ootd ja syksyyn valmistautumista

syyskuuta 02, 2016Asuna viikko sitten Zarasta ostamani nahkajakku, sekä Zaran farkut ja Spilit ostoksista Mohito collectionin paita. Kengät New Balance. Laukku Ted Baker.


Tänään olimme kaupungilla tyttöjen kanssa syömässä ja vähän shoppailemassa. Jotain pientä tarttui mukaan, mutta mikä siinä onkaan, että tytöt eivät innostu enää tulemaan kanssani lanka- tai kangaskauppaan? Joten tiemme erkanivat siinä, kun vihjasin kangaskaupoille suuntaamista. Olen tainnut kyllästyttää tytöt näillä käsityöinnostuksillani ja onhan siellä kangaskaupoilla ja lankahyllyjen välissä tyttäret saaneet leikkiä aikansa, kun äiti"vähän katselee kankaita tai lankoja". 

No mitä sieltä sitten löytyi? Olin kettuna juuri oikeaan aikaan liikkeellä, kun on tarve hankkia syksyisempiä takkikankaita, sillä kohta varmasti myydään "ei-oota". Tämän myyjä myös minulle Eurokankaassa varmisti. Aikaisin täytyy olla liikkeellä. Niinpä ostin mieluisen takkikankaan, kamelinsävyisenä ja tätä sävyä olen jo muutaman vuoden haaveillut takiksi, mutta se on vain jotenkin jäänyt. Nyt tärppäsi, vain kaavat puuttuu, mutta ehkä muokkailen ne itse. Kangas on sekoitus villaa, mohairia ja polyakryylia, pääasia on kuitenkin, että tuntuu hyvältä.
 Pinterestiin olen keräillyt mieluisia kuvia syksyn takeista ja syksyisistä asuista. Jotenkin pikkuhiljaa alan lämmetä tälle syksyn tulolle, vaikkei ilmat vielä siitä mitään viestitä. Ainakaan tänään, mutta kyllä sen jo huomaa aamuisin tuoksusta, että syksy on saapunut. Toivotan sen tervetulleeksi.
Jokos te olette sinut syksyn kanssa?

4 kommenttia on "ootd ja syksyyn valmistautumista"
 1. En todellakaan ole sinut syksyn kanssa :D Inhoan pimeää ja olenkin täysin kesäihminen.

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kieltämättä valitsisin itsekin heti tähän perään vaikka sen kevään! Mutta toisaalta, jos aina olisi kesä, ei sitä osaisi arvostaa:)
   Kivaa päivää!

   Poista
 2. Ihanan värinen tuo takkikangas. Kiva nähdä millaisen upeuden saat luotua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Minustakin se oli tosi hyvä värinä ja ajaton! Siinäpä kuule pulma, että mistä saisi kaavat, mutta jos ei löydy, on pakko alkaa taas itse sommittelemaan. Onneksi ei ole kiire, mutta ei koskaan tiedä, milloin se kylmä iskee!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature