Lumenen hehku

lokakuuta 30, 2016

Aika monessa blogissa on hehkutettu näitä Lumenen "hehkutuotteita" ja mekin pääsimme tyttärien kanssa näitä ihanuuksia testaamaan. Lumenehan teki kasvojen kohotuksen ja uudisti  ilmeensä,  jossa korostetaan luonnonkauneutta, puhtaita raaka-aineita ja suomalaista eksotiikkaa. Kaikki sarjan purkit menevät uusiksi ja näin aluksi tuotiin markkinoille ihonhoitosarja Valo ja Lähde ja meikkisarja Invisible Illumination.  Tyylikkäitä tuotteita ja näistä suomalaisuus tulee kivasti esille, luonnolliset sävyt ja tyylikkäät putelit, ilman turhia krumeluuksia.
Sävyseerumissa on todella kevyt koostumus ja iho näyttää luonnollisen hehkuvalta. Nuorelle iholle tämä käy sellaisenaan, sillä oma iho kuultaa läpi, mutta itselleni käytän alustavaksi seerumiksi, sillä tämä ei peitä ihon virheitä.


Kun meikkipohja on tehty sipaisen Valopisaroita nenälle, poskipäille ja kulmaluulle antamaan kaunista ja luonnollista hehkua. Tämä oli meidän tyttärien suosikkituote, sillä tämä ei ole liian hohtava vaan tuo luonnollisesti hehkua, kuten lupaakin. Sävyn nimi on Shimmering Dusk.Toinen sävy Valopisaroilla on Rosy Dawn, pehmeään roosaan taittava sävy ja itse tykästyin tähän.
Olen aina ollut mieltynyt puuterisiin poskipuniin, koska koen, että meikkivoiteen päälle levitettynä saan vain sotkettua meikkipohjani ja lopputuloksesta ei tule siisti ja yleensä poskiin tulee liikaa punoitusta.  Nämä poskipunapisarat hieman muuttivat käsitystä siitä, kuinka helppoa myös nestemäisen poskipunan laittaminen voi olla ja lopputuloksena on luonnolliset, pehmeän persikkaiset posket. Tässä sävyssä kun on persikan lisäksi sekoitus roosaa. Seerumipeitevoidetta tarvitaan aina, varsinkin, jos on tummuutta silmien alla ja sopiihan se toki muuallekin. Itse olen laittanut sitä yleensä silmien alle ja tässä se jippo on kuultavuus, jolloin ei tarvitse pelätä pakkelikerrosta ja silti se peittää riittävästi. Lisäkiitos siitä, että peitevoide on kerrankin oikean sävyinen eli riittävän vaalea meille suomalaisille.Hehkupisaroita voi käyttää aurinkopuuterin tavoin, muotoilla kasvoja ja saada hehkua tai lisätä sitä myös Sävyseerumin joukkoon. Käytän tätä yhdistelmää  peitevoiteen kanssa silloin, kun en ole menossa minnekään, mutta haluan näyttää huolitellulta. Sävy yksinään näyttää hurjan tummalta, mutta kuulautensa ansiosta se sulautuu kivasti vaaleillekin kasvojen iholle.Useasta tuotteesta tuli suosikkeja ja jäävät varmasti jokapäiväiseen käyttöön ja näiden perään huhuillaan meillä kotona usein, sillä jotenkin kummasti ne häipyy neitosten huoneisiin ja ne "unohdetaan" mieluusti sinne.

Tarvitsetko sinä hehkua ihollesi? 

Lehdistönäytteitä
10 kommenttia on "Lumenen hehku"
 1. Pieni lisähehku iholla on tarpeen varsinkin näin synkkänä syksynä.
  Ihanan kuuloinen tuotesarja.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun suomalainen sarja on näin toimiva. Tämä valohehkutus on kyllä nyt tarpeen, kun täällä parisen viikkoa olen köhinyt sairaana!!

   Poista
 2. Todellakin tarvitsen ja haluan hehkua iholle! En tykkää aivan mattapintaisesta meikistä. Iho näyttää mun mielestä paljon kauniimmalta ja terveemmältä, kun se on heleä. Mutta nämä on näitä makuasioita, koska kaikkihan ei hehkusta tykkää. Liika kiilto ei kyllä nappaa muakaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattapintainen meikki kieltämättä näyttää aika vanhanaikaiselta ja luonnottomalta, siksi tuo hehku on paikallaan:) Mutta ihan hehkulampuksi ei kannata ruveta:D

   Poista
 3. Itse ihastuin näihin kanssa ja kyllä sitä aina kaunista hehkua tarvitaan.

  VastaaPoista
 4. Minä olen totaalisen ihastunut näihin, aivan mahatavia jokainen tuote!
  Kauniit kuvat M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina:) Nämä oli taas ihana ylläri Lumenelta! Aina vaan paranee:)

   Poista
 5. Tykkään noista ihan hulluna ja lasipipettipullotkin aah. Instat Illuminazor on ihan lemppareita ja aiemmin olen käyttänyt Lumenen jo muutaman muoviputkilon vastaavaa loppuun. Ei meikkiä ilman sitä, tuo meikkivoideseerumi, on ihana sellaisille "meikittömille" päiville ja nuo nestemäiset poskipunat tosi kivoja. Tykkään ja ai niin sävyä antava huulivoide on myös ihana. Upeaa Lumene, olen myyty <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on tullut todella laitettua päivittäin, niin ja myös meikittömille päiville:) Hyvä Lumene!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature