Hernesaarenranta ja Carlsberg

kesäkuuta 23, 2016


Jalkapallo on joillekin tosi iso juttu ja usealla elämä pyörii hyvinkin sen ympärillä. Minä olen enemmän kallellaan tuonne jääkiekon puolelle, mutta mies innostuu hyvinkin näistä jalkapallokisoista, ihan sama mikä matsi, se kyllä katsotaan. Voitte kuvitella, että minä painelen muihin juttuihin silloin tai katson  omia ohjelmia toisesta telkkarista. Sain kutsun jalkapallon em-kisoja  seuraamaan Hernesaaren rantaan, Huvilatelttaan. Seuralaisenkin sai ottaa mukaan, joten arvaatte varmaan, että mieskin pääsi. Carlsber toimi sponssorina, joka on muuten oikeasti meidän suosikki olutmerkeistä.

Parasta oli se, että kun mies sai rauhassa  katsoa jalkapallolähetystä, me saimme Souliinan ja Tiian kanssa höpötellä omiamme. 


Probably the best oli mahtavasti leivottu ja koristeltu kakku, jonka leipurina toimi amerikkalainen leipuri Jenae Seppälä, American Sweetiestä. Hyvää oli, ei kuitenkaan liian makeaa, mutta pienikin pala oli tuhti ja sitä ennen kun olin nauttinut oluen ruuan kera, niin olo olikin aika, huh huh, täysi.

Olin ensimmäistä kertaa tuolla Hernesaaren rannalla ja hienolta alue näyttää ja varmasti tästä kehkeytyy upea kesäpaikka illanviettoihin. Bussilinja 14 oli niin täynnä jo Kampissa, ettemme päässeet sisään, vaan piti mennä toisella linjalla ja kävellä. Kesällä HSL voisi tietysti hieman enemmän panostaa tähän ja järjestää oma bussilinja tiettyinä aikoina tuolle suunnalle. 
Ilta oli mukava ja sen verran kuitenkin peliä seurasin, että tuli tasapeli. 
6 kommenttia on "Hernesaarenranta ja Carlsberg"
 1. Olipa kiva, että mieskin pääsi peliä katselemaan sun kanssa.
  Kivaa juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, tää oli niin sen juttu:)
   Kivaa juhannusta myös teille!

   Poista
 2. Voi vitsi kun meillä kaikilla oli niin mukavaa! <3 <3 <3 Hih en kestä Souliinan ja meikäläisen samisasua, ihan hullu juttu.

  Kivaa juhannusta M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja kieltämättä teidän asut oli hauska yhteensattuma!:D
   Mukavaa juhannusta! <3

   Poista
 3. Siis oli kyllä niin kiva ilta taas <3 <3 Noi meidän asuvalinnat oli kyllä aika hupaisa sattuma :D Huomasitteko muuten, että siinä Vip hihnassa oli se pullonavaaja!

  Oikein ihanaa juhannusta teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja mitä?? Oliko siinä avaajakin, heh:) Sokeita myö taidettiin olla!:) Mutta parempi huomata se myöhään kuin ei lainkaan. Ei muuten tajunnut se baarimikkokaan heti:D
   Ihanaa juhannusta myös teille! <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature