Villa Tango asuntomessujen hulppein koti

elokuuta 23, 2016

Asuntomessuille jos vielä palata saan, niin tämä Villa Tango kyllä oli se mieleenpainuvin ja pramein. Oli pohojolaasittain meleko suuri ja komia talo ja tuntuu, ettei missään ole pahemmin säästelty vaan on annettu pakkua. Minä en kyllä ihan kaikkea ihannoinut, mutta oli mielenkiintoisia ratkaisuja ja erikoisia viritelmiä, joita on kiva tarkastella kuvista. Mitäs mieltä te olette tästä talosta?Kaunis kattotaide ja valaistus epäsuorasti luo himmeän ja tunnelmallisen ja totisesti tyylikkään tunnelman eteisaulaan, josta lähtee hulppeat portaat yläkertaan Dynastia-tyyliin. Valitettavasti en saanut ruuhkan takia muuta kuvattua, kuin tästä tämän katon, joka kyllä mykisti minut, mutta vain hetkeksi.Eteisessä oli myös tämä upea mosaiikkityö katseenvangitsijana, mutta hieman mietin, että tarvitseeko kaikki ängetä samaan aulaan, vaikka hulppean iso olikin. Makuuhuoneen sängynpäätynä oli käytetty kivasti seinäsyvennystä, johon lamppujono oli ovelasti aseteltu. Hauska idea.Kattotaidetta jälleen, ihanan utuinen kuva orkideoista valaistuna.Kylpiessä pääsee ihastelemaan järvimaisemaa.Jälleen katoon on satsattu, tällä kertaa kartta.

Kyllä näitä on minusta kiva ja mielenkiintoista katsella näin jälkikäteen, sillä usein tuolla messuilla on hieman suorittamisen maku ja kun porukkaa pyörii ympärillä ja itse tietysti siellä joukossa mukana, niin monet pikkujutut vähän katoaa ja jää huomaamatta. Onneksi on kamera ja jos jotain on vielä tarttunut talteen, niin niistä on kiva ammentaa vinkkejä ja stailauksia vaikka omaan kotiin. Mitähän mies tuumaisi, jos alkaisin ehdottelemaan kattotaidetta? Taitaisi tuumata, että katotaan, mikä on suomennettuna never!

10 kommenttia on "Villa Tango asuntomessujen hulppein koti"
 1. Kivoja yksityiskohtia, mutta kattomaalaukset on kyllä mulle liikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä tavallaan upeat, mutta olisko sitten kuiteski vähän liikaa:) Yksi tuollainen olisi ollut jees, mutta useampi...! No, pääasia, että asukkaat itse tykkäävät.

   Poista
 2. Itse ihastuin taloon täysillä.Ei oman tyylinen mutta upea kuitenkin, todellakin. Toiseksi-ja kolmenneksiviimeisin kuva ei kuitenkaan taida olla Villa Tangosta?!

  VastaaPoista
 3. Kattomaalaukset ei ihan nappaa, tulee jotenkin kirkollinen olo :D
  Kauniita yksityiskohtia kodissa on kyllä muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, heh! Mietin, että jos vaikka makkarissa olisi vain ollut, niin mikäs siinä pötkötellessä olisi katsella kaunista kattokuvaa valaistuna:)

   Poista
 4. Ihan mieletön kylppäri ja terassikalusteet todella kauniit. Paljon oli sellaista ehkä vähän pömpöösiäkin matkassa mukana, mutta pakko todeta vaan wau. :) Hienoja kaaria ja ikkunankaaria myös, hyvin vaikuttava talo.

  Mukavaa iltaa M ja toivottavasti siellä kaikki kivasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hulppea ja kaikinpuolin oli kyllä vaikuttava:) Erikoisuuksia ja kivoja juttuja, kuten kylppärit ja ihanat maisemat ja valoisakin se oli.

   Juu, kyllä koville on ottanut, mutta nyt alkaa lääkkeet purra:)

   Poista
 5. Tykkään kylppäristä tosi paljon. Talossa on paljon kauniita ja mahtipontisia yksityiskohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mahtipontinen on kyllä kuvaava sana:) Ottaisin tuolta mielelläni pieniä ripauksia meillekin, mutta tarttis olla vaan isommat neliöt!:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature