Hempeän nudet kynnet

syyskuuta 06, 2016

Nuorempi tytär teki aikoinaan kovasti itse geelikynsiä ja kaikenmaailman kiemuroita ja kuvioita maalaili kynsien pintaan korsisteeksi. Ilmeisesti ikä teki tehtävänsä ja aika ei kuulema enää riitä sellaiseen näpertelyyn, joten hän on käynyt laitattamassa kynnet pari kertaa ammattilaisella. Olin tätä hiukan vastaan, sillä ajattelin sitä rumbaa, minkä tuo kynsien laitattaminen helposti aiheuttaa. Kynnet kun eivät kauaa pysy hyvinä, vaan niitä pitää tiuhaa tahtia käydä huollattamassa. Muutaman kerran kynsi on katkennut ja tytär on joutunut  korjaamaan kynsiliimalla kynnen takaisin.  Työlästä, sanon minä.

Kynnet ovat kauniit juuri laitettuna, mutta minä olisin kyllä hieman toivonut niistä lyhempiä. Onkohan tässä sama juttu, kun ripsienpidennyksissä, että ensin laitetaan pikkuisen pitemmät ripset ja tuuheus ja pituus vaan lisääntyvät kerta kerralta ja lopulta silmissä on risukasoilta näyttävät tukot ripsinä. Tai siltä ne liian pitkät ja tuuheat ripsienpidennykset vaan tahtovat näyttää. Kohtuus voisi olla paikallaan näissä, kuten myös kynsien pituuksissakin, tai sitten se on vaan "äitigeeni" joka pukkaa ilmestyä esiin, kun on kyse omasta nuoresta.
 Vai mitä mieltä te olette? Kummista kynsistä tykkäätte enemmän luomuista vai tekokynsistä? Entäpä ripsienpidennykset?Kesän viimeisin ruusu parvekkeella vielä kukkii ja on elossa. Hempeä vaaleanpunainen on vaan niin kaunis sävynä, että ostin myös toisen kukan, gladiolouksen oksan eli miekkaliljan, eteiseen ilahduttamaan ja se oli melkein samaa sävyä. 
6 kommenttia on "Hempeän nudet kynnet"
 1. Kai se riippuu myös kynsistä. Itselläni ei kasva kynnet vahvoina pitkiksi, joten mielestäni nuo tyttäresi kynnet ovat aivan upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, onhan se kynsistä kiinni:) Kauniit ovat minustakin nuo tytön kynnet!

   Poista
 2. Onhan noi niin upeat ja omat kynnet vanhuudesta viiruuntuneet, ettei sitä tiedä joutuuko jonain päivänä geelikynnet laittamaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, sekin voi tulla eteen:) Omat kynnet ovat olleet todella vahvat, mutta nyt ei tahdo millään onnistua viikkoa, etteikö alkaisi lohkeilla:(

   Poista
 3. Kauniit, klassiset! Itselläni ovat vahvat kynnet, jotka kasvavat pitkiksikin, jos haluaisin. Käyn laittamassa säännöllisesti geelilakan, olen itse niin armottoman laiska lakkaamaan kynsiä ja geelilakka pysyy hyvän näköisenä sen noin kolme viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on ollut vahvat kynnet, mutta en ymmärrä mistä johtuu, että juuri oikean käden kynnet lohkeilevat kokoajan! Huolettomuus on varmasti syy usealla, että valitsee juuri tuon geelilakkauksen:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature