Phyto-Elinvoimaiset hiukset

elokuuta 24, 2016

Phyto on uusi hiushoitosarja, joka auttaa saamaan kauniit ja  elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden avulla.
Ranskassa 1969 perustettu Phyto tutkii luonnon raaka-aineita ja valmistaa niistä korkealuokkaisia ja tehokkaita tuotteita, joiden avulla hiukset voivat hyvin. Tuotesarjaan on käytetty yli 500 kasviperäistä raaka-ainetta, joten ratkaisuja löytyy moneen hiustyypin ja hiuspohjan ongelmille.


Tutustuimme tyttärien kanssa värjättyjen hiusten tuotelinjaan, josta löytyi väriä suojaava shampoo, Phytocitrus Color Protect Shampoo.  Tuotteet saimme blogitestiin. Itse olin hieman skeptinen näihin kasvipohjaisiin hiustuotesarjoihin, koska pelotti, että kuinkahan näihin allerginen reagoisi. Olen viimeksi joskus nuorena testaillut kamomillauutetta keitettyyn veteen  ja sillä hiuksia huuhdellut, mutta en kyllä muista, että mikähän se tarkoitus oli, mutta innokkaasti niitä keitoksia tehtiin.  Taisi jäädä pariin kertaan kuitenkin ne tehtailut. 
Yllätys oli suuri, kun tuoksu Phyton tuotteissa oli hyvä, reipas ja raikas sitrusmainen ja sehän olikin greippi-uute, jota tässä shampoossa oli, tyrnin kera. Juokseva shampoo ei heti ensimmäisellä kerralla vaahdottunut, joten kokeilin toisen kerran ja jo toimi ja puhdasta tuli ja hiukset tuntuivat shampoon jälkeen miellyttäviltä.

Hoitoaine Phytobaume Color protect eli väriä suojaava pikahoitoaine, jossa on hibiskus-ja greippiuutteen happoja, jotka suojaavat hiusväriä haalistumiselta ja antavat hiuksille upean kiillon.
Tämä piti todella paikkansa. Harvoin ovat hiukset olleet niin kiiltävät, puhtaan ja pehmoisen tuntoiset. Tajusin sen vasta silloin, kun minun hiusväriäni kehuttiin, vaikka kampaamokerrasta oli jo mennyt hetken aikaa. 


Phyto 9 Nourishing Day cream on hiuksiin jätettävä päivävoide, joka kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää pörröisiä hiuksia. Sopii päivittäiseen käyttöön, mutta tätä on vain silloin tällöin laitettu nuorimman tyttären superkuivien hiusten pituuksiin, jotta ne eivät niin takkuuntuisi. Toimii ja hiuksiin tulee ihana tuoksu.

Kevyt kosteuttava öljy, Lightweight Hydrating oil sisältää seitsemää kasviuutetta ja on koostumukseltaan maitomainen ja selvittää takkutukan helposti. Nuoremmalle tyttärelle, tämä oli pelastus, sillä hänen hiuksensa on meidän värikatastrofimme jälkeen ollut hieman "kuivat", joten tämä on auttanut myös pesun jälkeen hiusten selvittämisessä. Tämä jätetään hiuksiin ja minkä ihanan kiillon se antaakaan. 

Itse olen kyllä totaalisen ihastunut tuohon Color Protect Maskiin. Tässä greippi- ja tyrniuutetta sisältävässä naamiossa on potkua ja se suojaa hiusväriä ja hiukset kiiltävät upeasti tämän käsittelyn jälkeen. Naamion vaikutusaika on vain 5-10 minuuttia, joten naamion pitämistä hiuksissa ei tarvitse odotella turhan pitkää aikaa. Tätä käytetään kerran kaksi viikossa, jotta hiusten väri ei haalistuisi ja pidentäähän tämä kivasti kampaamokäyntien väliä.

Kaikkinensa olen ilahtunut saadessani tutustua näihin Phyto-sarjan tuotteisiin ja jos haluaa hiuksiinsa eloa, pehmeyttä ja kiiltoa, niin näihin kannattaa tutustua. Tuoksu oli se positiivisin juttu, sillä aina kasvituotteet eivät tuoksu niin hyviltä, vaikka toisin uskotellaan. No, allergisena minun nenäni on varmasti herkempi kuin monen muun. 

Hintahaarukka näille tuotteille on 20-40 euron välillä, joten ei kyllä ihan halvimmasta päästä, mutta laadukkaan tuotteen hinnaksi minusta kohtuullinen. 

7 kommenttia on "Phyto-Elinvoimaiset hiukset"
 1. Hiusöljy on minulle ihan ehdoton tuote. Nämä tuotteen ja nimenomaan värjätyille hiuksille kuulostavat älyttömän hyviltä.
  Kivaa keskiviikkoiltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä öljyt sopivat varmasti juuri suomalaiselle hiuslaadulle, joka takkuuntuu helposti, vaikka öljyistä nyt luulisi kaikkien hyötyvän.

   Poista
 2. Nää Phytot kuulostaa tosi kivoilta ja näyttäisi olevan aika laaja sarja kyseessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näissä löytyy laaja skaala kaikenlaisten hiusten ongelmiin, kuten herkän hiuspohjan, tuuheutta haluaville jne.

   Poista
 3. Naamio on hyvä ja öljy ihan loistava, sampoot ei oikein toimineetn omiin purkkahiuksiin ja nyt niitä testii muut perheenjäsenet. Tai toimi ja toimi, omaan niin pörheät hiukset, että niistä tuli vallattoman pörheät vaikka kaipaan juuri hieman siloitusta. Mutta upea sarja, puhtaaksi tuli hiukset ja pullot ovat kyllä wau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis sampoo oli volyme ja sillä todella tuli volymea eli on ohuempihiuksisen unelmatuote ihan taatusti. :)

   Poista
  2. Niin, varmaankaan tuo, mitä sinulla oli ei sitten shampoona ollut sun hiuksiisi ja onneksi teilläkin löytyy useampi hiuskuontalo testailuun:)
   Hyvä sarja, josta löytyy varmasti tuotteita kaikenlaiseen tarpeeseen:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature