Vessaan taso

toukokuuta 19, 2016

Ajattelin hieman taas päivittää tätä vessaprojektia, sillä olen nyt saanut tänne sen aina haluamani tason, valkoisen  korkeakiiltoisen laminaattitason. Hieman piti suunnitella sitten noiden viehkeiden johtojen ja pesukoneen putkien somistamista tai oikeastaan niiden piilottamista. Rumat ovat ja rumana pysyvät, mutten halua koko seinää täyttää jollain kaapilla ja pyykkitornilla, jonka vuoksi vuosi sitten kesällä päädyimme hankkimaan kuivaavan pesukoneen ja olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen. Joten nämä rumilukset pitää koettaa sisustaa piiloon.


Taso oli vain 60 cm leveä, tai sellaisen kappaleen ne Bauhausissa suostuivat leikkaamaan ja koska kone  johtoineen vie tietysti enemmän syvyydestä jäi tuohon sellainen kiva rako, joka piti jollakin tavalla peittää. Sauma ja  toisesta laminaatista lohkaistu pala ei tuntunut viisaalta saatikka sitten esteettiseltä ratkaisulta, joten miehen kanssa jäätiin miettimään rakoa. Mielestäni materiaalin tähän rakoon tuli olla todella erilaista, jotta se tavallaan korostuu kauniisti.
Lasi tai peili oli sitten idea, josta se homma lähti etenemään. Löysin ulkovarastosta laudankappaleita, jotka olivat juuri rakoon sopivia ja niihin sitten mies veisti kolot noille johdille. Peilin palasia minulta löytyi, mutta mies kehotti hankkimaan lasiliikkeestä yhtenäisen palan. Turha tässä oli alkaa säästelemään, sillä halusin tästä tasosta sellaisen, jota kelpaa katsella.


Lasitalo Tattarisuolla oli minulle ennestään tuttu keramiikkaharrastuksen ajalta, joten autoilin sinne etsimään peiliä. Setä siellä ystävällisesti lupasi toimittaa ohjeet työntekijälle ja leikkauttaa timanttiporalla nuo raot johdoille ja lupasivat vielä liimata peilin lautaan kiinni. Hinnaksi sovimme 40 e, mikä minusta oli sopiva hinta tästä työstä. Tällä viikolla mies sitten nouti tuon peilin ja nyt se koristaa tason seinänpuoleista reunaa ja näyttää minusta aika hienolta.
Tältä näyttää nyt taso ja pitää ajan kanssa keksiä vielä mitä valoja tai muuta kehittelisi tuon johdon ympärille. Kyllä siihen tottuu ja lopulta sitä ei varmasti enää näe. No, toivon ainakin.
Muut hommat täällä vessaprojektissa vielä jatkuvat, joten niistä sitten myöhemmin lisää.

                               
                                                With love,
                                                       M
14 kommenttia on "Vessaan taso"
 1. Tosi kivalta näyttää, itse asiassa tossa peilistä tuli aika uniikki makea leima, vaikka aluksi oli sellainen, että pakko peittää rako. :D Musta toi johto ei erotu pahasti, koska seinäkin on kuitenkin harmahtava takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, halusin tehdä siitä it-jutun:) Harmaa seinä kyllä auttaa häivyttämisessä!

   Poista
 2. Näyttää hyvälle ja innolla jään odottamaan lisää :) Meillä kanssa alkaa rempat tässä jossain vaiheessa, kun vaan saadaan ensin päätettyä mitä halutaan :D tai minä saan päätettyä hahhahhaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on juuri jotain pientä menossa...:) Minä taas puolestani odotan näkeväni teidän/sinun suunnitelmat!

   Poista
 3. Hyvä tuli ja kyllä sä vaan olet puuhakas nainen! <3

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. :) Odottelen myös raporttia jatkosta. Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 5. Tyylikästä ja siistiä! Tykkäisin myös.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ja kiitos:) Mä olen niin iloinen tästä uudistuksesta ja ondota kun näet sen mistä lähdin liikkeelle! Teen postauksen kun kaikki on vihdoin valmista.

   Poista
 6. Mainio idea! Pisteet sille! Eikä tuo hinta tosiaan ollut paha peililaudalle... Jään kieli pitkällään odottamaan jatkoa tälle kertomukselle :) Hyvää viikonloppua! terkuin, Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Tästä tuli kyllä hyvä ja sellainen mikä sopii tähän vessaan:) Täällä on maalailtu seuraavaa juttua ja kunhan mies vain saa oman osansa hoidettua, niin postaan siitä sitten:)
   Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature