Lumene Skin tone perfector and True mystic volume waterproof mascara

kesäkuuta 14, 2016

Lumenen skin tone perfector on heleyttävä voide ihon pohjustukseen ja sillä saa kesäiholle kauniin hehkun. Tähän tuotteeseen tyttäreni ihastui, kun kyseli minulta jotakin voidetta, jolla saisi korostettua ihoa poskipäiltä tai kulmaluulta. Nappasin Lumenen Skin tone perfector-putelin laatikosta ja hän innostui tästä oitis. Vanhempi tytär on aina meikannut hyvin hillitysti ja koska tämä on hentoinen tuon kimalluksen ja hohteen suhteen, tytär oli siihen tämän takia tyytyväinen. Lumenen Skin perfectoria hän sipaisi meikin päälle ja se toimii näin parhaiten.

Itse olen ollut aivan myyty tälle Lumenen Mystic Volume ripsarille ja nyt sain testattavaksi myös tuon vedenkestävän version. Ripsivärissä on vahamainen koostumus, jolla saa tuuheutta ilman paakkuja. Mutta nyt täytyy myöntää, että tällä saa kyllä kauniit ripset, mutta volyymia en saa niin paljoa, kun sain tuossa vesiliukoisessa, vaikka yrittäisin kerrostaakin. Minulla on rasvoittuvat luomet, jotka irrottavat ikävästi ripsiväriä päivän aikana ja se löytyy sitten luomivaosta ja meikki on suttuinen. Olen käyttänyt ripsiväriä nyt muutamia päiviä ja on pakko todeta, että vedenkestävät eivät ole minun juttu, mieluimmin se vesiliukoinen versio, joka pysyi minullakin kauniisti pesuun asti. Mutta ne joilla tämä toimii ja joilla ei ole samanlaisia vaikeuksia silmäluomien suhteen kuin minulla, ovat varmasti tyytyväisiä.

Oletko jo testaillut näitä tuotteita?

Tuotteet lehdistönäytteitä

8 kommenttia on "Lumene Skin tone perfector and True mystic volume waterproof mascara"
 1. Vedenkestävät eivät ole lainkaan minun juttu, koska ripsarin poistaminen on niin inhaa ja erittäin herkät ja allergiset silmät eivät vaan kestä sitä poistoa. Mutta tämä on tälläinen oma henk.koht. ongelma ja totisesti moniin hetkiin saattaisin haluta valita pitkäkestoisemman ripsarin jos sikseen tulee. Eli tuosta ei ole kokemusta.

  Tuosta Lumenen aurinkoisesta heleyttäjästä on kokemusta ja olen ostanut sitä jo muutaman vuoden ainakin ja purkin ulkonäkö on vaan vaihtunut. Nytkin sitä on ostettuna kaapissa, varastoon on mm. tullut ostettua Robin Hoodin alesta. Tykkään todella paljon. :)

  Kauniita päiviä M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen käytin aina vedenkestävää ja harmittelin, kun ne levisi luomille. Nyt nuo säänkestävät ovat parempia ja siksi tämä ei nyt vain minulla toiminut. Heleyttäjästä tytär tykkäsi kovasti ja kiva kuulla, että se on monen suosikki:) Mukavaa iltaa!

   Poista
 2. Tuota ripsaria oon miettyny, koska tykkään siitä normi versiosta :)

  Blogin ulkoasu näyttää muuten tosi hyvälle, jos en ole sitä vielä sanonut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normi versio minusta oli nyt parempi minulle:)
   Kiitos olen tyytyväinen, kun uskalsimme lähteä muutosten tielle:)

   Poista
 3. Skin tone perfector on ollut yksi mun lempparituotteita jo monta kesää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos sääkin tykkäät, on se oltava hyvä:)

   Poista
 4. Mulla sama kuin Jonnalla: Monena kesänä olen tuota heleyttäjää käyttänyt ja tänäkin kesänä on käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaikkien suosikki, näköjään:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature