Colosè ilta

kesäkuuta 06, 2016

Kauniin ihon salaisuuksia on monia; tasapainoinen elämä, ravinto, liikunta, iloinen mieli... 
Kyllä, allekirjoitan tuon lausahduksen, jonka löysin Colosè tuotekirjasesta. Colosè on laatu-sertifioitua kosmetiikka, jota valmistetaan Sveitsissä puhtaalla maaseudulla sijaitsevassa tehtaassa. Tuotteissa käytetään paljon luonnosta saatavia ainesosia, mutta täysin luonnonkosmetiikkaa sarja ei ole. Tuotteita ei testata eläimillä.


Pääsin keväällä osallistumaan Colosè sarjaan blogitapahtumassa, jossa tuotesarjaa meille esiteltiin. Sarjasta käytiin joitakin tuotteita perusteellisemmin esitellen mm. rasvaisen ihon, kuivan ja anti-age-ihon mukaan ja meille oli valittu ihotyypin mukaiset tuotteet myös kotiin viemisiksi. Minulle oli pakattu kassiin Puhdistusemulsio, Ruusukasvovesi, Savinaamio; syväpuhdistava ja kevyesti kirkastava naamio, Alppiyrttitiiviste, ihon valovanhenemista vastaan ja Vitalisante Hyaluronivoide , joka on anti-age vaikutteinen hoitovoide, sisältäen UV suojia. Näitä alan tässä kohtapuoliin testailemaan, kun saan edelliset purnukat käytetyksi. Näistä tulee siis juttua myöhemmin lisää.


Tytär kyllä on testaillut tuota savinaamiota ja on tykännyt siitä. Kuivaa kyllä aika hyvin ihoon kiinni, joten naamion pesemisessä täytyy jaksaa olla kärsivällinen, mutta kuivattaa hyvin näppyjä ja tulevia ehkäisee säännöllisellä käytöllä.
Minua ilahdutti tuotteiden normaali hintataso mm.puhdistus- ja naamiotuotteet n.25 e ja tehotuotteet 45- 49 e.
Tuotteita ja lähimpää Colosé-jälleenmyyjää voi tiedustella maahantuojalta careliana@colose.fi. Maahantuojalta voi myös suoraan tilata tuotteita ja postikulut saa yli 50 euron tilauksiin ilmaiseksi. Heinäkuun loppuun saakka saat myös kaikista tuotteista -20%, kun mainitset olevani blogini lukija!"

Jos kiinnostuit sarjasta, niin käy katsomassa sivustolta www.colose.fi lisää tuotteista.With love,
M

16 kommenttia on "Colosè ilta"
 1. Kivalta kuulostaa ja vielä edukkaat hinnat. Jään innolla odottamaan testiraporttia. Aijai vielä mitkä herkut ja Taika astioissa vielä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raporttia tulee, kunhan edellisten purkkien pohjat on kaluttu:)

   Poista
 2. Arvaapa mikä herrätti mielenkiinnon? No savinaamiopa hyvinkin ;)

  VastaaPoista
 3. Colosén Tyrninaamio on yksi parhaista primereistä, itselläni menossa jo varmaan kuudes tuubillinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hieno juttu! Sitä pitää varmasti sitten testata:) Kiitti tästä vinkistä:)

   Poista
 4. Kuulostaa mielenkiintoisilta tuotteita eikä todella hintakaan ihan pilvissä. Minäkin jään odottamana testiraporttiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin juuri positiivista, ettei hinnat ole turhaan luokiteltu tavallisen ihmisen ulottumattomille:)Testiraportti tulossa, kunhan ennätän:)

   Poista
 5. Mä vieläkin mietin ton savinaamion Inci-listaa, kun siinä ei mikään sano, että se olisi mitenkään erikoinen, mutta kaikki siitä tykkää. Itse en ole sitä vielä kokeillut, kun en oikein tykkää noista ihoon kuivavista naamiosta. Ehkä kokeilen omalle iholle sitä varovasti vaikka vain t-alueelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, muistan, että siitä silloin mainitsit. Se vaan pitää itse testata:)

   Poista
 6. Mäkin jään odottelemaan laajempaa raporttiasi! ;) Tuo Savinaamio on yksi mun omista suosikeista Colosélta. Ei incin perusteella vaikuta ihmeellisemmältä, mutta iho näyttää ihan järjettömän hyvältä naamion jälkeen. Se vaan toimii :)

  VastaaPoista
 7. Colosè on mulle tuttu sarja jo n.30 vuoden takaa jolloin olin itsekin sarjan koti/jälleenmyyjä. Muistan siitä monia ihania tuotteita mm. yksi lemppareistani oli joku mandariini tai aprikoosivoide. Nykyään sarjassa on varmasti ihan eri tuotteet. Pitääkin tutustua niihin taas, mielenkiinto heräsi jälleen monen kymmenen vuoden jälkeen, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan:) Kiva, kun löytyy uusi vanha sarja käyttöön!

   Poista
 8. Kiva että hyvä sarja saa tälläistäkin lisänäkyvyyttä! :) colosélla on suomessa useampikin maahantuoja joten lähimmän myyjän löytää varmasti parhaiten suoraan nettisivuilta yhteystiedot kohdasta. Sivuilta näkee hyvin myös meidän joka kuukauden vaihtuvat tarjoukset :)

  VastaaPoista
 9. Meillä tytär testannut myös naamiota ja tykännyt siitä kovasti. Itse laitan tänään naamion ensimmäistä kertaa testiin.
  Kiva oli nähdä sinua tuolla <3

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature