Lumenelta True Passion lips ja Gel Effect Nails

elokuuta 21, 2016


Lumene tuo syksyn värit 2016 huulille ja kynsille, Nordic Neutrals -trendimeikkikokoelmassaan. Ruska tulee ensiksi mieleen kun näitä True Passion huulipunien sävyjä katselee. Puna on huulilla kauniisti kiiltelevä ja väri intensiivinen ja kesto yllättävän hyvä. Syönnin jälkeen minun täytyi tätä lisätä, mutta muuten huulet pysyivät siistinä ja tuntuivat ihanan pehmoisilta.Ihastuin tähän vaaleaan Valon leikkiin. Lähellä nudea olevassa sävyssä on kuitenkin himpun verran punaisuutta, joten ei näytä pahalta minullakaan. Tämä oli kiva yllätys, sillä nuden väriset punat saavat minut yleensä näyttämään pliisulta, joten välttelen niitä sävyjä. Toinen suosikkini oli tämä Kauneus, joka on hieman voimakkaampi punainen äskeiseen verrattuna ja menee hieman korallin suuntaan. Tytär ihastui noihin tummempiin sävyihin Varjojen tanssiin ja Lumoukseen. Hieman viininsävyihin menevät nämä punat, joten koska kylmät sävyt eivät istu meikäläiselle, saa tytär ne omakseen. Huulipunasävyt jäävät pysyvään valikoimaan.
Gel Effect kynsilakkojen murretut sävyt tuovat mieleen kalliot ja saven, joten sopiihan se kun on kyse luonnollisista ja neutraaleista maanläheisistä sävyistä. Puuterimaiset vaaleat sävyt ovat sitten hillitsemässä tummaa tunnelmaa. Joten tummaa tai vaaleaa, jokaiselle jotakin tässä kokoelmassa. Mattalakka jää pysyvästi valikoimaan ja muut sävyt ovat myynnissä vain rajoitetun ajan.


 •  matta Top coat
 • Kanervia
 • Jäähuntu
 • Silokallio
 • Usvaniitty
Mikä näistä sävyistä miellyttäisi sinua huulipunissa ja entä kynsilakoissa?
Tuotteet tulevat ihan kohta kauppoihin eli elokuun lopulla niitä saa ostella.

Tuotteet lehdisönäytteitä

8 kommenttia on "Lumenelta True Passion lips ja Gel Effect Nails "
 1. Punista toinen vasemmalta on mieleen kovasti ja lakoissa on ihanat sävyt, mutta mattalakat eivät ole oma juttu. Ihanaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en vielä ole tuota mattalakkaa laittanut, mutta joissakin koristeluissa se näyttää mageelta. Jos on kiiltävää mustaa esim. ja sitten siihen on taiteiltu matalla, se näyttää upealta:)

   Poista
 2. Huulipunissa numero 8 on aivan upea ja geelilakoista tuo tummin on ihana. Kiva olisi testata tuota mattalakkaa myös.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenella on se hyvä puoli, että ne osaa katsoa sävyjä suomalaisin silmin ja siksi niistä löytää jokainen helposti omansa:) Geelilakkaa en olekaan vielä testannut.

   Poista
 3. Nuita lakkoja ainakin pitää käydä kaupoissa ihmettelemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakat ovat kyllä selaisia tyylilakkoja, ei varmasti ärsytä ketään:) Käyhän kaupoilla kurkkimassa:)

   Poista
 4. Upeita syksyn sävyjä. Lumenen lakat on omia lemppareita :)

  Kivaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenelta löytyy aina jokaiselle sopiva sävy varsinkin kynsilakoissa ja näissäkin uskon siihen, että neutraalit sävyt eivät ärsytä ketään:)Minullekin Lumenesta on tullut kyllä "hyvä kaveri":)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature