Guerlain L`Or ja Lingerie De Peau Natural Perfection Foundation

lokakuuta 27, 2016


Voi, miten kosmetiikka voi olla kaunista! Ylellistä, kullan kimallusta ja glamouria! Näitä Guerlainin L`Or- ja Lingerie De Peau-pulloja katseltuani, ei voi muuta kuin huokailla.  Kultahippuja geelin seassa. Kyllä, sillä nämä ovat oikeita kultahippuja, jotka sulavat iholle geeliä levitettäessä. Iho näyttää kuulaammalta valon siihen osuessa ja varsinkin nyt, kun tuo kuulaus ja hehku ovat kova sana meikissä, niin tällä sitä saa, mutta hieman maltillisemmin ja myös luonnollisemmin. Minulla ainakin tuntuu iho kuivuvan päivä päivältä ja pintakuivuus vaan tuntuu lisääntyvän, kun nuo ilmat kylmenevät ja sisällä taas lämmitys pyörähtää täysillä käyntiin. L`Or geeli myös kosteuttaa, joten meikkivoide sulautuu paremmin tämän päälle ja pintakuivakaan iho ei "hilseile". Tämä on pohjustuksena ollut minullekin yllätys, että se toimii niin hyvin, pitäen meikkivoiteen kohdallaan ja siistinä. Painalluksia korkeitaan kaksi ja ihan kaikkiallehan tätä ei tarvitse laittaa, mikäli tuotetta haluaa säästellä. Minulle se on tuo t-kohta, joka varmasti kaipaa pohjustusta, muutoin meikki ikäänkuin häviää, mutta leuka ja kaula eivät sitä kaipaa. Mutta tämä L`Or on kyllä niin ihana tuote, että arvatkaa vaan, kyllä minä sitä koko kasvoille levittelen ja tätä voi sekoittaa myös meikkivoiteen joukkoon.Meikkivoiteet ovat minulle aina haasteellisia, sillä couperosa on hyvä saada piiloon ja mielellään niin, että meikki kestäisi ainakin sen työpäivän. Aina ei niin käy ja silloin se harmittaa, sillä en haluaisi meikkini näyttävän epäsiistiltä.

Guerlainin Lingerie De Peau Natural Perfection on meikkivoide, joka lupaa pitkäkestoisuutta ja suojaa myös auringolta, spf 20. Värisävynä minulla on 02N Clair Light ja se sopii kuin toinen iho minulle. Harvoin löytää sopivan sävyn ja myös tuotteen, joka ei tunnu paksulta pakkelilta, vaikka tätä kerrostaisi. Sen verran on kerrostettava tuon couperosan takia, ettei yhdellä kerroksella selvitä, vaan tätä on hieman töpöteltävä nenään ja poskipieleen toistamiseen. Mutta lopputulos on hyvä, ellen sanoisi loistava ja kun on minun haasteellisesta ihostani kyse, niin kyllä olen tyytyväinen. Tuote on todella ohutta, joten siksi meikkivoide ei tunnu lainkaan ja koska L`Or on tietysti alla, niin ne tukevat toisiaan ja meikki kestää ja iho näyttää hyvältä. 

Lingerie De Peau meikkivoiteiden ihanteelliset sävyt on saatu tekemällä yhteistyötä 44 eri-ikäisen ja ihonsävyisen naisen kanssa. Sävyjä on kaksitoista, joten ilmankos löytyi näinkin vaalealle, mutta punakalle iholle sopiva, oma sävy.

Kyllä minä sen verran nuukailen, etten käytä tätä kyllä ihan joka päivä, vain silloin kun on töiden jälkeen menoa, sillä toivon tämän setin kestävän vielä jonkin aikaa, mahdollisimman pitkään siis. Tämä L`or on  monelle varmasti jo vanha tuttu, mutta meikkivoide on suhteellisen uusi tulokas. Oletteko kokeilleet jompaa kumpaa tai molempia?

Tuotteet lehdistönäytteitä
14 kommenttia on "Guerlain L`Or ja Lingerie De Peau Natural Perfection Foundation"
 1. L'or näyttää ihanalta ja sitä haluaisin testata. Luxustuotteen näköistä <3

  VastaaPoista
 2. Jumalainen näky, Guerlain on niin ylellinen merkki. Täällä haluaisin kaikki eri puuterihelmet, koska rasiat vaan on niin kauniita ja minähän olen sellainen rasioiden keräilijä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on sellaisia koruja, että soisi niiden ikuisesti kestävän. Jo sisustuksellisista syistä:D

   Poista
 3. Mulla on käytössä tuo Oriflamen vastaava kultahippuja sisältävä seerumi.Jotenkin se on vaan upea hohtaessaan kylppärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no tämän hankinta on järkevää jo sisustuksellisistakin syistä:D

   Poista
 4. Molemmat mun lemppareita, primeriä on menossa jo toinen pullo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olitkin jo hehkutellut tätä aiemmin, joten luotin siihen, että on hyvä. Pelkäsin mun välillä rasvoittuvan t-alueen olevan liian rasvaienen tämän kanssa, mutta nykyisin se on jo liian kuiva, joten ei huolta. Toimii loistavasti!!

   Poista
 5. Kummastakaan näistä ei ole minulla kokemusta. Itsellä sama ongelma tuon couperosan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, sä sit ymmärrät nämä ongelmat, että liian kevyet ei peitä, vaikka olisi kuinka ihania tuotteita! No, tällä kuitenkin onnistuu ja ei tule paksua kuitenkaan, toki kohtuus kaikessa:)

   Poista
 6. Guerlain ei kyllä koskaan petä näillä pulloillaan. Aina yhtä kauniita :) Mulla myös nuo käytössä, L'Orin tosin ostin silloin, kun sitä myytiin vielä vanhan mallisessa pullossa, mutta sisältö on silti samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niin tyylikkäitä, että on pakko pitää esillä:) Mutta tietty sisällyskin on kohdallaan:)

   Poista
 7. Kiitos vinkistä. Noita en olekaan kokeillut. Tällä hetkellä Lancomen meikkivoide käytössä ja olisi juurikin etsinnässä uusi tilalle vaihteluksi. Mukavaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ainakin minun pintakuivahkolle iholle se juuri sopiva setti ja itse tykkään, että lopputulos on luonnollinen ja tasainen:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature