Lumenen uudet kesälakat ja blogi uudistui

kesäkuuta 12, 2016

Lumenelta tupsahti juuri viikkoa ennen yo-juhlia uusia Gel Effect geelilakkoja kesäsävyissä 2016. Tuulenvire, Rannalla, Kesäunelma, Kuuma päivä ja Auringossa olivat sävyt, jotka löysivät tiensä minun luokseni. Kauniita sävyjä, joista varmasti tulen käyttämään jokaista. Tuota Lumenen Tuulenvirettä esittelinkin jo postauksessa Äidin valmistautuminen yo-juhliin, sillä värisävy sopi loistavasti mekkooni. Kestävyyttä  gel Effect lakassa on mukavasti, yhden lisäyskerran olen vain tehnyt juhlien jälkeen ja nyt on jo yli viikko kulunut.  Nämä kesäkynsilakat ovat vain rajoitetun ajan myynnissä, joten kannattaa käydä pikaisesti kurkkimassa, mikäli sävyt miellyttää. Hintaa näillä on 6,90 e.


Blogin uudistuksia
Blogissa on tapahtunut muutoksia, kuten varmasti pitemmän aikaa mukana olleet ovat huomanneet, ja ulkoasu on saanut uuden ilmeen. Eilen blogi olikin ajoittain telakalla ja sen takana hääräsi ihana tyttäreni, joka suostui uhraamaan lauantaipäivän ja asentamaan minulle uudet jutut tänne. Ostin bloggeriin sopivan pohjan Etsystä ja tytär kehui sitä, kuinka helpot ja selkeät ohjeet sieltä tuli. Minä en olisi kyllä yksin moiseen pystynyt, mutta kaipa sitä nyt uskaltaisi, kun apua on tuossa tarjolla. Vielä on jotakin hienosäätöä tulossa, kunhan testaan tätä ajan kanssa. Itse pidän blogin selkeydestä ja kaikki turhat härpäkkeet on poistettu ja laitettu vain ne tärkeimmät jutut esille. Palautetta saa antaa.

Tuotteet lehdistönäytteitä
26 kommenttia on "Lumenen uudet kesälakat ja blogi uudistui"
 1. Lumenen kesälakat loistavat kyllä taas kerran niin herkkuväreissä. <3 Täällä näyttää niin hienolta ja on sulla ihana tytär, kun auttoi hommassa johon en myöskään itse omin avuin rohkenisi lähteä. :)

  Jihuu ensi viikolla vihdoin nähdään, en malta odottaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia:) Minustakin tämä oli tyylikäs blogipohja ja olin tätä muilla jo ihaillutkin. Yksin en olis tässä onnistunut, joten oli onni, että tytär jaksoi tämän kanssa puuhastella.
   Kiva nähdä ens viikolla ja ollaan yhteyksissä! <3

   Poista
 2. Ihanat Lumenen kesälakat! Ja tämä blogialusta näyttää tosi hyvältä. Taitava tytär :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni:) Olinkin niin kyllästynyt blogini ulkonäköön, mutta yo-kirjoitukset sun muut ovat tässä työllistäneet tytärtäni, joten nyt oli sopiva tauko puuhastella äitin blogia siedettävämmäksi!
   Lumenen lakat olivat taas niin herkut:)

   Poista
 3. Ihania nuo Lumenen lakat, todella kivat kesävärit :) Ja blogi näyttää todella hyvältä!! Nuo Etsyn pohjat on kyllä kivoja ja yleensä niissä tulee tosi hyvät ohjeet. Kiva kun on tytär ollut apuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina:) Eipä tästä itse olisi kivutta selvinnyt, joten hyvä oli tyttären tämä hoitaa! Sinulla tätä pohjaa jo ihastelinkin ja sitten uskaltauduin sen tilaamaan ja ohjeet oli todella helpot, kuulemma:)
   Lumenen lakat on olleet todella kivoja tänä keväänä ja kesänä!

   Poista
 4. Ihanat kynsilakan värit,oikein herkut kesäiset.Uutta on blogissasi huomasin ja nätti on.Mun blogissa arvonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsilakat on niin suloisen keäsisen sävyisiä:)
   Pitääkin tulla arpajaisiin:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna:) Kiva, jos onnistuttiin uudistumaan hyvällä tavalla:)

   Poista
 6. Täällähän näyttää tosi kivalta ja tyylikkäältä! Välillä olen harkinnut tuota pohjan ostoa etsystä, mutta ei taida omat taidot ja hermot riittää niihin asennuspuuhiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina:) Minulla oli myös pelko siitä, että blogi katoaa ja menee ihan sekaisin, mutta tytär kyllä vakuutteli, että ei se ollut lainkaan vaikeaa. Aikaa se kyllä vei, mutta ohjeet olivat helpot. Saa kysellä apua, jos osaamme auttaa, mikäli innostut:)

   Poista
 7. Hyvältä näyttää! :) Ja kivat kynsilakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina:) Blogipohjasta kyllä tykkään ja lakatkin on kauniin sävyisiä:)

   Poista
 8. Ihanat sävyt lakoissa <3
  Blogi näyttää oikein hyvältä ja selkeältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi:) Lakat ovat kauniita ja olen tosi innoissani tästä blogipohjasta:)

   Poista
 9. Hyvältä näyttää blogi ja uusi profiilikuva se vasta hyvä onkin :)

  VastaaPoista
 10. Kauniin yksinkertainen. Huomio kiinnittyy olennaiseen. Onneksi sulla on apulainen hommaan, olen miettinyt uskaltautuisikohan hommaan ihan itsekseen. Ehkä ei =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ihana, että tytär suostui auttamaan, mutta kehui ohjeita hyviksi ja nopsaan lensi sormet näppäimillä. Oli siinä tietty monta kohtaa ja koko päivä siinä melkein meni. Ymmärrän, että sitä tulee mietittyä ja harkittua tarkkaan, ettei mene läskiksi sitten kaikki. Tytär piti siksi blogia päällä, kun teki hommia, jotta jos joku olisi mennyt pieleen, niin ei koko blogi olisi kärsinyt ja sen olisi voinut kai palauttaa. Mutta joo, en mäkään yksin tätä olisi alkanut tuhertaa:D

   Poista
 11. Säkin ihastuit tuohon pyörivään postausbanneriin! :) Se on mustakin kiva, kun välkkyy edellisiä postauksia muutama. Saa heti vähän enemmän irti blogista uusi vierailijakin. Tosi kiva ja selkeä uusi asu blogilla! ;)

  PS. Ja Lumenen lakat kuuluu omiinkin suosikkeihin! Niissä on hyvä hinta-laatusuhde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se minuakin viehätti:) Kiitos kuuluu tyttärelle, kun suostui äitä auttamaan!
   Lumenella on kyllä kivat lakat:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature