Asuntomessuilla makuuhuoneen tunnelmaa

heinäkuuta 27, 2016

 Asuntomessuilla Seinäjoella, oli kummasti aika tummahkot fiilikset näissä makuuhuoneissa. Tumma väri saattaa kyllä tuoda mieleen pesän ja huoneen, jossa voi ihanasti käydä pimeähkössä pötkölleen ja antaa unen tulla. Ymmärrän hyvin tämän kaiken sen valkeuden jälkeen, mikä hetki sitten oli vallalla sisustuksessa.

 Tyynyt ovat kauniita ja jo rupesi itselläkin mietityttämään, että taitaa siellä ompelulaatikossa olla jokunen kristalli tai kimaltava nappi, jonka voisi tyynyyn laittaa ja kimallekangastakin löytyy vielä jossain, jos haluaisi samanlaista stailausta. Mies ei vain innostu näistä tyynyröykkiöistä sitten millään, miksiköhän?

Tämä päätyidea on hieman muista poikkeava ja en oikein tiedä tykkäänkö, mutta kivan persoonallinen se on.
Ymmärsikö kaikki nyt, että harmaata, harmaata ja hieman mustaa tai valkoista. Sillä mennään ensi vuoteen, kai? Ei kai tässä saisi sanoa mitään, sillä meidänkin makkarista löytyy yksi seinä mustana ja valkoinen sängynpääty, joten taidamme olla muodissa mukana, heh.  


6 kommenttia on "Asuntomessuilla makuuhuoneen tunnelmaa"
 1. Meillä on makuuhuoneessa musta seinä ja vaaleanharmaat muut seinät ja muutenkin väritys on valko/musta/harmaa eli ollaan näköjään ajan hermoilla oltu jo kolme vuotta sitten :D Mä muuten tykkäsin tuosta erikoisesta sängyn päätystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hienoa! Olette sisustuksessa ajan hermoilla:D
   Olihan se sängynpääty persoonallinen, ei ehkä meille, mutta kivasti erottui!

   Poista
 2. Ihania, ihania makkareita! Samettiset ja kimmeltävät tekstiilit tuovat
  kammariin ripauksen luksusta, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luksus on jees minustakin:) Kyllä mä vielä noita kimaltelevia tyynyjä teen lisää:D

   Poista
 3. Aika vahvasti näyttää musta, harmaa ja isot kuviot ja kimallus olevan nyt hitti. No valkoisen kanssa sopii kyllä edellä mainitsemani värit hyvin yhteen, joten pidättäydyn omissa väreissäni eli harmaa, musta, valkoinen jne! 😀
  Toisin sanoen en olisi ihan kauheasti menettänyt mitään, vaikka en olisi lähtenyt asuntomessuille. 😬

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature