DIY: pikkupöytä ja parvekkeelle mini-jääkaappi

elokuuta 11, 2016

Yhtenä iltana katsoin jotain ruotsalaista tv-ohjelmaa kierrätykseen erikoistuneista naisista, jotka taikoivat upeita juttuja ihan roskamateriaaleista. Arvatkaa vaan iskikö himo tuunaamiseen ja syynä lienee taso, josta olin haaveillut parvekkeelle. Mies yllätti minut nimittäin kesällä tilaamalla nettikaupasta mini-jääkaapin parvekkeelle. Toiveitani oli siis huomioitu, koska olin tästä hänen kanssaan jutellut ja ideoinut. Tarvitsimme siis jääkaapin alle jonkin tason/hyllyn/pöydän ja samalla mietin myös mahdollisuutta tuoda tason päälle jääkaapin viereen myös kapselikahvinkeitin, jotta aamukahveja voisi siellä parvekkeella nauttia. Niitä kauniita omenakoreja olin katsellut, mutta ne olivat minusta aika hintavia ja en halunnut tasojen montaa euroa maksavan. Kuljetuslavojakaan ei mistään tuntunut löytyvän, siis ilmaisia, joten olin vähän haudannut koko aiheen. 

Mies oli tehnyt avustuksellani vessaremppaa, joka on nyt valaisinta vaille valmis ja sieltä heitettiin yksi Ikean kaaappi roskiin, mutta pohjan mies oli säästänyt ja samanlainen meillä oli myös aikaisemmasta kylpyhuoneenkaapista otettu talteen. Ne muistuttivat kyllä pikkupöytiä ja koska niitä oli kaksi, niin mietiskelin, etteihän tuo mitään maksa, jos kokeilen maalata ne mustaksi, jos ne sitten sopisivat parvekkeelle. Pintaan vaan pohjustusmaalia ja päälle varastoistani löytyi mustaa Helmi Kalustemaalia. Vähän pelotti, että miltä vuodelta se maali oli säästetty, mutta kyllä se vielä toimi.


Tässä lopputulos maalauksista ja vähän kyllä pohjamaalista lipesi terassillekin, mutta muutoin pikamaalaukseni onnistui ja näistä pikkupöydistä tuli kivoja.
Minulla on vielä pieni idea muhimassa, jotta kupit ja lasit, varsinkin miehen keräämät coca-colalasit tai no osa niistä, saisi myös säilytettyä täällä parvekkeella, tarvitsen hyllyn ja katsotaan  nyt miten sen voi toteuttaa.


Eihän mini-jääkaapissa paljoa muuta voi säilyttää kuin saunajuomia, mutta vaikka on pieni, niin kyllä sinne ihan riittävästi mahtuu. Kyllä se on sitten soma.


10 kommenttia on "DIY: pikkupöytä ja parvekkeelle mini-jääkaappi"
 1. On se soma ja pirteä. Ja nätit on myös nuo pikkupöydät. Hyvin ideoitu. Cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula:) Kerrankin tajusin, että noita ei kannata heittää pois ja kivathan nistä tuli pikku maalauksien jälkeen:)

   Poista
 2. Suloinen jääkaappi <3
  Hienosti onnistui myös tuunauksesi.
  Kivaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mä en nyt näissä tuunauksissa ole lainkaan sun tasoa, mutta harjoottelen kyllä kovasti:)

   Poista
 3. Siitähän tuli mainio alusta jääkaapille! Joka on kyllä mahdottoman söpö, retrohenkinen pieni kaappi:) Mukavaa viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on sellanen söpöliini tuo kaappi ja kiitos, ihan jees tuli tuosta alustastakin:)

   Poista
 4. Voi miten söpö pikkupöytä ja toi jääkaappi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Vähän nyt tulee kyllä mieleen pikkupikku talo, jossa on pikkupikku jääkaappi ja pikkupikku pöytä, kuten siinä sadussa...:) Mutta iloinen olen lopputuloksesta ja edullisesta sellaisesta!

   Poista
 5. Arvaa kuka hurmaantui teidän jääkaappiin, eikä sisältökään ole hullumpi! <3 Pöydänkin tekaisit tuosta noin vaan, aikamimmi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hurmaava pikkuinen:) Mutta joo, pöydän tai kaapinpohjan vain maalasin:) Isot skumppapullot eivät kyllä nyt tuonne oikein mahdu, harmi:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature