Syksyn meikkiuutuudet

syyskuuta 16, 2016

Syksy tuo tullessaan ihania meikkiuutuuksia, joista kosmetiikkaintoilijat hieman hullaantuvat. Kauniit värisävyt ja upeat korumaiset rasiat, ovat kuin karkkeja sokeririippuvaiselle. 
Silmille Clarins tuo kolme neljän värin palettiuutuutta Rosewood, Brown ja Nude. Miten näistä muka voisi valita suosikin, ei mitenkään. Kaikissa sävyt sointuvat upeasti yhteen ja mukana tulevat pienet opaskortit, joista saat apua ja vinkkiä sävyjen valinnassa silmiämeikkeihin.Myös ripsille Clainsilta löytyy uutuus Supra Volume, joka tuo kunnolla tuuheutta ripsiin. Tällä saa yhdellä vedolla kauniit ripset, mutta itse tuuheuden olen saanut vasta toisella kerroksella. Minulla ei tämä ripsiväri tahdo pysyä siistinä koko päivää, joten olen lisännyt aina aamulla Clarinsin double Fix` Mascaran, waterproof topcoat for lashes, joka tekee ripsiväristä vedenkestävän ja tämän on toiminut paremmin.


Hehkua, hehkua iholle! Tästä varmasti on jokainen meikkeihin perehtinyt saanut kuulla tai lukea. Ihon tulee hehkua kauniisti ja tähän hehkuun voi hehkuttaa kyllä näitä Isadoran Strobing highlighting fluid, stick ja palette-sarjaa. Antavat ihanan hehkun iholle ja raikkaan lookin. Minun suosikkini on stick, koska se on nopea ja helposti saat töpötettyä tuotteen suoraan kasvoille. Tytär ihastui tuohon palettiin ja sinne se taas katosi. Fluidia soi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon ja mikäli haluaa, voi lisätä myös hieman meikin päälle, niihin korkeimpiin kohtiin poskipäille, kulmaluulle, amorinkaarelle ja nenänvarteen.  Tämän kanssa tulee toki olla maltillinen ja häivytellä hyvin, sillä ei kannata herättää huomiota liiallisella loistamisellaan.


Aamusella meikattu syksyinen arkimeikki valmistui kymmenessä minuutissa ja sitten piti jo lentää töihin. 

Ovatko tuotteet jo tuttuja sinulle?

Tuotteet lehdistönäytteitä

             


6 kommenttia on "Syksyn meikkiuutuudet"
 1. Nude on jo tuttua juttua. Olen vaan niin kaahoivin kangistunut, että vinkkejä ja ohjeita tarvitsen paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tulee useimmiten meikattua sillä vanhalla tavalla, vasinkin kun on kiire. Mutta aina voi sekoitella uusia väriyhdistelmiä, vaikka kurillaan:)

   Poista
 2. Hehkut muuten aivan ihanasti <3 Clarins luomivärit täydellisiä ja ihanaa, ovat metallisissa rasioissa eli silkkaa luxusta. Hitsi nuo Isadora Strobingit kuulostaa kivoilta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos:) Pelkäsin jo, että tuo valo tekee naamastani hehkulampun:D
   Clarinsin rasiat ovat kyllä niin tyylikkäitä ja sisältö todella laadukasta!
   Isadoran hehkut kannattaa testata, sillä uskon, että tykästyt!

   Poista
 3. Nuo Clarinsin meikit on aivan mielettömän ihanat, tuosta ripsiväristä tuli suosikkini <3

  Kaunis meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina! Nämä Clarinsin meikit ovat kyllä ihania ja olen aina tykännyt heidän tuotteistaan:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature