hinta on kallein tässä testisarjassa.


Tässä vielä sävyt tummasta vaaleaan alhaalta Clarins, Isadora ja Sensai, jotta huomaatte millaiset värierot tuotteilla on.
Testaamisen jälkeen, kuin huomaamatta nappaan aina tuon Sensain purkin. Kyllä se minusta näistä kolmesta on paras juuri minulle.
Ovatko nämä tuotteet sinulle tuttuja? Millaisia primereita sinä käytät luomillasi?

Lehdistönäytteet

                                 With love,
                                       M
16 kommenttia on "Silmäluomenpohjustajat testissä"
 1. Kaikki merkit on kyllä suosikkeja, joten tämä oli tosi mielenkiintoinen postaus ja tämähän on niin yksilöllistä miten homma toimii. Täällä erittäin herkät ja kutisevat ja valuvat silmät, joten Sensai saattaisi olla se oikea minulle ja sitten vaan spattelilla kauhomaan, niin ei pöpötkään haittaa. Juu tiedän, rankkaa hommaa se "spaattelointi". ;) Kiva lisää näitä vertausjuttuja, näitä on kivaa lukea. :)

  Jos haluaa edullisia hyviä pohjustajia, niin esim. Artdeco on aivan huippu ja Avonkinkin kelpo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit:) Yksilöllistä juurikin ja vielä kun on allergiat, niin vielä mystisempää touhua!
   Sensai voisi varmaankin sopia sulle kanssa. Toi spaatteli-homma on vaan vähän rasittavaa. Koska pitäähän se spaattelikin pitää puhtaana ja myönnän, että minulle se joskus seikkailee siellä laatikossa:) Auts! Ei kai saisi myöntää!
   Kiitti vinkeistä. Pitää varmaankin kokeilla, kun nyt tälle tielle olen lähtenyt:)

   Poista
 2. Ei liity silmiin millään tavalla, mutta kiitos vielä näin jälkikäteen DrHauschkan öljystä, minkä voitin arvonnastasi. Se on ihan loistava tuote! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla eLiina, että oli hyvä tuote:) Ole hyvä vain! Kiva tuottaa iloa myös muille:)

   Poista
 3. Näitä en olekaan kokeillut. Itselläni on ollut Avon nyt jonkin aikaa käytössäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avonia en ole käyttänyt, mutta kaiketi pitää kokeilla:)

   Poista
 4. Tuo sensai kuulostaa hyvältä. Itselläni on Tiian mainitsema Artdecon pohjustin.
  Kivaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sensai on niin luksusta! Artdeco on mulle täysin uusi:)
   Mukavaa iltaa!

   Poista
 5. Mä oon käyttänyt vaan avonia ja sitäkin laiskasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla sit varmasti luomivärit ja rajaukset taitaa pysyä:) Oot onnekas!

   Poista
 6. Onpa Clarisins jännän tummaa. :o Mä tykkään tuosta Clarinsista, mutta mun on kyllä paljon vaaleampi. Sensai mulla on, mutta sitä en ole vielä ehtinyt avaamaan, kun koitan käytellä muita pois. :D Narsin primer on kuitenkin kaikista primereistä tähän asti suurin suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hämmästyin Clarinsin tummuutta ja ihmettelin, että onko niissäkin sävyeroja. Sensai on hyvä, mutta Nars mulle uusi merkki.

   Poista
 7. Tämä postaus tuli hyvään saumaan. Minulla myös silmät vuotaa ja ne primerit mitä olen testannut ei ole toiveiden mukaisia ollut. Voisin tuota sensaita kokeilla seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minulla on ollut näistä paras:) Mitäs me itkuiikat!:)

   Poista
 8. Avonin puolestapuhuja on täälläkin, edullinen ja minulla ainakin toimii ihan loistavasti.
  Itselläni on myös arat herkästi vuotavat silmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on sitten testaamisen arvoinen ja pitääpäs laittaa korvan taakse:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature