The Good Glow by jane iredale

heinäkuuta 03, 2016


Kaunis hehkuva iho, hieman auringon suutelema ja poskilla hento ruusunpuna. Kukapa ei sellaista ihoa haluaisi? Jane Iredale tuo Good Glow kokoelmassaan ihastuttavat bronzerit uusissa täyttöpakkauksissaan. Minulle tuli testattavaksi Rosedawn-bronzer, viileät pinkin ja kuparin sävyt. Muita sävyjä ovat Golden bronzer, lämpimät kullan sävyt ja Sunbeam bronzer, heleät pinkin ja kuparin sävyt.


Ruusuista utua ja hieman aurinkoista päivetystä. Näistä voi laittaa varjostukset, poskipunat ja silmämeikit, jopa huulillekin, joten on todella monikäyttöinen pakkaus. Itse kokeilin poskille ja silmäluomille aluksi, kun pelkäsin sävyjen olevan turhan rajut, mutta eivät ne olleet. Tähän kannattaa käyttää erilaisia siveltimiä riippuen siitä, mihin bronseria kulloinkin laittaa. Siipimäinen white fan brush, jane iredalen oma sivellin, on paras tuohon poskien varjostuksiin ja sitten tietysti silmäluomille oma siveltimensä. Huulille sävyä voi taputella vaikka sormenpäällä, kuten opastusvideossakin tehtiin. Rasia on jälleen kaunis kuin koru, toistan jane iredalen kohdalla itseäni näissä ylistyssanoissa, mutta nämä vaan ovat niin kauniita. Rasia on uudelleentäytettävä, joten säästää myös luontoa. 

Lehdistönäyte
10 kommenttia on "The Good Glow by jane iredale"
 1. Ihanat sävyt ja tuo rasia on upea!
  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on sellaisia luonnollisen kauniita sävyjä ja rasia on niin kaunis:)
   Ihanaa sunnuntaita! <3

   Poista
 2. Ihanasti sävyt ruusujen kanssa natsaa yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Vielä on kuvauksiin hyötyä noista yo-ruusuista!:)

   Poista
 3. Ihana, tänne tuli sellainen hyvin ruskea. Mutta täytyy taas toistaa täällä myöskin itseään, janen tuotteissa ei vaan huonoa ole tullut vastaan, vaan sarja on loistava ja onpahan tänäänkin janea poskilla nestemäisessä muodossa.

  Kivaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavia ovat tuotteet todella ja kauniissa rasioissa:)

   Poista
 4. Mä olen kyllä niin samoilla linjoilla sun kanssa; rasiat on aina niin kauniita, että melkein pakahtuu! Mutta on se sisältökin kohdillaan ;) Iredalelta löytyy esimerkiksi mun vakkariprimer meikin alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, näita kyllä kehtaa pitää esillä:) Itsellä nämä on harvoin mukana laukussa, mutta pitäs olla, jotta saisi niitä muille esitellä:)

   Poista
 5. Aivan ihastuttava, ja tuo monikäyttöisyys on pelkkää plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva, kun samasta rasiasta saa meikattua koko meikin melkein:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature