Agent Provocateur Fatale Intense Parfum

elokuuta 10, 2016Huikea tuoksu tämä Agent Provocateurin Fatale Intense, joka aivan tihkuu seksiä, valtaa ja viettelystä. Näillä sanoilla minä sen kuvailisin ja vaikka tuoksu on makea, aistikas ja hyökkääväkin aluksi, rauhoittuu se jonkin hetken päästä aisoihin, mutta sitä ei saa kesytettyä hempeäksi eikä tämä tuoksu nöyristele. 

Kun katsoo Agent Provocateurin suunnittelemia kuvia alusvaatteista, ei yhtään yllätä tämä tuoksun seksikkyys ja rohkeus.

Fatale Intense on mausteinen tuoksu, jossa on vaniljan ja meripihkan sävyjä. Aromi avautuu lakritsan ja chilin tuoksunuoteilla. Sydäntuoksussa on lootusta, ruusua ja champacasta. Pohjatuoksu koostuu mustasta nahasta, vanilijasta ja meripihkasta. 

Tämä ei ole todellakaan päivätuoksu,...niin tai mikä ettei, mutta mieltäisin tämän kyllä juhlavaksi iltatuoksuksi. Fatale Intense saa kyllä miehen pään sekaisin, sillä tuoksu on niin rohkea ja huumaava ja kuten aiemmin mainitsin viettelevä. Eikä tämä ole minusta ihan nuoren naisen tuoksukaan, nimittäin voimakkuus on sitä luokkaa, että näkisin tämän upean, itsevarman ja seksikkään aikuisen naisen tuoksuna, joka tietää mitä tahtoo ja ottaa sen myös.

Pullossa on ihana elegantti muoto leikkauksineen ja väri on dramaattisen tummanpuhuvan viininpunainen. Kun valo osuu pulloon, se aivan kuin hehkuu. Jotenkin minusta tuoksu sopii syksyyn.

Kuulostaako liian rohkealta, vai innostuisitko tästä tuoksusta?

Tuoksu on lehdistönäyte
8 kommenttia on "Agent Provocateur Fatale Intense Parfum "
 1. Mä tykkään, itseasiassa pimeät syysillat on just parasta tälle tuoksulle. Kesällä en voinut ajatellakaan tämän käyttöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, sillä tuoksu on hieman raskas vielä tälle vuodenajalle :)

   Poista
 2. Innostun! Tämä on hankintalistalla, sillä rakastan juuri tällaisia tuoksuja. Olen hulluna nahkaan, vaniljaan ja meripihkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän tämä on juuri sinun tuoksusi. Minä olen myös ollut aina mausteisten tuoksujen perään, joten tämä oli varma valinta:)

   Poista
 3. Todellakin innostuin. Jonnan kanssa samoilla linjoilla, syysiltoja odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä todella odottaessa, mutta kyllä tämä kesäkin vielä kelpais ja tuoksuhan voi vielä hiukan odottaa...:)

   Poista
 4. Upea pullo, kuin rubiini konsanaan.
  Ihanaa loppuviikkoa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä juuri tuli minullakin mieleen. tuollainen syvä punainen kuin viini ja se rubiini!:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature