La petite Robe Noire Intense uutuustuoksu

syyskuuta 26, 2016
La Petite Robe Noire Intense on Guerlainin uusin tuoksu. Lasinen pullo noudattaa ulkoisesti jo tutuksi tullutta kaavaa, jossa pullossa keimailee tyylikäs pikkumusta mekko, nyt olkapäät paljastaen, tyttömäisessä kellohelmassaan.  Aivankuin se odottaisi vain sydänkorkin aukaisemista, jotta se voisi höyhenenkeveässä tuoksupilvessä karata pullosta ja sukeltaa Pariisin yöhön. Liukuvärjätty sininen pullon väri lupaa illanhämyyn sopivaa tuoksu-unelmaa.

La Petite Robe Noire on yllättävä kukkaistuoksu, mausteinen ja makeahko ja mieleenpainuva. Alussa vanilja ja Bulgarian ruusu sekä hattara tuovat makeuden esille, tätä seuraavat bergamotti ja mustikka. Lopussa valkoinen myski, santelipuun ja patsulin nuotit kietovat tuoksun mausteet esille ja tämä todella hurmaa. Itse pyhitän tämän tuoksun iltakäyttöön.

Olen jo nuorena tyttösenä ihastunut mausteisiin, itämaisiin ja ehkä hieman voimakkaampiin tuoksuihin, kuin mitä nuoret neitoset yleensä. Silloin koin itseni erilaiseksi kuin muut. Nyt aikuisena naisena saan vapaasti kulkea vaikkapa tässä mausteisessa Intense- tuoksupilvessä, toki muut huomioiden. Tämä nimittäin on tuoksu, jota kannattaa suihkautella harkiten. Voimallisena tuoksuna kyllä kestää iholla tunteja. Eipä sitten ole lainkaan yllättävää, että nuorempi tyttäreni käy tätä myös suihkauttelemassa iholleen, joten ei se omena todellakaan kauas puusta ole tipahtanut ja samoilla jalanjäljillä mennään.

Tuoksupilvi kannattaa suihkauttaa ilmaan ja kävellä siitä läpi, jotta tuoksu ei tyrmäisi ja sitä voi hieman suihkauttaa käsiin ja käsien kautta hiuksiin ja niskaan, jotta ihastuttava tuoksu leijailee myös jäljessäsi.

Millaisista tuoksuista sinä pidät?

Tuoksu on lehdistönäyte

10 kommenttia on "La petite Robe Noire Intense uutuustuoksu"
 1. Niin upea pullo ja tuoksu, lemppari näistä LPRN tuoksuista. Oli mukana Tallinnassakin ja loin matkalla tästä tuoksumuistoja eli pian blogissa. <3 Ihanat kuvat M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia:) Varmasti tuo muistoja tämä tuoksu:) Muistelen, että nuorena tyttönä suihkuttelin onnessani tuota Shalimarin tuoksua ja tämä muistutti sitä! Ilmankos tykkäsin:)

   Poista
 2. Tykkään erilaisista tuoksuista. Välillä vahvoista toisinaan taas kevyistä kukkaistuoksuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toki minullakin joskus tarttuu mukaan hempeää tyttömäistä ja kukkaista:)

   Poista
 3. Huomaan pitäväni koko ajan tummemmista ja tummemmista. Enää jotkin pelkästään tosi hedelmäiset ei iske niin vaan joukossa pitää olla vähintään kukkaisuutta ja ripaus makeuttakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nuo hedelmäiset ovat jotenkin erikoisia ja en ole oikein ollut sinut, kun olen niitä käyttänyt. Tulee liikaa hedelmämehu mieleen joistakin liian hedelmäisistä:D Mausteita pitää olla!

   Poista
 4. Ihana pulli. Jo se saa ilon aikaiseksi. Tykkään myös itämaisista ja mausteisista tuokduista. Kesällä kukkaistuoksutkin käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole kaunis!! Minulla on myös tuo kesävaihe ajoittain, että silloin raikas ja kukkainen käy ja syksyllä astuvat tummemmat ja mausteiset kehiin:)

   Poista
 5. Oi ihanaa! Juuri kirjoitin postauksessani uudesta Guerlainin Shalimar -tuoksustani, joka kiehtoo juuri mausteisella, mutta silti pehmeällä tuoksullaan. Guerlainin tuoksut ovat kyllä eksoottisia, mutta ehdottomasti mieleen jääviä ja upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shalimarissa on kyllä samaa ja siksi tykästyin tähän Intenseen, kun tuota Shalimaria muistelin. Niin, mutta onkohan se uudistunut nykyisin vaiko se sama, jota aikoinani käytin?!Joka tapauksessa unohtumattomia tuoksuja!:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature