Syysasteri-asetelma ja samaa sävyä kynsiin

elokuuta 25, 2016


Kuten arvaatte kesän istutukset ruusut ja muut ovat jo aikaa sitten kuolleet ruukuissani, mutta onneksi muratti on sinnikäs ja kestää jopa minun hoitamiset. Helpointa oli siis piristää porraspieltä ja heittää kuolleet pois ja istuttaa muratille uusi kaveri, syysasteri viinin tummahkossa sävyssään.

En oikein ole jaksanut enää panostaa tähän terassipuoleen tai ulkosisustukseen, mutta ehkä nämä istutukset kuitenkin tuovat ryhtiä ja tietysti väriä sisääntuloon. Kynttilöitä ja lyhtyjä en vielä ole laitellut, sillä aivan selvästi haluan vielä roikkua kiinni kesän fiiliksissä, vaikka se lähenee jo loppuaan. Omenoita on tullut hullun lailla, mutta järjettömän monta ämpärillistä olen kantanut roskiin, kun ovat tippuneet maahan ja olleet aikalailla rupisia. Harmillista, mutta näin se vain luomutarhaajana on kaikki kestettävä.


Lakkailtuani itselleni uudet tummanpuhuvat kynnet, muistin, että nämä kukkasethan sopivat hyvin väriteemaan ja kipaisin kuvaamassa kynteni näiden kera. Kokeilin ensimmäistä kertaa Makiash lakkaa ja hieman kiinnosti, miten tuo Lumenen mattalakka toimii tämän viininpunaisen kanssa. Lakkasin joka toisen matalla ja peukusta vain puolet, sillä en ole ihan varma onko tämä minun juttu, kiilto ja glitter kun kummasti vetävät puoleensa.


No, nyt saa arvostella, kummasta pidät enemmän, mattana vai ilman?

Lakat lehdistönäytteitä18 kommenttia on "Syysasteri-asetelma ja samaa sävyä kynsiin"
 1. Upea syyskukka. Hmmm, mä tykkään matasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukka on ihanasti väriloistossaan ja ollut jo elokuun alusta, joten mä olen onnistunut nyt jossakin tämän kasvatuksen suhteen:)
   Mattalakka alkaa minuakin viehättämään enemmän ja enemmän:)

   Poista
 2. Ihana tuo matan ja kirkkaan yhdistely! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä se on kiva:) Kun osaisi vielä tehdä selkeät rajat ja kivat kuviot, niin olisi vielä parempi. Tämä nyt oli harjoittelua vasta:)

   Poista
 3. Ihanan sävyinen tuo tumman viininpunainen lakka! :) Mä olen itsekin ollut enemmän kiiltävien kynsien kannalla, mutta nyt kun olen huulissakin innostunut matasta, eiköhän kynsissäkin se menisi ihan hyvin, kun ehtii tottua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvä viininpunainen sävy on tyylikäs minustakin:)Kieltämättä tähän mattaan ei niin heti innostu, kunnes saa aikaa totutella:)

   Poista
 4. Kaunis kukkanen ja onpa kauniin väristä lakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos:) Olen niin ylpeä tuosta kukasta, elossa ja minun hoidossa:)
   Lakka on kaunis minustakin:)

   Poista
 5. Kauniita ovat molemmat mutta ehkä pidän silti enemmän tuosta kirkkasta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tämä on hankalaa valita, kun itsekin mielelläni kiillosta tykkään, oikein sellaisesta wet lookista!:)

   Poista
 6. Mattana tykkään ite tosta väristä. Ja hyvin kyllä sopii asterin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, totta ettei mattakaan kaikkien sävyjen kanssa vissiin sopis:)

   Poista
 7. Wau miten upeat kynnet ja lakkaus. Nyt kuule teit sen M, että alkaa meikäläinenkin taipua noihin huurretun oloisiin mattalakkoihin. Ihan mielettömän kauniit. Muiskuja päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Eikö olekin hankalaa, kun on tottunut johonkin, niin ei se niin helpolla se muutos tule. Minä lähinnä nyt ajattelin, että vaihtelua pitää olla ja osata joskus vain testimielessä kokeilla. Nyt alan tykätä, mutta haluaisin kyllä oppia jotakin kivaa kuviointi ja leikitellä kiillolla ja matalla! Silloin olis kynnet just eikä melkein perfect!

   Poista
 8. Täältä ääni kirkkaalle. Itse olen niin laiska lakkaaja ja tuntuu, että ne eivät kestä ikinä kuin päivän tai pari. Siksipä käytin laitattamassa säännöllisesti geelilakkakynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan kyllä itsekin, että oikein harmittaa, kun parin päivän päästä on jo varsinkin oikeian käden kynsissä lakan kulumista. Silloin olisi nuo geelikynnet paikallaan:)

   Poista
 9. Kirkkaasta :) Tuo mieleeni pienen palan luksusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Se on muuten totta, että kirkas ja kimallus on=luksus:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature