L`occitane 40 vuoden kunniaksi

kesäkuuta 22, 2016


L`occitane juhlistaa tänä vuonna 40-vuotis syntymäpäiviään, haluten kunnioittaa luontoa sekä tarinoita tuotteiden takana. Vanhoja merkityksellisiä tuotteita on nostettu uudelleen esille ja limited edition tuotteina ovat myynnissä vain tietyn ajan. Sain tämän laventeli kylpyvaahdon testaukseen, mutta minulta puuttuu vain se amme. Huomasin ongelman, kun riensin suihkuun pullo mukanani ja luulin käyttäväni suihkuvaahtoa. No, ehkä en saanut aikaiseksi sitä upeaa vaahtomerta, jonka kylpyammeessa olisi voinut, mutta kävihän se näinkin. Hieman sieneen tuotetta ja vaahtosi kivasti ja tuoksuelämyshän tässä on varmasti tärkeä, joka oli ihana, mutta varmasti tuote on parempi ammeessa vaahtona. 

Provensen rautayrtti on luomuviljelty ja tästä tehty tuoksu L`occitanen ensimmäinen tuoksu aikoinaan. Rautayrtti on energisoiva ja piristävä keholle ja mielelle. Sitrusmainen, ripauksella kurjenpolvea muistuttaa rautayrttisadosta. Voimakas on tuoksu tässä eau de toiletessa, mutta haihtuu kyllä nopeasti miedommaksi. Tällä saa aamusta pirteyttä päivään. Sopiva kesään, mutta moni käyttää tätä läpi vuoden.

Tuottee lehdistönäytteitä
10 kommenttia on "L`occitane 40 vuoden kunniaksi "
 1. Piristys aamuihin on aina paikallaan. Ihania tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja tämä on siunaus niille, jotka käyvät aamuisin suihkussa:) Itse olen iltasuihkutyyppi, joka ei vain jaksa herätä aamulla niin aikaisin:)

   Poista
 2. Rakastan tuota Verveineä, niin että haluaisin kylpeä siinä. Kolmas pullo menossa, eikä loppua näy. :) Laventeli sitten taas ei ole oma juttu lainkaan.

  L'Occitane ja Body Shop ovat kyllä suosikkeja vartalonhoidossa.

  Arvaa mitä, näen sut tunnin päästä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla saattaa kääntyä toisinpäin, että pidän tuota Verveineä hieman tuhtina tuoksuna ja sitten tuo laventeli kiehtoisi taas enemmän:)

   Oli ihana nähdä ja kiitos taas seurasta <3

   Poista
 3. L `Occitanen laventeli on mukaan kaikista laventeleista eniten, se on jotenkin tosi puhdas, eikä liian hyökkäävä, kuten laventeli joskus saattaa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja saattaa olla aika allergisoivakin! Harmittelen vaan, kun minulla ei ole sitä ammetta, jolloin tuo elämys olisi varmasti erilainen:)

   Poista
 4. Minua kiinnostaa aina luomujutut. Siksi tässä piti tutkia millainen tuote on kyseessä. Laventelia olen joskus istuttanut vuoristoon Barcelonassa, ja se oli niin kaunis ja hyväntuoksuinen kasvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minullakin tuota laventelia on istutettuna yrttien joukkoon, jotta tuholaiset pysyisivät loitolla:) Saas nähdä toimiiko. Jostain kun luin, että kannattaisi.

   Poista
 5. Upeita tuotteita.
  Oikein Ihanaa Ja Nautinnollista Keskikesän Juhlaa Sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä:) Lämpimät kiitokset ja ihanaa juhannusta toivotan myös sinulle!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature