Hääpäivän viettoa Tallinnassa

heinäkuuta 08, 2016

Lämpimät kiitokset kaikille meitä muistaneille edelliseen postaukseen! 20 avioliittovuotta  yhdessä ja pari vuotta siihen vielä lisää seurusteluaikaa, niin kyllä se minustakin on jo hyvä saavutus! Lähdimme tätä juhlimaan pienellä pyrähdyksellä Tallinnaan. Idea oli miehen, mikä minua suuresti ilahdutti, sillä minä olen se meidän perheen matkaykkönen, joka yleensä suunnittelee, tekee esitykset perheelle ja varaa matkat. Mies oli varannut meille sviitin hotelli Virusta ja tässä siitissä oli myös sauna. Minä rakastan saunomista, joten ihana ajatus mieheltä. Mikä parasta, kun saavuimme noin yhden tienoilla hotellille, saimme huoneen heti käyttöömme. Tämä on nykyisin harvinaista, sillä useampi hotelli vitkuttelee huoneen kanssa sinne kolmen tienoille. Ymmärrän kyllä sen, mikäli huone ei ole valmis, mutta ikävää se silti on roikkua siellä aulassa laukkujen kanssa, jos vaikka on tullut kauempaa ja haluaisi hieman levähtää huoneessa. Mutta meillä kävi siis hienosti sviitin suhteen ja saimme huoneen 18:sta kerroksesta huikeilla merinäkymillä.


Sää oli mitä parhain, tuulinen toisin, mutta kuitenkin lämmin. Aurinko paistoi kirkkaasti ja tuntui todella siltä, kuin olisi ollut kauempanakin reissussa. Tallinna on kyllä niin hieno kesäkaupunki ja tulee parhaiten edukseen juuri aurinkoisella säällä. Turisteja oli todella paljon liikenteessä ja kiinnitin huomiota intialaisten ja pakistanilaisten seurueisiin, joita tuntui riittävän joka kulmilla.  Piipahdimme torin kupeessa lounaalla ja iloiten kiinnitin huomiota myös palvelun tasoon, joka oli ystävällistä ja tasokkaampaa kuin yleensä. Liekö aurinko ollut asialla parantamassa tätäkin. Kaupoissa palvelu on kuitenkin vielä välillä todella epäystävällistä kun huono tuuri käy.


Siellä se mies odottaa, tunnelin päässä, sulautuen tuonne muuriin, kun  minä yritin harjoitella kuvaamista. Jokunen säätö on vielä hakusessa.
 Heh, melkein kaima!Vietimme ihanan päivän Tallinnan vanhaa kaupunkia kierrellen ja istuskelimme juomaan lasilliset terassilla seuraten ihimisvilinää ja jatkoimme matkaa ilman kiirettä. Hetken huilimme huoneessa ja aloimme valmistautua illalliselle kivaan ravintolaan, mutta siitä kerron sitten myöhemmin lisää. 
10 kommenttia on "Hääpäivän viettoa Tallinnassa"
 1. Ihana miniloma ja mikä parasta ja hei romanttisinta koko hommeli tuli miehesi suunnittelemana saunaa myöten. :) Meillä aluksi mies suunnitteli kaikki yllätykset ja sitten minä ja nyt ollaan vähän liikaa arkipäiväistyneet eli tarttis tehdä jotain romanttista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se arki välillä on, että unohtuu tuo romantiikka, mikäli sitä kaipaa:) Mutta kuten avioliiton eteen, niin myös näiden romanttisten juttujen eteen pitää tehdä työtä. Helposti ne tulee unohdettua ja ajattelee, ettei tartte, mutta kyllä se pienikin juttu aina tuntuu mukavalta. Lapsiperheessä se on tietysti haastavaa lähteä pois kotoa ja nythän mekin vasta kahelleen lähdettiin, kun tytöt jo pärjää:)

   Poista
 2. Tallinna on ihana kaupunki! Ihana irti otta arjesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin:) Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää!

   Poista
 3. Kuulostaa täydelliseltä hääpäivän juhlinnalta. On se kyllä ihanaa kun lapset alkavat olla jo lähes aikuisia, saa isä ja äiti vähän sitä kahdenkeskistä aikaa myös enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se olikin:) Tämä on nykyisin niin hassua, kun olemme melkein aina kahden kotosalla ja ennen olimme aina perheenä yhdessä:) Mutta aikansa kutakin ja niin ne lapset vain kasvavat ja haluavat mennä omia menojaan! Mutta on meillä vielä yhteinen kesämatka tiedossa, että ei meistä vanhemmista niin vain päästä:D

   Poista
 4. Hyvä tapa juhlia, Tallinnassa on aina tunnelmallista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja Tallinna on kyllä todellinen kesäkaupunki ja kaunis sellainen:)

   Poista
 5. Ihana tapa juhlia hääpäivää! Tallinna on romanttinen kaupunki. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin oli:) Ja tosiaankin paljon on Tallinna muuttunut niistä päivistä kun itse ensimmäisen kerran siellä kävin!
   Kuvien ottoa harjoittelen ja aina ei onnistu, mutta mä yritän silti:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature