DIY: joulukranssista kesäinen tuunaamalla

kesäkuuta 01, 2016

DIY vinkki: kun kyllästyt joulun aikaan tehtyyn hopeahohtoiseen kranssiin, niin piirrä siihen kesällä suloiset kukkaset. Näin keksi tyttäreni ja lopputuloksesta tuli hauska ja kesäinen. Tussina Tigerin liitutaulutussit. Tällä mennään nyt hetki taas.
Näitä tämän tyylisiä sisustukseen sopivia juttuja pitäisi kehitellä enemmän. Kaikkea ei siis tarvitse raivata pois, vaan pienillä muutoksilla saa pienet sisustusjutut uudelleen eloon. Tässä on kyllä pieni pelko, ettei tuo pinkki tussi lähtisikään pois pyyhkimällä, mutta tuunataan siihen joukkoon tai päälle jotain muuta. Mikä estää maalaamasta mustan neliön uudestaan, sillä maalia vielä riittää. Siitä voi lopuksi sitten tehdä vaikka kuvalle kehyksen, kun omat pipertelyt alkaa kyllästyttää.
Eteinen on muuten juuri sellainen paikka, johon voisi kuvitella tuota samanlaista neliötä ja siihen saisi jokainen perheenjäsen vuorollaan keksiä oman juttunsa. Yleensähän tämmöinen "pläntti" toimittaa muistikirjan paikkaa ja toinen on varmasti suosituin, nimittäin jääkaapin ovi. Siinä meilläkin oli useat laput ja liput esillä, kun tytöt olivat pieniä. Itse koen muistilappujen vilskeen eteisessä ja keittiössä vähän levottomana tapauksena. Niinpä päätinkin viime kesänä, kun hankimme uudet jääkaappipakastimet, että lippulaput eivät korista enää niiden pintaa ja siinä ollaan pysytty. Toisaalta, eipä noita menoja tytöillä niin paljoa olekaan, että ne pitäisi olla esillä, sillä itse he niistä huolehtivat. Minä taidan olla meidän perheessä ainoa, jolla on nykyisin näiden blogikutsujen muodossa eniten menoja ja minun menoni ovat kalenterissa työhuoneessa.
Onko teillä erityistä paikkaa kotona lappusille ja muistioille ja millaisia ne ovat?


                                                  With love,
                                                 M
6 kommenttia on "DIY: joulukranssista kesäinen tuunaamalla"
 1. Onpa hauska idea!!!
  Meillä muistilaput löytyvät keittiön pöydältä. Pitäisi keksiä järkevämpi paikka viestiä. Tosin perheen whatsupp-ryhmään kilkahttelee viestejä, kun teini ilmoittaa olevansa kavereiden kanssa paikassa X ja tulevansa kotiin myöhemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron tyttärelle kehut! Meillä whatsupp-ryhmässä käy sama viestin kilkatus ja aina kinutaan lisäaikaa tai bussi meni jo tai jäi välistä:) Kesän tulo jo hirvittää!:)

   Poista
 2. Ihana idea :)
  Meilläkin muistitauluna toimi aikoinaan jääkaapin ovi - aika läjä lappuja siinä olikin!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo onkin juuri se "sisustusintoilijan" painajainen, eikö!?
   Kiitos, mukavaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 3. Tulipa kiva ja siellä on yhtä kekseliäs tytär kuin äiti <3 Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ei nyt sitten tarvikaan maalata piiloon tai laittaa isoa taulua tämän päälle, ainakaan vielä:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature