The Cock eatery & bar ja viininmaistelua

kesäkuuta 19, 2016


Muutama viikko takaperin, silloin kun vielä helteet meitä hyväilivät, osallistuin bloggaajille ja medialle suunnattuun viininmaistelu-iltaan The Cock ravintolassa. The Cock sijaitsee aivan Kasarmintorin kupeessa, joten siis aivan ydinkeskustassa ja miten ihmeessä olen tämän paikan missannut?! 
Tätä paikkaa voi lämmöllä suositella, sillä ne herkut, mitä meille eteen kannettiin, vei todellakin kielen mennessään. Minä kun tykkään ilmeisesti tällaisista "kunnon miesten sapuskoista" ja olin vielä sopivasti nälkäinen, niin istuin ja herkuttelin kaikkea, yltäkylläisesti. Tämä oli vain "pientä sormiruokaa grillistä", kuulemma.


Etelä-Afrikkalainen Allesverloren viinitalo tutustutti meitä punaviinien maailmaan ja punaviinihän tarvitsee sen kunnon ruuan kaverikseen, jotta makuelämys olisi täydellinen. Braai on sikäläistä grilliruokaa ja esimerkiksi Cabernet Sauvignot sopii erinomaisesti broilerin siipien kanssa.
Aurinkoisella säällä yleensä maistuu raikas valkoviini paremmin, mutta yllättävän hyvin punaviini sopi silti tuolle illalle ja juuri noiden herkkupalojen seuraksi. Nyt osaan taas katsella hieman tarkemmalla silmällä alkosta näitä punaviinejä ja muistella makuelämyksiä ja yhteensopivuutta ruuan suhteen. On tässä vielä matkaa asiantuntijaksi, mutta sen verran nipotan, että kyllä punaviini tarvitsee aina kauniin viinilasin, jotta nautinto olisi täydellinen. Eikö?
10 kommenttia on "The Cock eatery & bar ja viininmaistelua"
 1. Minna, oltiin samaisessa ravintolassa Bioeffect lanseerauksessa eli ihana paikka. Aamupala pitäisi joskus testata, kuvista päätellen näyttää sekin hyvältä. Bioeffectin tilaisuudesta jäi mieleen todella hyvä ruoka. ;)

  Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oltiinko? Mut me oltiin alakerrassa ja silloin tultiin myöhässä, joten jäi rekisteröimättä mun muistiin tuo paikka:D
   Ruoka oli todella hyvää!

   Poista
 2. The Cock on hauska paikka ja ruoka hyvää. Nuo ruoathan eivät olleet suoraan listalta vaan meitä varten tehty, mutta kyllä sieltä yleensä hyvää ruokaa saa. Myös aamiainen on maittava, tosin vähän hintava.

  Harmi, ettei noista Allesverlorenin viineistä saa Alkosta kuin tuota Cabernet Sauvignonia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli hyvää ja harmi, jos noita herkkuja ei muutoin saa, mutta uskon, että muukin ruoka on varmasti hyvää:)
   No, eikös tuo Cabernet Sauvignon ollut meille mieleen, joten sitä sitten:)

   Poista
 3. Tottakai lasit ovat tärkeät! Punaviini kruunaa kyllä kivasti aterian kuin aterian. t. Sari Nauran auringolle -blogista (oli kiva nähdä Cilla`sissa tänään!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hyvä, etten yksin nipota:)
   Todella oli kivaa nähdä! Mietinkin jo kuumeisesti, että me ollaan kyllä tavattu, mutta kun kerroit blogisi nimen tajusin heti kuka olit ja eihän me livenä oltu nähtykään:)
   Saas nyt nähdä, miten opit tarttui:D

   Poista
 4. Herkullisen näköisiä ruokia. Siis ehdottomasti viini pitää nauttia kauniista lasista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli herkkuja! Sitä minäkin, että viinille hieno lasi:)

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja herkun näköisiä ruokia! :)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature