Vielä on kesää jäljellä...mutta entä rusketusta?

elokuuta 17, 2016

Niin koomista kuin se onkin, niin sitä ruskettunutta ihoa ihaillaan, vaikka ruskettamisen vaarat on aika hyvin kaikilla tiedossa. Kesä on kääntynyt loppua kohden ja ainakin itseni kohdalla tuo kesän ja varsinkin Kroatiassa uurastamani hento päivetys alkaa myös hiipua kohti loppua. En ole koskaan haaveillut todella ruskeasta hipiästä, mutta pieni päivetys antaa hieman pirtsakkaampaa olemusta, ainakin itseni kohdalla. On siis aika tarttua keinotekoisiin tuotteisiin eli itseruskettavaan, ennenkuin ottaa vastaan pestin kalkkilaivan kapteenina.Fake Bake ja 5 minute mousse oli minulla jo käytössä tyttären lakkiaisten aikaan, sillä väriä oli saatava hipiään edes hitusen, koska muutoin hennon roosa mekko ylläni, olisin näyttänyt sairaalta. Tämä saattaa muuten olla se syy, että ruskettunutta ihoa ihaillaan, koska se antaa mielikuvan terveestä ulkoilevasta ja aktiivisesta ihmisestä, eikö vain?Käyttö oli helppoa, sillä hanskat käteen ja moussea pieni painallus kämmenelle ja työskentely voi alkaa. Vartalon iho pitää ennen tätä kuoria hyvin, jotta päivetyksestä tulee tasainen. Helposti sujui, kun näki samalla, mihin kohtaan moussea tuli levittää, koska väri alkoi erottua heti. Kannattaa hieroa huolellisesti ja peilin edessä, jotta väri levittyy tasaisesti. 

Kuten huomaatte, niin ero ei ole kovin suuri, mutta riittävä ja tässä ei tarvitse odotella kauaa moussen kuivumista. En kuitenkaan heti suosittele valkoisten lakanoiden väliin loikkaamista tai istumista valkoisella sohvalla, ihan varmuuden vuoksi laitoin sohvalle peiton. Tuoksu on se itseruskettavan perinteinen ikävä miinus, mutta se ei ollut mitenkään voimakas tässä tuotteessa ja haipui seuraavana päivänä viimeistään. Päivetys pysyi pari päivää ja kestää siis parit suihkut, mutta uusiahan tämän käsittelyn voi vaikka pari kertaa viikossa, jos haluaa. Kasvoille en käyttänyt itseruskettavaa, mutta Acon tummempaa Bronze cream päivävoidetta kyllä. Kasvojen ihoa yritän ruskettumiselta välttää, mutta hassultahan se näyttää, jos vartalo on päivettynyt ja kasvojen iho valkoinen. Tämä suhteellisen tummansävyinen ja  kevyt voide oli juuri sopiva päivettyneen vartalon pariksi. Tuoksuton voide sopii kaikille ihotyypeille ja on hajustamaton.Kuten huomaatte, värisävy on tumma, mutta iholle levitettynä luonnollisen näköinen. Joten jos halua pitää ruskettuneesta lookista kiinni, niin tässä on siihen minun vinkkini.

Käytättekö  te itseruskettavia tuotteita ja milloin?

Tuotteet lehdistönäytteitä
16 kommenttia on "Vielä on kesää jäljellä...mutta entä rusketusta?"
 1. Ennen käytin ihan koko ajan ja talvellakin hieman poskipäihin, niin tuli kivaa tervettä hehkua. Nyt olen viimeisen vuoden aikana ollut vähän laiska asian suhteen hölmöä kyllä, sillä just tuollainen kiva pieni päivetys ja hehku on kyllä kivaa katseltavaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että onhan tuon voiteen levitys hieman työlästä, mutta noh, niinhän se kaikki kosmetiikka-tohu tahtoo olla:) Poskille on varmaan nopeampi sutaista ja tuo olisi hyvä vinkki läpi talven:)

   Poista
 2. Olen satunnaisesti käyttänyt ja aina menee pieleen. :D Tulee aina raitoja, argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen, mutta tällä kuule kannattaa kokeilla, sillä siinä samalla näkee meneekö metsään ja sitten voi korjata ja vaikka lisätä niihin raitoihin. Täytyy myöntää, etten ole tässä lajissa taituri ja mäkin onnistuin:)

   Poista
 3. Kasvoille käytän säännöllisesti, muuten vain silloin tällöin :) Itse liputan Vita Liberatan nimeen; ei haise perinteiselle itseruskettavalle, lopputulos ei ole oranssi ja levittäessä näkee heti mihin tuotetta on laittanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi menee seuraavaksi kokeilulistalle, joten iso kiitos:) Värisävyn merkitys on todella suuri ja kun on valkea hipiä, niin se oranssi jotenkin puskee helposti esille, mutta tässä on sellainen luonnollinen vaalea sävy ja sopii ainakin mun iholle:)

   Poista
 4. En ole kuin kerran joskus teininä testannut itseruskettavaa voidetta. Rusketun suht helposti ja sävy säilyy ihollani yleensä loppusyksyyn. Sitten olen pari kuukautta kalkkilaivan kapteeni, ennen kuin keväällä taas alkaa aurinko lämmittää mukavasti ihoa! Ihana sävy tulee tuosta moussesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ihailtavan helppoa, kun minä en vanhemmiten edes kunnolla rusketu vaan iho palaa:( Mutta tällä saan minäkin jatkettua kesälookkia syksyyn:D

   Poista
 5. Pitää laittaa muistiin nuo aineet. Minä asuin talven Singaporessa ja siellä lähinnä yritetään vältellä aurinkoa, toki välillä kiva myös hetken olla auringossa, mutta käytän tosi korkeita kertoimia. Kuitenkin sitä väkisinkin ruskettui, koska ulkoilee ja vähissä vaatteissa. Nyt jos haluaisin pitää rusketuksen vielä pidempään voisin kokeilla noita tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voisi juuri olla apu aikaisin keväällä ja sitten loppukesään:)

   Poista
 6. Mulla on jatkuvasti käytössä tuo Acon voide, olen tykännyt. Tuo itseruskettava näyttää hyvältä, sopiva väri !

  VastaaPoista
 7. En ole ikinä käyttänyt itseruskettavia.
  Mutta mä rusketun tosi nopeasti ja se kestää kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ruskettamisen suhteen sitten onnekas:) Mua ehkä harmittaa eniten alkukeväällä, kun aurinko ei vielä tarpeeksi paista ja jos on huono kevät, niin silloin varsinkin säärille, on kiva laittaa jotain purkkirusketusta, jotta ei olisi aivan vitivalkoiset:)

   Poista
 8. Tosta tulee todella nätti väri! <3 Rusketun tosi huonosti, kun oon niin vaalea,että palan tosi herkästi. Sen takia oon yrittänyt käyttää IR, mutta viime aikoina sekin on vähän jäänyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee kaunis sävy:) Mutta joo, ei näiden kanssa kovin usein jaksa touhuta, mutta jos on joku meno, jossa haluaisi näyttää hehkeältä, niin sitten:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature