DIY: Vaahteranlehtikranssi

lokakuuta 02, 2016

Syksyn värit olisi kiva pullottaa talteen ja katsella niitä sitten talven musta-valko-harmaudessa. Mutta kun ei voi, niin nautiskellaan sitten niistä nyt. Tein DIY- kranssin värikkäistä vaahteranlehdistä ja muuta ei tarvita kuin pätkä rautalankaa, lehtiä ja nauhaa rusettiin. 

Kiinnitä aluksi pieni helmi rautalangan päähän stoppariksi ja ala pujottelemaan lehtiä lankaan. Kannattaa pistellä lehden keskeltä ja kun olet saanut langan täyteen, niin solmi se helmen kohdalta yhteen. Lisää rusetti ja kranssi on valmis. Tämä on niin helppo juttu, että voit lähteä lapsen kanssa vaikka retkelle ja tehdä kranssia yhdessä siinä samalla, sopivän värisiä lehtiä etsiskellen.

Syksyn värit saa näköjään muuttumaan kummasti, kun sählää tietämättään kameran asetusten kanssa. En tiennyt, että osaan poistaa värit, jättäen kuitenkin kranssin värikkääksi ja nyt oli vielä tallentunut punainen väri tuohon kohteen väritykseksi. Onneksi sain värikkään maailman takaisin kameran säädöistä.


          Ihanan aurinkoista ja syksyn värien siivittämää sunnuntaita!
12 kommenttia on "DIY: Vaahteranlehtikranssi"
 1. Nyt on syksy niin kauneimmillaan ja ihania juuri kaikki tälläiset koristeet. Miten lehdetkin voivat olla kauniita. <3 Aurinkoista päivää ihana M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niinpä! Olisi niin kiva, kun noissa lehdissä saisi säilymään nämä ruskan värit:) Ihanaa sunnuntaita sulle myös Tiia ihana!<3

   Poista
 2. Ihana, syksyinen kranssi. Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 3. Tulipa kaunis kranssi, sait talteen osan syksyn väreistä <3
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Valitettavaahan tässä on vaan se, ettei ne värit kyllä kauaa pysy:(
   Kivaa iltaa!

   Poista
 4. Tosi hauskan näköinen kranssi. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis! Syksyn värit on kyllä upeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja tämä vaihe voisi kyllä kestää pitempäänkin ja sit hypättäs suoraan talveen:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature