Deep Euphoria, uusi tuoksu Calvin Kleinilta

lokakuuta 03, 2016

Syksy! Miten ihastuttavia värejä luonto nyt meille tarjoilee. Tämä vaihe voisi mielellään jatkua ja varsinkin, kun näistä väreistä löytyy itselleni ne mieleiset sävyt. Mutta syksy voi olla myös tummien tuoksujen taika-aikaa. Keveät kukkaistuoksuajat on nyt takanapäin ja on aika sytytellä takkatuli ja juoda punaviiniä lasi. Nauttia samansävyisistä tuoksuista, kuten tämä Calvin Kleinin Deep Euphoria tuoksu. Ei tässä toki tuoksu takkatuli eikä myöskään se punaviini, mutta ennenkuin avaa tuoksun tästä pullosta vapaaksi, tulee nämä ensimmäisenä mieleen.Suihkaisu pullosta  ja ensivaikutelma on vahva, mausteikas ja tumma. Hetken kuluttua, tuoksun rauhoituttua, alkaa erottua valkopippuri, cascalone ja  mandariinin lehdet. Sydäntuoksussa maaginen musta ruusu, kurjenpolvi ja jasmiini. Jälkituoksuna viipyilee myski, patsuli ja mineraaliset puut.
Kenelle tuoksu olisi sopiva? Vahvalle, itsenäiselle ja rohkealle naiselle, joka uskaltaa herkutella ja olla muodokas seksikkäällä tavalla. Tämä on tuoksu, joka viettelee illan pimeydessä.

Itse pidän näistä tummista, mausteisista tuoksuista, kuten olen aiemminkin kertonut. jokin siinä viehättää. Kesto iholla on reippaasti yli kuusi tuntia, mutta jälleen malttia tämän tuoksun suihkauttelemisen kanssa, ettei meni yli. 

Lakkasin kynteni Rimmelin Kate lakalla 044 Rock in sparkle ja jotenkin nämä kaikki sävyt olivat niin samaa syksyn ruskaa, että oli ihan pakko tehdä tämä juttu näin. Nyt mielelläni istuisin kyllä sen takkatulen äärellä, nuuhkailisin tätä Deep Euphoriaa ja siemailisin sitä punaviiniä, mutta tunnelmoida voin vain haaveissani, sillä nyt on vasta maanantai. 

Oletko niin rohkea, että uskallat kokeilla tätä Deep Euphoriaa?

Lehdistönäyte
14 kommenttia on "Deep Euphoria, uusi tuoksu Calvin Kleinilta"
 1. Aion ehdottomasti haistaa, kuulostaa ihan talvituoksulta. <3

  VastaaPoista
 2. Tuoksuttelin Stockkalla ja tykkäsin. Eli olikin raikkaampi mitä odotin, eli odotin jotain tosi tummaa ja synkkää. Oikein hyvä tuoksu. Calvin Kleinia meillä on käyttänyt mies, en ole ikinä itse tuoksutellut näitä hirmuisesti. Tuota tuoksua voi kyllä suositella. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, että ensin tuo ulkokuori vähän viestitti muuta, mutta mausteinen tuoksu olikin todella hyvä:)

   Poista
 3. Kuullostaa kokeilemisen arvoiselta ♫ ja kun vielä olet niin kauniisti kuvannut upeiden syksyn lehtien kera ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Toivon, että sain vangittua noihin lehtiin vähän pitemmäksi aikaa tuon syksyn ruskan. Käytin niihin liimalakkaa:)

   Poista
 4. Tämä yllätti positiivisesti minut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etukäteen saamani tuoksuinfo atoi vähän osviittaa, että saattaisi olla mun tuoksu ja olihan se:)

   Poista
 5. Syystuoksut on niin mun juttu! <3 Mä olen kyllä aika yllättäen käyttänyt tänä syksynä myös paljon kukkaisia ja kevyempiä tuoksuja. Voisko johtua siitäkin, että kelit on ollut vähän "kesäisemmät" kuin normaalisti syksyisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuo sää vaikuttaa varmasti näihin tuoksujen valintaan:) Tänään varmasti tämä tuoksu olisi ollut päivän valinta, niin kylmä tuuli oli:D

   Poista
 6. Vauuu mitä kuvia ja mitkä värit!! Mulla on se normi Euphoria-tuoksu ja on yksi suosikeistani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna:) Kyllä nämä Euphoriat ovat kiehtovia tuoksuja!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature