Ecobeauty by Oriflame

kesäkuuta 16, 2016Olin Oriflamen järjestämässä bloggaajatapahtumassa eilen, jossa esiteltiin Ecobeauty, uusi ihonhoitolinja. Ecobeauty on hyvää tekevä ravitseva tuotelinja ihollesi. Tuotteisiin on käytetty parhaimmat luonnolliset ja luomulaatuiset raaka-aineet, uutteet ja ainesosat. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, ja ne auttavat ihoasi pysymään elinvoimaisena ja heleänä. Ecobeauty on tuotesarja, jolla on kolme riippumatonta sertifikaattia organisaatioilta, jotka ovat omistautuneet yhteiskuntavastuulle, luonnollisuudelle ja ympäristönsuojelulle. Tuotteille on myönnetty Ecosert Organic tai Natural sekä SFC-sertifikaatit. Päivä- ja silmänympärysvoiteilla on Reilun kaupan FAIRTRADE merkki.Meille esiteltiin Reilun kaupan tuotteiden periaatteita ja avattiin hieman sen  käytäntöä.

Ecobeauty sarjaan kuuluvat puhdistustuotteet: puhdistusmaito, jossa ruiskukkaa, luomuruusuvettä ja kamomillavettä sisältävä kasvovesi. Luomuaragöljyä ja puuvillauutetta sisältävä kasvoöljy sekä kasvovoide ja silmänympärysvoide, jossa puolukkaa ja tyrnin siemenöljyä.


Saimme näitä Ecobeauty tuotteita testaukseen ja niihin palaankin sitten tuotteet tutkittuani ja testailtuani. Kassissa oli mukana hauska käsikoru, jonka tuotosta Oriflame on lahjoittanut osan Suomen SOS-lapsikylälle.


Rannekoru oli tietysti turhan suuri minun lapsenranteelleni, mutta aikani näperettyäni keksin keinon, miten koru pysyy käsessäni.

Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta


12 kommenttia on "Ecobeauty by Oriflame"
 1. Oli kiva tilaisuus ja kiva oli nähdä. Kiitti vinkistä korun suhteen. Mullakin on pieni ranne 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli:) Kiitos vaan, se on tämä pieni koko välillä haasteellista, joten täytyy soveltaa myös korujen suhteen!:)

   Poista
 2. Nää Oriflamen uutuudet on tosi kiinnostavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vaikuttavat milenkiintoisilta ja öljyä kyllä jo kehuttiin:)

   Poista
 3. Mua alkoi kiinnostamaan tuo koru. Ihana koru ja hyvän asian puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koru on minustakin tyylikäs ja ajaton ja vielä hyvän asian puolesta:)

   Poista
 4. Mulla on näiden suhteen ihan hyvät odotukset. Katsotaan miten käy! Purkit on ainakin tosi nättejä :) Oriflamea en ole oikeastaan koskaan käyttänyt, mitä nyt teininä jotain meikkituotetta kokeillut, mutta näille aion kyllä omistaa ihan oman testijaksonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, että olen kyllä käyttänyt meikkejä, mutta ihonhoidon suhteen täysin uusi juttu minulle:)

   Poista
 5. Erittäin soma, mielenkiintoinen ja hyvän mielen sarja. Innolla odottelen testausta ja voi olla, että tytär testaa myöskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea, että tyttären kanssa yhdessä:) Meilläkin saatan yrittää ehdotella, varsinkin kuiviin kohtiin ja miliumeihin.

   Poista
 6. Tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisille,täytyy kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä kohistiin ja se, joka tykkää luonnonkosmesta varmasti tykkää:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature