DIY: vessaan hyllyt

kesäkuuta 07, 2016


Nyt on sitten aika hyvin asiat, kun hyllytkin ennättivät vessaan ennen juhlia valmistua ja asennukseenkaan ei kulunut liiemmälti aikaa.


Ostin Bauhausista mdf-levyä ja leikkautin  ne sopivan kokoisiksi. Maalia pintaan ja pitihän minun vielä fixata siihen seinään tuollainen laskosverhoista jäänyt paino, joka metallinhohdoltaan sopi tuohon kuin valettu. Löytyi meidän varastosta ja nyt olen kyllä iloinen, että mies oli sen säästänyt. Minä kun mielelläni heitän kaiken rojun pois. Mutta nyt tämä sopi täydellisesti näihin minun muihinkin listoihin ja peileihin.
Esittelin tätä tarjontinta joskus pihlajanoksien ja kynttilöiden kera täällä blogissa. Se taisi sitten jotenkin unohtua tuonne parvekkeelle ja oli kivasti ruostunut. Mutta nyt se sai uuden tehtävän täällä vessassa, sillä siihen pystyy kivasti säilömään vessapaperit ja se on kauniskin. Värit oli niin just, että ei olisi paremmin voinut sopia.


Pakko on tänne vielä laittaa kuva siitä karmaisevasta lattiasta ja alkutilanteesta.


No, tuliko parempi?

                                          With love,
                                              M
16 kommenttia on "DIY: vessaan hyllyt"
 1. No tuli, aivan ihana toi vessa nyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Mä oon niin ylepä ittestäni, että halkeen! Mä osasin!!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Kieltämättä mikä vaan muutos olisi ollut hyvä, kun tähän alkuperäiseen vertaa, mutta nyt olen tyytyväinen:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Marianna! Tätä oli kyllä kiva tehdä, kunhan sai ensin sen mikrosementin luonnistumaan. Lopuksi sitten olikin vain pikkusomisteiden etsiskelyä ja asentamista:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Minusta ja tyttäristä on nyt niin kiva käyttää tuota vessaa/pyykkikonetta:) Tosin uuden peilikaapin vielä tahdon!!

   Poista
 5. Voi vinde sun kanssa, oot kyllä sellainen tehomimmi ja hei hieno tuli. <3

  VastaaPoista
 6. Tulipa kerrassaan kaunis vessa nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tykkään kyllä itse tästä. Vielä tosin peilikaappia etsin:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature