Isadora Jelly Pop Nail Polish

kesäkuuta 30, 2016

Huolitellut kädet huomataan aina ja varsinkin kesällä, kun käsiä ei voi piilottaa hanskoihin, tai no voisi tietysti, jos haluaisi oikein olla tyylikäs. Kauniisti lakattuja kynsiä on kiva katsella ja väriä saa olla ja sävyt paranevat, mikäli kädet ovat hieman ruskettuneet. Kesäksi Isadora tuo kynsille kivoja uutuuksia.


Isadoran hauskat kesäsävyt ovat rohkeita ja hehkuvia. Mutta näissä on myös mielenkiintoinen jippo. Laita pelkkä Gloss Pop  kynnelle ja lopputulos on läpikuultava ja karkkimaisen kiiltävä wet gloss-look.  Kokeile lakata kynnet valkoisella Neon Pop lakalla ja lisää Gloss pop päälle, niin saat kirkkaan neon-lopputuloksen.


Tästä kuvasta löytyy myös tuo metallinhohtoinen hopea, joka oli kuvauksen alussa jo karkuteillä, tyttöjen kätköissä tietysti. Tätä kun sipaisee kynnelle ensin ja sitten värilakkaa, niin johan tulee upea metallinhohtoinen lopputulos. Wonder Nail Silver Sparkles ja Wonder Nail White China ovat pysyvissä valikoimissa. Viisi värisävyä; Pink Syrup, Lollipop, Jelly Bean, Ice Pop ja Wine Gum ovat kausituotteita.


Minulla on tuossa alla valkoinen ja päällä sitten Jelly Bean. Valkoinen lakka on hieman tahmea ja levittyy hassusti raidoille, joten laitoin kaksi kerrosta, jotta sain pinnan tasaiseksi. Päälle olen laittanut kaksi kerrosta tuota oranssinpunaista lakkaa, joka oli kaunis sävyltään jo ensimmäisellä kerroksella,  mutta en saanut sitkään tasaiseksi kerralla, joten oli pakko tehdä toinen kerros. Kestävyydestä en sano vielä mitään, kun äsken nämä lakat laitoin, mutta palaan siihen myöhemmin ja esittelen myös tuon hopea-vaihtoehdon metallisävytyksineen. Aika hauskoja, eikö?

Mikä näistä sävyistä on sinusta kivoin?

Tuotteet lehdistönäytteitä
10 kommenttia on "Isadora Jelly Pop Nail Polish"
 1. Pink Syrup on jotenkin niin kesäinen sävy, että sitä laittaisin omille kynsilleni.
  Ihanaa torstaita M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä muuttui jännästä kynsissä, joten ei ihan näytä samalta ja kun se valkoinen lakka on tuolla alla, niin on pientä jännitystä ilmassa, että millainen on lopputulos:)
   Mukavaa iltaa Outi:)

   Poista
 2. En osaa valita, kynsilakkahöperö tykkää kaikista. Tytär kertoi juuri, että hänen mielestä Isadoran lakat ovat yksinkertaisesti parhaita ja niissä on paras pysyvyys. Isadora on mielestäni markettikosmetiikan aatelia, mutta kynsilakkoihin en ole perehtynyt, joten kiitos vinkistä, jos vaikka aloitan yhdellä. :)

  Ihqua päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tytär tietää parhaiten:) Näistä ei ole helppo valita ja kun se lopputulos on siitä aluslakasta kiinni, niin jännitystä tulee vähän lakkaukseen:D

   Mukavaa iltaa Tiia <3

   Poista
 3. Nämä taitaa olla vähän samantapaisia, kun Opin vesivärilakat. Itse tykkään Isadoran lakoista ja niiden Peel off on loistava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, niitä en olekaan kokeillut:)Isadoralla on kyllä tasokkaat lakat.

   Poista
 4. Oranssi ja kirkkaan punainen on ollut pitkään minun lemppareita kynsilakoissa. Pitänee joskus kokeilla noitakin. Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on aika mageita ja vaihtelua näillä myös saa kivasti kun kokeilee näitä eri vaihtoehtoja:)
   Mukavaa looppuviikoa <3

   Poista
 5. Hienot on kuvat! Tuovat kynsilakat upeasti ja houkuttelevasti esiin.:)
  Jostain syystä tykkään käyttää kesällä vaaleaa kynsilakkaa...silloin harvoin, kun kynsiä lakkaan.;) Nyt on kyllä kynnet lakattuna. Saavat ihon näyttämään vieläkin ruskettuneemmalta.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos:) Tässä sitä yritetään katsoa ja kuvasta joka kulmasta, mutta on tässä vielä haastetta!
   Tuo on totta, että vaalea sopii hentona sävynä hyvin kesään ja talveksi kaivataan tummaa. No, minä olen siitä hassu, että kaikki käyp:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature